miercuri, 29 septembrie 2021

PUTE A DICTATURĂ GLOBALĂ

Pute a DICTATURĂ și măsuri CRIMINALE. Trăim în SODOMA, GOMORA, BABILON, AUSCHWITZ (Mengele), INFERN, SOCOLA / BĂLĂCEANCA sau oricare sanatoriu de nebuni în același TIMP. SURSA? https://burebista2012.blogspot.com/

NEBUNIA GLOBALĂ se extinde cu mai mare viteză decât ”pandemiainstrumentată ca și FRICĂ infernală pentru „vaccinare” și OTRĂVIREA ireversibilă. Regret că cei „vaccinați” nu au vrut să vadă FALSUL otrăvii numit ”vaccin”. Doamne iartă-mă!!! Eu sunt siderat de aceste crime oribile și cred, poate greșesc postând aceste orori, cred însă TOȚI ar trebui să cunoască ADEVĂRUL. Pe YouTube, ca și în alte situri de pe internet, se face AUDIENȚĂ, cu diverse „POVEȘTI ADEVĂRATE” sau … doar ca să-și AMORTIZEZE MUNCA, financiar. Eu lucrez FĂRĂ BANI, lucrez cu pensia mea „nesimțită”, SINGUR SINGUREL, atât pentru AUTO-informare, cât pot, inclusiv cu REALIZAREA back-office-ul blogului (redactarea și grafica articolelor), cu toate suferințele mele, chiar necunoscute, deși mulți doar bănuiesc despre ce vorbesc. Iartă-mă Doamne pentru frazele negative, ce sunt cu siguranță UN PĂCAT fiindcă transmit energii negative. De aceea mă tot rog să fiu IERTAT pentru aceste păcate ASUMATE cu nevoia de a vă îndemna să vă RUGAȚI și pentru TOȚI cei suferinzi, îndeosebi COPII, pentru ca furtul lor, traficarea VIZIBILĂ, și crima de „educare sexuală” aberantă de la noi, să fie EVITATĂ DE VOI, PĂRINȚII și apoi de TOȚI cei în PUTERE. Iartă-mă DoamneMulțumesc pentru înțelegere și vouă, celor ce vă informați.

Grafenul (oxidul de grafen) este OTRAVA perfectă pentru a limita prin vaccinare POPULAȚIA TERREI. O spun investigatorii specializați ai lumii informațiilor strategice, care arată și „unele” modalități de eliminare a otrăvirii cu Grafen (vezi și metalele grele sau alte otrăvuri, parțial) dar, mARN rămâne GENERAȚII mutanteAu apărut primii copii ai pandemiei – cu modificări genetice din părinți vaccinați!!! https://burebista2012.blogspot.com/ Documentele HHS recunosc că CDC nu a izolat niciodată vreun „virus COVID-19” (Este TOP SECRET, de ce?)

BIDEN ESTE FALS, PELOSI ȘI OBAMA S-AU DUS! PUTIN s-a abținut să nu explodeze și el la FALSUL BIDEN de la întâlnirea G7.

CENTRUL MEDICAL AL ARMATEI WALTER REED - cunoscut sub numele de spitalul general Walter Reed până în 1951 - a fost centrul medical emblematic al armatei SUA în perioada 1909-2011. Situat pe 113 acri în districtul Columbia l-a tratat și pe Trump de COVOD-19) dar și  pe Biden de un AVC masiv (după extirparea unor centri de exacerbare a tendințelor lui pedofile) și a fost înlocuit în 2020 (februarie, iar în ianuarie 2021, moare), cu actorul Arthur Roberts

anul nașterii: 10 august 1938 (vârsta 83 de ani, New York, Statele Unite. Înălțime: 1,88 m) care a fost devoalat  ca FALSmasca de cauciuc, la Londra (Boris Johnson - și-a dezactivat discret microfonul și a vorbit încet în direcția lui Roberts, întrebând: „Nu ești Joe Biden. Cine naiba ești tu?) dar și la întâlnirea cu Putin la Geneva s-a dat de gol.

DA, LA NIVEL MONDIAL!!! VINE MAREA SCHIMBARE - https://www.youtube.com/watch?v=O6jyjRdzMNY

CURTEA MILITARĂ VA FI „DIFUZATĂ” ÎN TOATĂ LUMEA !!! VINE AȘADAR MAREA SCHIMBARE, ACUM, ÎN ACEST 2021 OCTOMBRIE ROȘU” = SCHIMBARE prin căderea și a „pălăriilor albetrădătoare! Prin Ordinul Executiv Nr: 13955 Trump a declarat RĂZBOI tuturor corporațiilor care au atentat la securitatea SUA și aplică ”Legea Marțială GlobalăLEGAL. Sunt numeroși LIDERI internaționali vizați dar și guverne agresive, îndeosebi China (pe care personal o admir pentru perseverențele sale științifice dar condamn DICTATURA), inclusiv 34 de OBIECTIVE STRATEGICE dovedite a fi agresive.

Se clamează LIBERTATEA dar și valorile creștine, însă CAPITALISMUL ce se RE-instaleză, garantează LIBERTĂȚILE celor BOGAȚI și ale celor săraci (doar după „puterea”? lor financiară și, respectiv utilitate), săraci care vor dispărea treptat după „epurarea” celor cu AND-ul distrus.

Eu nu cred în BINELE ce ar urma pentru simplul motiv că am trăit socialismul, capitalismul (chiar cel sălbatic), neomarxismul și deși am sperat că modelul NOU de civilizație, Kardashev, pe nivelul de utilizare al ENERGIEI, ajutați fiind și de sistemele cuantice care redau o prognoză de eficiență a celei mai bune proiecții VIITOARE, observ că o schimbare actuală conduce DOAR LA DICTATURA noului CAPITALISM așa zis cu FAȚĂ UMANĂ, ca și fostele sisteme anterioare, cicliceNEXT 48 HOURS ARE CRITICAL ! US GOVERNMENT WILL BE SHUTDOWN ON SEPT 30 https://www.youtube.com/watch?v=aNOVJFfMOqQ  Vineri 01-Octombrie-2021 începe „curățenia”.

Iată că cel de al 4-lea REICH care a continuat și după 1945, este azi „sinucis” fiind antisemit și xenofob, criminal (Mengele) prin schimbările AND-ului uman etc. etc.  https://www.youtube.com/watch?v=LY4s2jwYBjc

Nu e de neglijat nici https://www.youtube.com/watch?v=C15SSDrlV2s OPERAȚIUNI MILITARE SUBTERANE IN CURS DE DESFASURARE ALE UNITATILOR MILITARE SPECIALE AMERICANE ca și cele ale proaspăt înființatelor FORȚE SPAȚIALE.

ÎN CONCLUZIE

Vă invit la RUGĂCIUNE, EMPATIE, UNITATEA CREȘTINILOR cu gândul doar la IUBIREA lui HRISTOS și acest RAI REAL al „Grădinii Maicii DomnuluiRomânia.

Atenție!!! Doar VOI puteți SALVA ROMÂNIA. Eu sunt EXPIRAT iar VIITORUL este DOAR al VOSTRU! Luptați de vreți să mai aveți ȚARA VOASTRĂ, fiindcă TOȚI liderii vor acest COLȚ DE RAI, ROMÂNIA, dor pentru ei. Nu vă e CLAR?

Ocrotește-i Doamne pe români și România, ȘI pe TOȚI cei cu SUFLET CURAT!

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: