luni, 27 august 2012

EXECUTAREA ROMANIEI !

Am asistat astazi INGROZIT SI PROFUND DECEPTIONAT la o forma groteasca, vizibila, umilitoare de EXECUTARE A ROMANIEI. Am fost tradati chiar de reprezentantii nostri "scumpi" din PARLAMENT. Atat Ponta cat si Antonescu doar "de forma" nu au vrut sa fie prezenti dar EI SUNT ADEVARATII VINOVATI fiindca au SEMNAT EXECUTAREA ROMANIEI fara drept de apel.
A fost ULTIMA NOASTRA SANSA in care deputatii si senatorii sa demonstreze ca sunt in stare sa fie PATRIOTI SI SA FIE FERM DEDICATI ROMANIEI.
Cu siguranta romanii acceptau ORICE consecinte ale unei decizii curajoase dar s-a demonstrat (pentru a cata oara) ca in PARLAMENT avem niste paiate ce se tem de fundul lor si le dardaie pantalonii la cea mai mica adiere de vant. Cat despre Antonescu avem dovada ca a recunoscut PUBLIC ca se teme de Departamentul de Stat al SUA si  nu de contracandidati sau de POPORUL SAU si asta spune F.MULTE. Cat despre PONTA, copilul nostru din politica este NECOPT SI DEJA SUPUS SI A AJUNS CALAUL UTILIZAT DE USL.
In consecinta sunt convins ca ROMANII AU VAZUT CE TREBUIAU SA VADA si de acum USL-ul si-a pus CRUCE fiindca electoratul se va indrepta dezgustat catre NOI FORTE POLITICE chiar daca nu le agreeaza sau NU VOR MAI VOTA din scarba actiunilor din Justitie. Si asta numai pentru a fi PEDEPSITI PROFUND CEI DIN USL.
Cei din USL se vor convinge ca PATRIOTISMUL LA ROMANI este mult, mult mai profund decat pot sa-si imagineze deputatii si senatorii Romaniei care AU TRADAT POPORUL si nu singuri ci alaturi de CCR care a fost PLUTONUL DE EXECUTIE desemnat de veneticii anului 2012. Mai ales cand viata ne arata ca unii dintre magistrati sunt mai josnici decat acel Dinu Paturica din Ciocoii vechi si noi de Nicolae FILIMON. http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Magistratul_Cristi_Danilet-dat_in_judecata_de_parintii_sai_0_764923518.html#
ADIO DEMOCRATIE SI INTEGRITATEA ROMANIEI DIN CAUZA SI DIN RESPONSABILITATEA DIRECTA A DEPUTATILOR SI SENATORILOR ACTUALI.
Dragi romani, va spune un ofiter superior in retragere SA VA GANDITI LA VOI SI NUMAI LA VOI si sa-i SFIDATI cu toata taria libertatilor de care mai aveti parte pe acesti TRADATORI DE TARA SI DE NEAM.
Asta simt si gandesc in aceste momente de rascruce ale anului 2012 cand s-a derulat UN ALT DICTAT ODIOS aflat inca in derulare spre dezmembrarea noastra. Si nu sunt singurul care afirm asta fiind cu mult inainte devansat in aceste concluzii de inalti eruditi de renume ai neamului nostru.
Eu am fost un credul al sperantei de DREPTATE, DE PATRIOTISM, DE DEMOCRATIE SI INDEPENDENTA ce mi-a fost inoculat inca de la 13,5 ani cand am pasit pe portile Liceului Militar.
SUNT DEZGUSTAT SI PROFUND UMILIT.

DOAMNE AI GRIJA DE ROMANII ACESTIA CE AU FOST DIN NOU TRADATI DE INALTII IMPOSTORI SENATORI SI DEPUTATI CARE NU AU INTELES MESAJUL NOSTRU DAR NICI A LUI GHISE. CE IRONIE TOT IOAN.
Pe 29 in calendar este Taierea Capului Sf.Prooroc Ioan Botezatorul.

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: