miercuri, 29 august 2012

TRADAREA PARLAMENTULUI !

Ca poporul a fost FURAT MARSAV de USL, la fel cum USL a incercat sa FURE votul la referendum, este "vizibil si din avion". Iata ca PENALII de la referendum care au orhestrat furtul sunt prinsi cu mata-n sac si probabil AMENINTATI cu puscaria de actiunea Votul, Biblia si Anti-potul a ICCJ prin care s-au cules si produs PROBE impotriva penalilor USL. Cum le dardaie nadragii la fel ca celor de la CCR ca-si pierd caimacul functiilor, USL alias PONTA si ANTONESCU au decis SA ABANDONEZE POPORUL ROMAN si OBLIGATIILE din aliantele semnate, CLAMATE si MACANITE cu care au reusit la locale sa adune VOTURI din suferinta romanilor obtinand PORTOFOLII insemnate in administratie si accesul la BANII PUBLICI. Cum credeti altfel ca cineva s-ar bate atat de MURDAR daca nu ar avea GANDUL LA MIEREA BUGETULUI ?
Cu profunda durere si DISPRET ii anunt ca poporul roman, din care am onoarea sa fac parte LE VA DA CU TIFLA pentru oricare afirmatie de a MOTIVA ABANDONAREA incercarii disperate a senatorului Ioan GHISE de a aduce USL pe calea cea drepta. Iata ca Ioan GHISE, profund incercat si dezgustat de reauacredinta a partenerilor de coalitie, continua ca un utopic camicaze, SINGUR, actiunile sale de protest. Dumnezeu sa-l ocroteasca si poporul sa-l iubeasca pe acest UNICAT de devotament din senat.
Astazi cand ortodocsii au pus in calendar ziua - Taierii Capului Sf. Prooroc Ioan Botezatorul - NOI purtatorii pecetii acestui SFANT din istoria Ortodoxiei incercam sa comunicam POPORULUI NOSTRU PROFUND INCERCAT in acesti 23 de ani de MAFIE A BAIETILOR DESTEPTI care au distrus TOATE structurile statale si au JEFUIT profund resursele NATIUNII ROMANE urmatoarele: Afirmam cu CREDINTA ca MESAJUL INAINTE-MERGATORULUI IOAN a fost si este auzit, ESTE SI VA FI LUAT IN SEAMA DE POPOR. Cinste si tie Ioan GHISE !
Si, pentru a nu fi singurii ROMANI credinciosi invocati aici care am inteles ca USL si restul camarilei NU MAI POATE REPREZENTA INTERESELE POPORULUI ROMAN la fel ca toata CLASA POLITICA perindata dupa '89 la "butoanele" ROMANIEI va recomand sa cititi si BLAT, ROCK ŞI CĂPUŞE ÎN ROBĂ. 
Amintesc aici si chemarea SCMD prin care cere ca fiecare filiala din Bucuresti si din terirtoriu, care a incheiat Acorduri de colaborare cu USL sau cu unul din partidele membre USL (PSD, PNL, PC), sa solicite, in regim de urgenta, pana la 04.09.2012, convocarea unei Sedinte Comune a conducerilor organizatiilor semnatare, in care sa se analizeze modul in care fiecare parte si-a indeplinit, pana la aceasta data, obligatiile asumate in acord.
RECOMAND in consecinta ca POPORUL ROMAN care mai simte si mai doreste LIBERTATEA si binele celor multi si oprimati MINTITI si FURATI de acesti BAIETI DESTEPTI AFILIATI LA BASCALIA UE si nu numai sa ia act de TRADAREA USL a UE si a camarilelor post decembriste, a SENATORILOR si DEPUTATILOR de astazi si din trecut si sa treaca FERM SI NECONDITIONAT LA AUTOGESTIUNE ECONOMICA SI SUPRAVIETUIRE pana la revenirea printre noi a unor adevarati conducatori CU FRICA DE DUMNEZEU si profund devotati idealurilor noastre de DREPTATE, DEMOCRATIE, UNITATE NATIONALA SI IDEOLOGICA.
AM FOST TRADATI MISELESTE DE CEI CE SE NUMESC PARLAMENTARII ROMANIEI.

ROMANI, AVETI GRIJA DE VOI SI NUMAI DE VOI SI FAMILIA VOASTRA !

Cu profund respect pentru poporul roman asuprit si umilit profund de aceasta gasca a politicienilor murdari.
Asa sa ne ajute Dumnezeu !

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: