luni, 24 februarie 2020

INCOMPETENTA CRASAAA...

Ma doare capul bre, o iau razna cu asemenea MINISTER si MINISTRU. Incompetenta CRASA.
Cica animalele de companie NU TRANSMIT virusul.
Doamne ce mult le iubesc fiindca ele SE SPALA PE MANUTE, nu ca populimea jegoasa care sare in bratele vecinului cu jegul pe maini. Cititi RECOMANDARILE si va minunati https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-sanatatii-instructiuni-oficiale-pentru-a-ne-proteja-de-coronavirus-ce-trebuie-sa-stim-si-560086.html
Pericolul este real pentru persoanele vârstnice cu co-morbidități (cu alte afecțiuni – majoritatea cronice), ca mine, cu HTA gradul 3 plus disectazie col vezical, recent (3-februarie 2020) reoperat. PLASMA celor vindecati va costa o AVERE si statul are populimea lui de guristi de aparat, ACTIVI nu morbizi. D-aia sunt paziti cu ARMA bre. 😍🚣‍♂️😎
TRATAMENT COVID-19 - ALTII
Ambasadorul chinez în Rusia, Zhang Hanhui spune ca fosfatul de cloroquină, care se folosește, de câteva decenii, împotriva malarieisi amiodarona sunt eficiente contra COVID-19.
”Până în prezent, au apărut schimbări pozitive. În fiecare zi, sunt peste două mii de persoane care s-au recuperat, iar cazuri noi de îmbolnăvire sunt doar câteva sute (acum trei săptămâni, erau câteva mii pe zi). A scăzut semnificativ numărul de decese.
Au apărut noi metode de tratament. Au fost găsite medicamente cu efect pozitiv. Practica arată că medicina chineză este eficientă. La administrarea medicamentelor chinezești, nu a existat niciun caz de complicație.
TRATAMENT COVID-19 - ROMANII 😍❤️🤣
Virusii se dezvolta in OUA ca sa se faca vaccinul. Donati-va OUALE draga populime 😎❤️
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: