luni, 24 februarie 2020

MODA ZILEI MAR_CACO_STACHE

 
#IDIOTI DE #IDIOTI SI DEASUPRA ALTI #IDIOTI SAU #HOTI
Carantina pregatita in Gorj sau Dolj intr-un LICEU bre, e dementiala. 🤣 Si liceul "trebe" sa fie CENTRAL bre ca sa fie supravegheat de TOTI.
Ce faci cu dezinfectia BANILOR “suspectilor”😎, WC-urile 🕵️‍♀️, GUNOIUL, APA menajera, GANDACII, PASARILE CALATOARE 😍 (mai ales COCOSI, calatori, cu cucurigul lor inCORONAt), CAINII, PISICILE, SOBOLANII, INSECTELE si alti vectori transmitatori etc. etc.
E tare bre si BATISTA 💥 🚣‍♂️ aruncata la gunoi si luata de VANT-ul asta nebun. Iar de vreti sa ajungeti REPEDE la ANTICIPATE 🥰😍 duceti batista corona la gunoi in Parlament, ca doar ei omoara virusul, cu legile lor.
Azi la Antena 3 pe la orele 09:15 AM aud ca daca stranuti CORONA, trebuie sa stranuti in Batista (poate de unica folosinta) si sa o arunci la GUNOI bre, unde sunt pazite cu arma, gunoierilor. Daca se poate aruncati-o la gunoiul de la Primarie ca stiu ei cum sa lupte vitejeste cu gunoierii si sa ARESTEZE suspectii. Iar virusilor le va aplica TAXE bre, de mediu, de import, de cazare, de licenta, de autorizatie de import si comert, PSI si publicitate… etc. etc. BANI bre, bani multi pentru BUGETUL mandolina, n-am bani.
Ce te faci insa cu politaii, procurorii, instantele, puscariile unde-I veti duce pe SUSPECTII infractori? Simplu, folositi BATISTA cand stranutati si aruncati-o acestora cu arestul suspectilor. FAIN, nu?
La Cotroceni se fac GUVERNELE COROANEI VIRUS, trebuie doar dezinfextant PSD si ... gata cu CRIZA. Da unde-i ingropam?
Dar ce te faci cu mijloacele de transport in comun, cu toate obiectele atinse de SUSPECTI si BANII lor platiti AMENDA, mai ales.
Dar FEREASCA DUMNEZEU cu MORTII bre primare, ce faci? Ai sau nu GROAPA CU VAR?
Dar cu voucher-ul infectat pentru copii? Cine-l dezinfecteaza bre? Telefoanele 5G trimit instantaneu 😁 virusul la destinatarii tintiti. Fain, sunati la govern sa impuna TAXE 😍 de comunicatie.
Salvati ... "Hexi Pharma" de la faliment cumparand BIOCIDE romanesti (vezi Registrul de biocide la MS), sau CANTACUZINO bre, ca e in reanimare.
Ma doare capul bre, o iau razna cu asemenea MINISTER si MINISTRU. Incompetenta CRASA.
Cica animalele de companie NU TRANSMIT virusul. Doamne ce mult le iubesc fiindca ele SE SPALA PE MANUTE, nu ca populimea jegoasa care sare in bratele vecinului cu jegul pe maini. Cititi RECOMANDARILE si va minunati https://www.antena3.ro/actualitate/ministerul-sanatatii-instructiuni-oficiale-pentru-a-ne-proteja-de-coronavirus-ce-trebuie-sa-stim-si-560086.html
GAZELE 🤓 s-au scumpit fiindca virusul a fost lipit de OGU 114 ❤️, de PSD si contaminat de PNL.
Acum BANCILE 😢 fac studii de fezabilitate pentru PRIMA CASA-PRIMUL VIRUS 🤩, ca e ordin de multiplicare, dupa ADN.
Toti PRODUCATORII care folosesc LA TAIAT SAU SANFRENAT PLASMA 🧟‍♀️ vor fi obligati sa doneze plasma la ISU, pentru Costache, care lupta si cu privatizarea tratamentului PLASMATIC bre. De urgenta.
Pericolul este real pentru persoanele vârstnice cu co-morbidități (cu alte afecțiuni – majoritatea cronice), ca mine, HTA gradul 3 plus disectazie col vezical, recent (3-februarie 2020) reoperat. PLASMA celor vindecati va costa o AVERE si statul are populimea lui de guristi de aparat, ACTIVI nu morbizi.
Semneaza,
Mos Teaca

Niciun comentariu: