miercuri, 26 februarie 2020

SUPER-CRIZA, ECONOMICA si FINANCIARA GLOBALA

COVID-19 este schizofrenic bre? S-a ARUINCAT pe ECONOMIE si FINANTE, capcaunul.
Da CINE ii tine sforile papusii? CINE vrea sa fie PAPUSAR la nivel global? 
Lumea s-a scrantit rau bre... BANUL le-a luat mintile. BANUL e contaminat cu SCHIZOFRENIE, un virus SUPER-MORTAL
S-a declansat SUPER-CRIZA, ECONOMICA si FINANCIARA GLOBALA si se "PANDEMIZEAZA" mai repede ca virusul. O APOCALIPSA IMPOSIBIL DE CONTROLAT. “Spirala Mortii”. Ceausescu e de vina. Scuze, Dragnea ca PSD e contra lui Citu.
Una din cele mai dinamice economii, HONG KONG, se prabuseste iremediabil. La Burse s-au volatilizat, 3000 miliarde dolari, doar azi, bancile, TOATE, sunt ATACATE cu jafuri incredibile, hrana populatiei se epuizeaza instantaneu iar aeroporturile dau pulsul INERTIEI economice, STATICE.
Economia mondiala se bazeaza pe cresterea economica a SUA si CHINEI care trebuia sa schimbe in 2020 liderul global. SUA a simtit pericolul ireversibilitatii tendintei si a trecut la OFENSIVA https://icepaliga.blogspot.com/2020/02/criza-epidemica-coronavirusului-razboi.html
Uite doar un domeniu de varf al Chinei: Piața de EV – (vehicule electrice) din China este deja de 3-4 ori mai mare decât piața din SUA. Acest multiplu VA CRESTE oferind liderilor de piață din China posibilitatea de a deveni LIDERI MONDIALI în dezvoltarea și fabricarea de vehicule electrice, bateriile lor și infrastructura de încărcare. ACEST DEZIDERAT S-A RATAT cu acest RAZBOI BIOLOGIC GLOBALIZAT.
https://icepaliga.blogspot.com/2020/02/china-intra-in-top-din-2020.html
Efectele devin NECONTROLABILE si globalismul va asigura PROFIT doar corporatiilor in acest RAZBOI GLOBAL.
Statele lumii devin “plastilina” corporatista, visul globalistilor. Europa e distrusa de disensiunile bugetului UE si e doar inceputul. Anglia dezvolta noi tipuri de focoase nucleare ceia ce inseamna ca RAZBOIUL BIOLOGIC va fi cu siguranta escaladat si se vor folosi TOATE ARMELE.
OMS dar si ONU sunt birocratizate si inerte ca si eficienta.
China si Rusia NU AU DEVOALAT CONTRAOFENSIVA dar va fi … distrugatoare.
“Spirala Mortii” financiare e la actul final. Se va lansa “NOUA MONEDA” globala, dar CARE va fi ea? AURUL nostru e tot la Londra si Catu cu “donatiile” catre banci si corporatii a pecetluit si recuperarea “aurului nostru”. Altii au rezervele ACASA, si le-au crescut, noi le-am topit.
INCOMPETENTA e politica de stat accentuata de orgolii si interese STRAINE.
ROMANIE DRAGA LUSTRUIESTE-TI COSCIUGUL DE-L MAI AI. Eu nu-l am.
Doamne ocroteste Romania si pe romani oriunde s-ar afla ca MARE e apocalipsa declansata.
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: