miercuri, 26 februarie 2020

CRIZA EPIDEMICA, RAZBOI BIOLOGIC CU ADN TINTIT !!!

Între LILIECII din China si ”ULIII” financiari care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale, e un RAZBOI déjà schizofrenic.
CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC, MASCAT SUB O PANDEMIE? 
Liliecii? Ca ei asigura editarea genelor şi devin ARME BIOLOGICE?
Experimente recente de la DARPA (Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării), de la Pentagon, provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus
Autor Whitney Webb 
Războiul bacteriologic mondial sau o operaţiune globală sub acoperire de modificare genetică a populaţiei Terrei? De ce nu, şi una şi alta?
Vezi doctrina SUA 2018. Iat-o!
“SUA A ÎNCEPUT UN NOU "RĂZBOI LUNG", cu o campanie TOTALĂ, PERMANENTĂ de limitare a cresterii Chinei și Rusia în EURASIA” dar..., CHINA abia urmează, prin BRICS și OCE Shanghai să-și „RECLAME” interesele lezate. Și o va face din nou  în câteva runde de negocieri, prioritar cu SUA si nu numai.
ESENTA DOCTRINARA! - LOVEȘTE-I (steag fals) ȘI LASĂ-I SĂ SE BATĂ ÎNTRE EI!!! declansand atentie!!! un RAZBOI cu TREI FRONTURI, dar ATENȚIE!, acum explicit ÎMPOTRIVA CHINEI și a RUSIEI, în ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
De ce?
Simplu, “Noul Drum al Matasii” si detronarea SUA de pe locul 1 economic si de jandarm.
Si asta fiindcă PENTAGONUL s-a angajat în fața națiunii americane într-o LUPTĂ GEOPOLITICĂ CU TREI FRONTURI pentru a REZISTA progreselor chineze și rusești din ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
Cine-i la rand bre? UE? China e sub foc. Dar Rusia ce va pati?
Wauu..., si scriam, ATAC la „Poarta ORIENTULUI” într-un nou tip de RĂZBOI, asa cum zice Friedman, la “The Chicago Council on Global afeairs” cand sublinia că, armata SUA exploatează dezbinarea creată, alimentează taberele beligerante cu arme și muniții și ... îi lasă să se bată intre ei, SUA primind ca plată ACCESUL LA RESURSE și apoi, preferențial, reconstrucția.
Alianțele sunt si ele tratate, invariabil, „America first”, necondiționat bre populime.
ANALIZATI !!!
O criză bacteriologică care apare în CHINA, ADVERSARUL ECONOMIC Nr. 1 AL SUA, în cel mai prost moment pentru gestionarea ei şi cel mai bun pentru explozia ei – ANUL NOU CHINEZESC, când zeci de milioane de chinezi se deplasează dintr-o regiune în alta cu o răspândire uluitor de rapidă în alte zone şi, cu cazuri apărute si în Occident, imediat după  declanşarea epidemiei în China, de parcă toţi cei sosiţi de acolo veneau numai din Wuhan, nemaifiind alte zone de interes pentru vestici, sau, dacă veneau din alte regiuni, însemnând că, deja, toată China e contaminată.
Prea multe POTRIVIRI, prea multe întrebări, prea ca la carte cu acţiunile MILITARE de destabilizare, americane.
Razboiul se globalizeaza PANDEMIC.
Pe de altă parte, ÎN ULTIMA DECADĂ, au fost studiate şi chiar EXPERIMENTATE PE SUBIECŢI VOLUNTARI  VACCINURILE GENETICE SAU VACCINURILE ADN, OBŢINUTE PRIN INGINERIE GENETICĂ ŢINTITĂ ŞI NU PRIN GERMENI PATOGENI, CARE MODIFICĂ ADN-ULUI CELUI VACCINAT, CU EFECTUL TRANSFORMĂRII ÎN ALTCINEVA (vezi hibrizii OM-ANIMAL, eu le zic Min-OU-TAURII), FĂRĂ UN CONTROL ASUPRA ACESTEI TRANSFORMĂRI.
Se pregateste SINGULARITATEA acelei A.I. – Inteligentei Artificiale, fiindca, sistemele CUANTICE au explodat deja, comercial.
Lumea a innebunit, isi face STOCURI, cumpara frenetic MASTI, dezinfectanti, si va fi, in curand, gata pentru VACCINARE si, iata cum BANII fac LEGEA. Tareee... breeee...
Acesta este şi motivul pentru care, alături de NEÎNCREDEREA GENERALĂ ÎN ONESTITATEA PRODUCĂTORILOR DE MEDICAMENTE-VACCINURI, au fost şi sunt privite cu suspiciune maximă de către populaţia de pretutindeni şi nu au fost, INCA, folosite. Vineee...
Nimeni nu poate spune ce alte transformări vor face astfel de vaccinuri în fiinţa umană, şi nimeni nu poate garanta că ele nu vor fi folosite pentru controlul populaţiilor, dorinţa de secole a elitelor globaliste de transformare a maselor în nişte turme pe deplin ascultătoare.
Şi ce ocazie mai bună decât o “nemiloasă” şi de “nestăpânit” de altfel, PANDEMIE!?
Interesul recent al unei agenții guvernamentale americane controversate, pentru noile coronavirusuri, în special cele transmise de la lilieci la oameni a depasit stadiul experimentelor de laborator.
Agenția respectivă - Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării de la Pentagon (DARPA), a început să cheltuiască, si ea, milioane pentru o astfel de cercetare în 2018, iar unele dintre aceste studii finanțate de Pentagon au fost efectuate [atentie! în laboratoare militare americane] pentru arme biologice cunoscute, situate la granița cu China, și au avut, ca rezultat, descoperirea a ZECI DE NOI TULPINI  CORONAVIRUS, chiar în luna aprilie a anului trecut 2019.
În plus, până în prezent, legăturile dintre principalul laborator de arme biologice al Pentagonului și un institut de virusologie din Wuhan, China – unde se crede că focarul actual a început – nu au fost raportate până acum NICIODATA în massmedia atentie!!! ÎN LIMBA ENGLEZĂ.
Deși rămâne complet “necunoscut” modul în care a apărut actuala epidemie, detaliile despre DARPA şi recentele experimente ale Pentagonului sunt în mod clar de interes public, mai ales având în vedere că nişte companii, care sunt parteneri strategici ai DARPA, au început recent să dezvolte un vaccine pentru a combate epidemia de coronavirus.
În plus, aceste societăți sprijinite de DARPA dezvoltă controversate vaccinuri ADN și mARN pentru această anume tulpină de coronavirus, o categorie de vaccin care nu a fost niciodată aprobat pentru uz uman în Statele Unite ca sunt destui cobai externi.
BANII bre fac LEGEA globalista. CSAT se supune!?
Totusi, Pentagonul a devenit, de asemenea, RECENT, preocupat de utilizarea potențială a LILIECILOR ca arme biologice de modificare genetica in crearea cyborgilor si minOUyaorilor. 
MinOUtaurii sunt asadar DEJA ACTIVI brehttps://icepaliga.blogspot.com/2019/07/hibrizii-om-animal.html
si nu neglijati nici
https://icepaliga.blogspot.com/2019/07/viitorul-sosit-viitorul-e-o-vaca-feriti.html
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: