marți, 19 octombrie 2021

TREZIȚI-VĂ !!!

Este extrem de greu să schimbi un sistem economic GLOBAL doar prin acțiunile și interesele SUA. Și UE  e în faliment (vezi realitatea cu PNRR). https://icepaliga.blogspot.com/2021/10/legea-martiala-globala-venit-e-randul.html România are „JUNK” ca risc și NIMIC nu se mișcă științific... Sunteți IZOLAȚI cu criminalitate de mafioți!!!

NU UITAȚI CĂ PRIMII OPONENȚI SUNT CEI DIN „PROIECTUL CHINEZESC - NOUL DRUM AL MĂTĂSII” și el a captat TOATĂ ASIA iar Rusia este strict interesată să dirijeze și Europa prin RESURSELE gestionate (vezi gazele direct la nemți). Gazele noastre sunt „confiscate” de alții. Nici fasole nu mai avem!

Şefii de stat sau de guvern din 37 de țări au participat la al doilea Forum al „Noului Drum al Mătăsii”, care avea loc între 25 şi 27 aprilie (2019), la Beijing, unde au fost INVITAȚI de ministrul chinez al Afacerilor Externe, Wang Yi. 

ROMÂNIA E LA SCHI?! ȘI PROIECTELE SE SCHIMBĂ DUPĂ INTERESE!? SUA vinde arme și noi dăm banii și resursele ca să fim „gata de luptă” dar, fasolea pentru ele se vinde separat SÎC, că e cadou de Crăciun!

https://icepaliga.blogspot.com/2021/10/inteleg-goana-dupa-profit-dar.html

Voi, „puliticul” nu aveți relații bune cu nimeni, nici cu mine, „chinezu”, din acest proiect și de aceea sunteți OCOLIȚI cu magistralele lor de resurse. BRUA a fost și ea doar pentru bursa de la Viena, cu gaz românesc și câștiguri pentru ei. 

SUA nu poate fi „UMBRELAnucleară a tuturor și economia lor e în PRĂBUȘIRE cât sunt setați pe VÂNZĂRI DE ARME. Noi trebuie însă să fim creduli că „șapca roșie” a lui Trump îl va apăra pe Iohannis și guvernul lui, pro BIDEN. Potrivit agendei iată că sunteți vizați de ARESTĂRI dar media tace vinovată. Vine însă OMS să mai stoarcă ceva și să dreagă busuiocul. E vizibil că și ei sunt în colimatorul ARESTĂRILOR, în AGENDA lui Trump, „Nuremberg 2”, la noi 22 !!!

E RĂZBOI TOTAL și americanii duc războaie foarte LUNGI (vezi cel de 102 ani), și cu alții. Oricând putem dispărea de pe tabla de șah a globalismului economic că DIPLOMAȚIA, la VOI, e de CO(tro)CENI

FIECARE E PENTRU ELAmerica first”! România e prima, de la COADĂ.

https://icepaliga.blogspot.com/2021/09/pute-dictatura-globala.html

Bine a subliniat propusul premier al AUR, excelența sa, Călin Georgescu, că România POATE JUCA CEA MAI MARE CARTE a întregii sale istorii DACĂ, și numai DACĂ, poporul român și adevărații PATRIOȚI vor înțelege necesitatea UNIRII și se vor TREZI (ca americanii) că liderii lor sunt ciubote în BALASTUL ISTORIEI. Cu regret spun că nici VARIANTA generalului Ciucă, nu este fezabilă. D cine să explice CONCEPTUL „FEZABIL” la sligile din Parlament?  Vine însă tăvălugul care deja face victime ÎNALTE și în Europa. ATENȚIE!!! „MASS ARREST ON THE ROYAL FAMILY, MARTIAL LAW & STOCK MARKET CRASH” - https://www.youtube.com/watch?v=xumNcZgdwSQ Sigur e ... Fake News pentru cei mai mulți idioți (cei cu idei) care nu pot nici CITI fiind „analfabeți funcționali”.

Ei? cine știe cum va fi 25 Octombrie la noi cu Ciucă în rol de subMarin în ACESTOctombrie roșu”? PARLAMENTUL, ȘI AȘA ESTE BINE ȘANTAJAT, CA CEI DIN SUA, dar ... cu cine joacă CIUCĂ? În SUA este în acțiune LEGEA MARȚIALĂ ... GLOBALĂ.

ACUM se joacă o nouă Ialta, o împărțire a lumii între China-SUA-Rusia (etc. etc.) și România e la mijloc în „CURUL GOL”, ca diplomație de Co(tro)ceni. Degeaba se laudă Cîțu cu ratingul de țară S&P fiindcă datele sunt doar de PĂCĂLIRE și direct de JEFUIRE a aurului, argintului și altor metale rare sau prețioase plus cele energetice (vezi GAZUL și nu numai, ci și cele 1600 MILIARDE DE EURO JAF, din care CIA, RECUNOAȘTE 400 MILIARDE DOLARI ÎN ZONA LOR DE INTERES). https://www.youtube.com/watch?v=2eOKsLpCHhc 

SUNT PESTE 300000 DE DOSARE PENTRU ARESTĂRI!!!

El, Cîțu, se ocupă DOAR de preschimbarea în AUR  (dolar sau dinar irakian etc.) a averilor jefuite de liderii lui, ACUM cu intrarea în funcțiune a QFS-ului american. Vezi și dinarul de AUR irakian...

https://icepaliga.blogspot.com/2021/10/a-inceput-cu-viteza-curatarea.html

Într-o ULTIMĂ STRIGARE:

TREZIȚI-VĂ” și nu mai umiliți și nenorociți acest popor de VETERANI ai civilizației Europei... URGENȚA este maximă!!! Dacă se poate „IERI” să fiți treziți. Altfel ... „ADIO ROMÂNIA”  ... 😢👀

Dumnezeu fie cu TOȚI patrioții LUPTĂTORI,  cu suflet curat!!!

Semnează,

Moș Teacă bre...

Niciun comentariu: