duminică, 23 februarie 2020

CUM ADUCI VIRUSUL IN TARA PENTRU TESTARI SI EVENTUAL VACCIN?

SIMPLU, securizat de armata, daca cumva vrea sa evadeze sa poata fi impuscat.
"Ca_co"reenii, nord coreenii care au impuscat virusul cu tunul.
A inceput RAZBOIUL pentru BANI bre, bani, bani , bani cu CORONA, scuze cu COROANA de schizofrenie favorabila, inductiva TINTIT cresterii VANZARILOR pandemice.
Totul e la dispozitia UE (in special Germania) intr-o cursa contracronometru pentru antidotul ce va aduce BANI bre, bani multi. Cobaii sunt gratis adunati.
Da navala populime avem deja MARCA, MW-HZ162_corona_ZH. sau COVID-19.
Atentie bre populime si la berea "Corona Extra" sa nu aiba virusi. 🤣🕵️‍♀️ d-aia, CORONA bre ...
Vrem, zic unii, ACTUALIZAREA coronavirus care duce la :
1. retragerea stocurilor de vaccin sezonier și
2. screeningul aeroportului se va extinde la 20 de aeroporturi, in SUA - 20-ianuarir 2020
Un CONGRES RAPID, de aproape o săptămână, pentru dezvoltatorii de vaccinuri și diagnostice care doresc să valorifice focarul de coronavirus s-a încheiat TOT ATUNCI, la congres, cu aplauze.
CONCLUZIE: Există trei "prong-uri" (proceduri, programe) pentru tratarea unui virus: dezvoltarea unui VACCIN (BANI bre...), un DIAGNOSTIC (alti BANI bre...) și un program TERAPEUTIC (knowhow bre...), a declarat, secretarul de sănătate și servicii umane, Alex Azar. Moderna, în parteneriat cu Institutele Naționale de Sănătate, care dezvoltă un "candidat" AGREAT de corporatisti la VACCIN. Ceilalti fac involuntar doar joc de glezne.
BANUL la BAN trage, corporatist. 
Deși nu există TESTE disponibile în comerț, două terapii antivirale - Kaletra AbbVie și Remdesivir EXPERIMENTALE ale Științelor Gilead - sunt FOLOSITE iata pentru a trata pacienții cu virusul, a spus Azar.
La noi Institutul Cantacuzino e in moarte clinica dart... va face BANI din cercetare.
Acțiunile corporatiste (BANII-bursieri) din AMBII PRODUCATORI de droguri au crescut cu aproximativ 1%. Prea putin bre... se vrea TUN, GHIULEA nu cartuse de manevra.
Centrele pentru controlul și prevenirea bolilor au publicat un PROTOCOL pentru testarea coronavirusului. Cine se ofera bre cobailor?
Avem deja ROTAVEC ® CORONA. Pentru imunizarea activă a VACILOR și JUNINELOR însărcinate pentru a crește anticorpi împotriva antigenului F5 (K99) de adeziune a E. coli , rotavirusului și CORONAVIRUSULUI bre. A aparut INTAI LA ANIMALE SI REPTILE?
Iar e VACA NEBUNA pe tapet?
Voi populime aplaudati frenetic GRIJA CORPOTATIVA fata de BANII nemtilor si americanilor. VALS in doi pentru AVERE stimulata cu pasaport chinezesc?
Restul e poveste, cu multi martieni aruncati pe scena pandemica.
Lt. Col. retragere,
Inginer, licențiat în științe militare
Economist, licențiat în management marketing la REI, ASE București

Niciun comentariu: