joi, 2 august 2012

SOLICIT IMPERATIV PUBLICAREA PE INTERNET A LISTELOR CERUTE DE CCR

Ma bucura imens decizia CCR. Doamne ajuta ! E momentul sa facem ce trebuia facut de mult, de peste 20 de ani cu aceste FURTURI DEMENTIALE !!!
Este o oportunitate ISTORICA decizia CCR ca sa facem ORDINE si sa impunem RESPONSABILITATE ferma si CERTA in functionarea institutiilor statului roman. Cei care au produs acest prejudiciu IMENS, juridic si FINANCIAR prin ACCEPTAREA unor date FALSE in liste sa plateasca PENAL.
TOATE LISTELE CE SE INTOCMESC ACUM SA FIE POSTATE PE INTERNET pentru ca fiecare cetatean sa se poata VERIFICA.

ESTE SINGURA METODA SI DREPT CETATENESC DE CONTROL PENTRU A COMBATE ORICE NOUA INCERCARE DE FALSIFICARE !!! PUBLICAREA LISTELOR PE INTERNET DESCURAJEAZA TENDINTELE NOI DE FURT SI AJUTA CCR IN DECIZIA EI !!!

Personal am deja cel putin doua cazuri pe care doresc sa le verific.
Nu este permis unui functionar public si mai ales unei AUTORITATI PUBLICE ELECTORALE IN SPETA sa accepte FALSURILE fie in listele de votare, fie in listele de pensii, fie in listele de ajutoare sociale si oriunde se misca BANI si INTERESE. E momentul a le STOPA !!!
Intreaga clasa politica ESTE VINOVATA de aceasta harababura de neimaginat.
Si pentru o demonstrare similara citeste postarea recenta http://www.zf.ro/eveniment/cea-mai-mare-incertitudine-statistica-a-romaniei-nu-este-numarul-de-votanti-ci-numarul-de-salariati-9915690 unde se poate usor vedea ca sunt "SALARIATI" sau "PENSIONARI" care sunt doar FICTIVI. La fel si unele ajutoare sociale.
Intrebarea este fireasca CINE INCASEAZA ACESTE SUME SI DECE SE PERMITE ACEST FALS IN BANII PUBLICI ?!?!
Solicit PUBLIC institutiilor abilitate sa se sesizeze si sa actioneze PENAL impotriva celor care MAI PRODUC FALS IN ACTELE PUBLICE, in speta si in LISTELE VOTANTILOR.
Suntem in era informaticii, a societatii informatizate si 30 de zile sunt deja PREA MULT pentru validarea listelor. Doresc sa ma pot verifica pe internet in LISTELE NOI POSTATE IN BAZA CERERII CCR si sa pot sesiza deficientele sau FALSURILE.

Este dreptul meu de cetatean al acestei tari care am votat sa-mi verific persoanele cunoscute si inscrise in aceste liste dar constata acum si CCR ca AUTORITATILE care trebuiau sa-si faca datoria NU SI-AU FACUT-O.
La vot mi s-a interzis verificarea existentei sau inexistentei unor persoane pe liste.
Este MOMENTUL ca LEGEA SA DEVINA LEGE si sa instituim RESPONSABILITATEA SI AUTORITATEA LEGITIMA A STATULUI DE DREPT.

Rog pe toti cei care citesc acest mesaj sa procedeze la solicitarea verificarii lor in LISTELE CE SE INTOCMESC. Mai ales ca urmeaza alegeri parlamentare ce trebuie sa se incadreze si cerintelor referendumului de reducere a numarului de parlamentari.
Sunt profund revoltat pentru ca NU SE MAI PUBLICA LISTELE VOTANTILOR LA FIECARE SECTIE DE VOTARE.
Rog a se posta cel putin ACUM, PE INTERNET, pe judete si sectii de votare aceste liste, inclusiv cu procedura de sesizare legala pana la decizia CCR, a erorilor ce mai pot aparea si CORECTAREA lor.
http://www.dcnews.ro/wp-content/uploads/2012/08/Hot-nr.34.pdf

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: