duminică, 5 septembrie 2021

SINGURA FIINȚĂ CUANTICĂ DIVINĂ

Funcționăm ca un biocomputer CUANTIC

https://dezvoltarespirituala.ro/functionam-ca-un-biocomputer-cuantic/ Pentru postările mele, de regulă, am căutat, în paralel, știri, informații mult timp, vezi vechimea blogului meu, uneori chiar excepțional, săptămâni, pentru a găsi și a vă transmite în SINTEZĂ, întregul necesar de cunoaștere. https://www.youtube.com/watch?v=kBXL1eXMEdA&t=2732s După umila mea capacitate de muncă fizică și intelectuală, am ”călătorit” cu mare plăcere prin Universul cunoașterii istorice, chiar dacă nu aveam acele cunoștințe de bază ale mulțimii elementelor conceptuale definitorii, sau a instrumentelor cognitive. Am învățat de fiecare dată cu o voință extremă să desprind CONCLUZIILE existențiale ale marii evoluții umane, din TRECUT + PREZENT + VIITOR așa cum mi-l doream eu să fie VIITORUL.  Și de cele mai multe ori am REUȘIT. Cel mai frecvent, ANI de zile, am tot PLANIFICAT mai întâi după acea diagramă Gantt pe zile (uneori pe ore după planificarea de exemplu la tragerile de luptă în poligon)

care impunea imperativ a planifica mai întâi acele ședințe (teme) fără de care următoarele acțiuni, fie și de luptă, nu puteau fi realizate. Un exemplu hilar: nu pui peștele in iazul săpat înaintea apei 😂. Mai complex, cauți soluția cea mai bună de construire a unei păstrăvării (cerere, experiență, ISTORIE, loc) + aplici instrumentele de maximă eficiență (PREZENTE) și proiectezi VIITORUL PIAȚA profitabilă a afacerii tale dacă ai formate capacitățile de management ale gestionării VIITORULUI. Altfel arunci banii în nămol. Arhitecții, Statul Major al oricărei sistem militar împreună cu COMANDANTUL au capacitatea de a transforma un eșec în CONTRAATAC. La fel și oricare ȘAHIST care are simțul strategiilor de joc, ca și Jocul de Go, aparent simplu, dar AZI e utilizat pentru instruirea A.I. pentru auto-învățare, sunt faine. În concluzie oricare „CIVILIZAȚIE” învață din TRECUT, face studiul de fezabilitate al PREZENTULUI pentru a aplica VIITORUL dorit. Deja vă puteți imagina UNDE sunt acele ”riscuri” dacă nu avem pregătirea BINELUI ca țintă și DRAGOSTEA CREŞTINĂ pentru viitorul binelui social. https://www.youtube.com/watch?v=46eWCuNoayc&t=1191s 
ESTE DE INTERES FULMINANT ... 😎

Personal, peste 20 de ani am tot experimentat, după o viață în managementul militar, MANAGEMENTUL PERFORMANT economic și am asigurat fezabilitatea cu revenirea economică măsurabilă comparativ a peste 150 de firme, din care ultima, MAIRON, pe care am abandonat-o (2013) după ce am adus-o (firesc, cu acordul și implicarea patronului) dintr-o firmă familială de cartier într-o firmă de nivel CORPORATIST ca cifră de afaceri și indicatori de performanță, care au situat-o ani la rând pe locul UNU pe țară la categoria sa CAEN. Abandonul ei a fost cauzat de sănătatea mea ajunsă la limita vitală (Hipertensiune: sistolică 230 cu 130 cea diastolică) iar UNELE discuții contradictorii, inepte, mă umileau și, apoi am făcut și infarcturile confirmate EKG

Pentru a vă arăta că nu sunt un #rezist inept vă redau câteva elemente din CV-ul meu. În 1993 am început cea de a treia facultate ”Management Marketing” finalizată la ASE București fiind al șaselea pe facultate și al șaptelea pe Universitate. Simultan am urmat și absolvit PRIMUL, cursul post Universitar (9 luni) de Expertiză în Comerț Exterior cu PERCOMEX București, fost CEPECA ce a fost înființat pe baza unui acord tripartit dintre Guvernul român și două Agenții specializate ale ONU, Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) și Biroul Internațional al Muncii (BIM). Acordul a fost semnat la Geneva, la data de 30 iulie 1967. Liberalizarea comerțului exterior în România în 1990, venea pe un VID de cadre în firmele privatizate. Cursul era similar cu viitorul master

Lucrarea mea de Licență a fost apreciată cu nota ZECE la Academia de Studii Economice, de prof. univ. dr. Constantin Florescu cel ce a creat şi dezvoltat colectivul Catedrei de Marketing și Comerț Internațional. Reputatul profesor a fost șef al departamentului între 1971-1983 și 1990-1995. Reputat dascăl, cu o rigoare și o capacitate analitică de neegalat. Prof. Univ. Dr. Constantin Florescu a fost distins de două ori cu premii de către Academia Română, alături de ceilalți membri ai colegiului de autori. Profesorul Florescu a acceptat Premiul „Român Virgil Madgearu” pentru lucrarea intitulată „Marketing” (publicată de Marketer în 1992), coordonată și la care au participat membri ai personalului departamentului. Comparați acum cu Philip Kotler (n. 27 mai 1931 la Chicago) este fondatorul „managementului marketingului” modern, profesor de marketing internațional la Școala Superioară de Management J. L. Kellogg, din cadrul Universității din Northwestern, SUA. Iar managementul comparați-l cu Peter Ferdinand Drucker (19 noiembrie 1909 - 11 noiembrie 2005). El a inventat conceptul cunoscut sub numele de management prin obiective și de auto-control și el a fost descris ca fiind „fondatorul managementului modern“. Mai fascinant e să comparați managementul japonez (vezi și managementul holonic) cu scrierile sale care au prezis multe dintre evoluțiile majore de la sfârșitul secolului al XX-lea, inclusiv privatizarea și descentralizarea, sau ascensiunea Japoniei la puterea economică mondială. Apoi importanța decisivă a marketingului; și apariția societății informaționale cu necesitatea învățării pe tot parcursul vieții. În 1959, Drucker a inventat termenul „lucrător al cunoașterii” (vezi la japonezi „Cercurile calității” (engleză Quality circles) grupuri de salariați care au întâlniri regulate, organizate pentru a ajuta la rezolvarea problemelor referitoare la muncă, în organizația lor),  iar mai târziu în viața sa a considerat productivitatea lucrătorilor în cunoștințe ca fiind următoarea frontieră a managementului. Vârful fiind creianat excelent de profesorul japonez Konosuke Matsushita (Născut 27 noiembrie 1894; Decedat 27 aprilie 1989 (94 de ani) la Wikidata Moriguchi, Japonia  Atenție!!! Cauza decesului (pneumonie) Nu uitați nici de românul nostru un expert de neimaginat care, imediat după decembrie 1989, profesorul american de origine română (născut la data de 24 mai 1913 în satul Vizurești din comuna Nicorești (județul Galați)), Anghel Rugină, a propus o schimbare a banilor (leul de argint), chiar dacă pînă la momentul în care domnia sa a făcut această propunere, preţurile nu o luaseră ÎNCĂ razna, nu aveam, deci, inflaţie. Dar ... Trădare sau doar interese obscure… enigmă? De ce nu a vrut Guvernul? Ca și acum, doar impostura jefuitorilor (1600 miliarde euro JAF după 1989, calculul meu). Nici ACUM profesioniștii NU AU ACCES LA PUTERE. De ce? Mirajul „ciolanului”!

Omul și profesorul Constantin Florescu, cel care a pus bazele școlii românești de marketing și comerț, o personalitate remarcabilă, va rămâne mereu viu și în amintirile mele de ofițer, absolvent al ASE, REI, fiind ONORAT profund de aprecierile făcute pe lucrarea mea. Apoi am ales să fiu (nu fiică U.E. 👀 SÎC) personal, ca și Consilier Management Marketing într-o PIAȚĂ aflată în prăbușire GENERALIZATĂ de către lideri GUVERNANȚI îndrumați de asasinii economici ai lumii, eu am performat prin consiliere. Și nu e doar o metaforă, JAFUL calculat e o CRIMĂ. Am documentat-o arătând că cei peste 1600 miliarde EURO au fost JEFUIȚI după 1989 = echivalentul a 1000 de vagoane a 50 To fiecare cu AUR PUR. Dar să revin, convins că puteți și voi performa mai bine ca mine și mult peste eminenții profesori ai managementului - marketingului internațional. Voi puteți face VIITORUL ROMÂNIEI. Vedeți ce specialist este și excelența sa Călin Georgescu, un expert în dezvoltare durabilă, care a lucrat timp de 17 ani în Sistemul Națiunilor Unite, în domeniul conservării mediului. A fost director executiv al Institutului de dezvoltare globală al Națiunilor Unite în perioada 2015-2016. Și? ... Cîțu face cu KW Iohannis fac LEGEA BANULUI în România.

ATENȚIE !!! OMUL a fost înzestrat de Dumnezeu, prin CREAȚIA Sa, după chipul și asemănarea Lui divină, cu capacitatea de unificare a TRECUTULUI cu VIITORUL prin efectele de necesitate ale PREZENTULUI. Omul GÂNDEȘTE și PROIECTEAZĂ întreaga ARHITECTURĂ a ceea ce vrea să construiască sau acțiunile sale. El este O FIINȚĂ CUANTICĂ prin CREAȚIA sa divină.

Nu este doar o frumoasă metaforă duhovnicească ci CREAȚIA DIVINĂ, o STRUCTURĂ cu PUTERI de cunoaștere și acțiune mai mari decât ale ÎNGERILOR. Este necesar a aprofunda, fiecare, SUFLETUL său pentru ca prin MEDITAȚIE să sesizeze GREȘELILE neînțelegerii liberului arbitru dat de Dumnezeu și PĂCĂTUIRII, chiar de la Adam când a încălcat cerința impusă de a nu GUSTA din ”fructul oprit” și, apoi, a fost izgonit din RAI.

Atenție!!! Nici după această IZGONIRE Adam și Eva nu s-au oprit din PĂCAT și au păcătuit și cu ÎNGERII infectând AND-ul creației lui Dumnezeu, motiv pentru care, și ÎNGERII DECĂZUȚI au fost IZGONIȚI și unii zăvorâți în puterile lor.

OMUL, a rămas însă cu acea IMENSĂ și mai ales CUANTICĂ capacitate Dumnezeiască, doar ADORMITĂ de TATĂL Ceresc, cu posibilitatea de a accesa atât TRECUTUL și a învăța, cât și modelarea VIITORULUI în acel PREZENT de pocăință al său, pentru a CONSTRUI o lume NOUĂ, a MILOSTENIEI și a DREPTĂȚII fără a râvni la CONFORTUL  DRUMULUI  FALS al celor care vor să stăpânească prin PĂCAT sufletele noastre ADORMITE. TREZIȚI-VĂ dragii Moșului!!!

Așa cum a amăgit-o ȘARPELE și pe Eva în RAI, și ACEASTA pe Adam, ȘARPELE NOM a devenit astfel iar ISPITA, în conștiința căderii groaznice a SUFLETELOR noastre în mâinile ”INAMICULUI”, A OASTEI ÎMGERILOR RĂZVRĂTIȚI ce urmăreau ȘI URMĂRESC accesul la imensitatea secretelor PUTERII lui Dumnezeu.

Deși alungați din RAI, îngerii decăzuți au devenit ei falși Dumnezei.

Vă sunt cred cunoscute faptele și MISIUNEA lui NOE de a CURĂȚI lumea de aceste monstruozități ce nu sunt povești ale Bibliei ci sunt găsite și în artefactele „fantastice”, URIAȘI de exemplu, fantastici pentru noi, dar NU și pentru cei din timpul lui NOE.

Dumnezeu a încercat din nou, cu IUBIRE, să CUREȚE lumea de PĂCATELE îndoctrinării cu CONFORTUL desfrânării și, L-a trimis pe SINGURUL său FIU, IISUS HRISTOS, pentru a ridica la un NIVEL NOU de înțelepciune accesarea de către OM, a promisiunilor sale cuprinse în VECHIUL TESTAMENT și a ne îndemna la POCĂIRE și iertare a PĂCATELOR semenilor noștri care, continuă, prin ADORAREA CONFORTULUI, a DESTRĂBĂLĂRII, DROGURILOR și ... ”AMANETĂRIIsufletelor lor și ale copilașilor îngeri, pentru EXPERIMENTELE inimaginabile, ale sataniștilor. Numai pocăința și milostenia, empatia și întrajutorarea pot aduce OMUL păcătos spre iertarea lui Hristos.

Vă recomand să vizionați clipul în care pe 26 august 2017 patru roboți au UCIS, fără explicații, 29 de oameni de știință japonezi. https://www.youtube.com/watch?v=QlRji8lKZlM

Prin accesul la aceste instrumente CUANTICE iată că RĂUL GLOBAL este foarte aproape de identificarea SECRETULUI CREAȚIEI DIVINE ȘI INSUFLAREA VIEȚII peste acea ARMATĂ de HIMERE și A.I. deja extrem de puternici dar … FĂRĂ SUFLET, CONȘTIINȚĂ, EMPATIE.  

Iată că RĂUL GLOBAL a început să-și adjudece acea ARMATĂ de noi „FIINȚE ce se nășteau, înrobind prin modificările AND și mesagerul otrăvit al ARN-ului injectat, inclusiv cu acel GRAPHEN (devenit element de construcție și sclavie care conține grupul 666 regenerabil) ELEMENT ce conduce la o INDESTRUCTIBILĂ și chiar prin acea REGENERARE a COMPLEXULUI CUANTIC al acestor NANOROBOȚI, XENOROBOȚI și ROBOȚI cu A.I. cu CONEXIUNI cuantice de ABSORBȚIE și apoi auto-ÎNVĂȚARE a CONEXIUNILOR DIVINE ale SUFLETELOR noastre, murdărite prin experimente inadmisibile de îmbinare a lanțurilor AND ale diferitelor viețuitoare ale CREAȚIEI lui Dumnezeu.  

În toate CĂRȚILE SFINTE ale istoriei sunt nenumărate exemple în care OMUL, cu HAR dumnezeiesc, a putut VEDEA VIITORUL și profeți evenimentele ce urmau. 

Și, astăzi sunt din ce în ce MAI MULȚI OAMENI CARE SE TREZESC și realizează MINCIUNILE presărate cu fapte bune, CONDUC SPRE IAD.

TREZIȚI-VĂ și apărați-vă puterea voastră DIVINĂ care poate MUTA MUNȚII DIN LOC iar Dumnezeu va fi ALĂTURI DE CEI CU SUFLET CURAT, neatins de MIZERIILE SATANISTE ale liderilor ...  Un fenomen cuantic negat de Einstein a fost iată demonstrat în premieră istorică https://stiintasitehnica.com/un-fenomen-cuantic-negat-de-einstein-a-fost-demonstrat-in-premiera-istorica-video/  Folosind tehnologia de detectare homodyne pentru a măsura particula și tomografia cuantică pentru a cartografia rezultatele aceste măsurători, specialiștii de la Universitatea Griffith și de la Universitatea din Tokio (tot Tokio?) au reușit să verifice starea de entanglement cuantic a unei particule solitare, o formă exotică de entanglement, care s-ar putea dovedi neprețuită pentru calculatoarele cuantice și pentru comunicații.

IATĂ CĂ DUMNEZEU LUCREAZĂ ȘI TOȚI ACEȘTI SATANIȘTI VOR FI ÎNVINȘI DE UNIREA PUTERII SUFLETELOR OMULUI LUI DUMNEZEU.

Vă recomand de asemenea să analizați situl http://www.torser-oferte.ro ca să puteți înțelege și cum puteți, tehnic și apoi spiritual să vă feriți de aceste ENERGII distructive. Gândul fiind unul din cele mai puternice câmpuri de torsiune.

ATENȚIONEZ, eu, unul din PĂCĂTOȘII reveniți la Dragostea Cristică și mă bucur că pot simți din plin AJUTORUL dat de Dumnezeu de-a lungul întregii mele existențe. FRICA sau MOARTEA nu mă mai înspăimântă și mă rog la Dumnezeu să vă TREAZEASCĂ PE TOȚI ȘI SĂ ASIGURAȚI UN VIITOR ÎNGERILOR COPILAȘI. Atenție deci… tic... tic... tic...

După cum observ cei mai mulți au ”citit/scanat” în ansamblu și, după cinci minute, MAXIM, au adormit.

FAIN !!! CONFORTUL și VICIUL lor, al UNORA, este vizibil controlat de ”AMANETAREAsufletului lor și al copiilor

Dumnezeu să vă ierte aceste PĂCATE incomensurabile. Sodoma și Gomora s-a GLOBALIZAT și a infectat și ”GRĂDINA MAICII DOMNULUIRomânia dar și pe UNII români de pretutindeni.

Mă duc și eu să mă culc? Poate visez iar ”Universul/Multiversdivin și-mi găsesc cititorii adormiți... și tratați cu TAHIONI ... SÎC!

Dar îi las să doarmă, să crească MARI, copilașii ... Ei sunt viitorii parlamentari și guvernanți bre ... TARDIONI

NEȘTIINȚA și CONFORTUL, cu FRICA și CRIMA sunt armele cu care sunteți constrânși de sataniști.

Dumnezeu îi strânge în NOUA LOR temniță definitiv, pentru ca OMUL să nu mai fie atacat și înspăimântat să-și VÂNDĂ sau AMANETEZE sufletele lor și a celor din jurul lor.

Am dreptate? Numai tată Moș să nu fii...

GĂURI NEGRE ... sunt destule ... 

P.S.

Scriam că există informații care dovedesc, că sunt utilizați TAHIONII (revezi noțiunea) ca cele mai noi forme de VINDECARE. Eu mă întrebam: dacă TAHIONII au masă negativă și au viteză superluminică, CUM putem CREA și DIRIJA acești „miraculoși doctori” care să vindece și să regenereze chiar măduva unui tetraplegic?

Personal am legat acest TAHION de faptul că GÂNDUL este cel mai puternic CÂMP de torsiune. Cu GÂNDUL suntem instantaneu ORIUNDE în Universul sau Multiversul nostru „cognitiv” prin informațiile acumulate de creier. DAAAGÂNDUL are construcția TAHIONILOR. Puțini oameni însă, au și HARUL VINDECĂRII prin RUGĂCIUNE. Vezi Sfântului Ierarh NECTARIE de la Eghina.

https://icepaliga.blogspot.com/2014/10/protectia-la-radiatii-neionizante.html 

ATENȚIE!!! În fizica elicoidală, LUXONUL este un SISTEM de … TAHIONI ale căror traiectorii sunt CURBE PLANE (vezi și banda Mobius = este o suprafață cu o singură față). Prin deplasarea pe ea se poate reveni în punctul de plecare „cu capul în jos”. Alte exemple de astfel de suprafețe sunt și planul proiectiv real. În timp ce BANDA MÖBIUS este o suprafață cu frontieră topologică, spre exemplu STICLA LUI KLEIN nu are frontieră (prin comparație, o sferă este o suprafață orientabilă, fără frontieră). 

Atenție!!! LUXON-ul este un CORP?? FĂRĂ MASĂ de repaus (este și câmp și „corpuscul” fără masă mereu în mișcare superluminică!?) care se deplasează cu viteza luminii în VID, RECTILINIU (Mobius?). Atenție!!! Dacă ei nu se deplasează rectiliniu, atunci NU sunt în VID, dar … cum VID-ul  nu prea există, putem deci orienta GÂNDUL TAHIONIC ce poate conduce la VINDECĂRI MIRACULOASE prin UNIFICAREA CÂMPURILOR DE TORSIUNE A CELOR CE SPUN RUGĂCIUNEA și, atenție, acea ENERGIE colosală POATE să se transforme în MATERIA dorită vindecării, energia emisă.

În concluzie vă recomand să GÂNDIȚI NUMAI POZITIV fiindcă efectul tahionic revine la sursă.

V-am făcut saltul către LUXONI fiindcă MAI MULTE PERSOANE care GÂMDESC POZITIV, fac aceeași RUGĂCIUNE, cu țintă un bolnav, IMENSITATEA LOR FORȚĂ ENERGETICĂ, PO-ZI-TI-VĂ conduce la MIRACOLE de vindecare. Vindecarea poate veni și prin propria RUGĂCIUNE dar, atenție!, niciodată NEGATIVĂ. GÂNDUL NEGATIV este rejectat de UNIVERS și distruge sursa emitentă. Sunt deja experimente dovedite și chiar sunt create și sisteme de protecție împotriva câmpurilor de torsiune (vezi la lideri). 

http://www.torser.com/ro/scientific_base/torsion_fields/torsionfields_theory/default.aspx   

Iată că OMUL are în AND-ul său PUTEREA de a transforma UNIVERSUL în RAI dacă și numai dacă aveți ÎN SUFLETUL VOSTRU CURAT, CURĂȚIT PRIN POCĂINȚĂ, acea DRAGOSTE CRISTICĂ și vă veți IUBI și AJUTA aproapele fără a aștepta confortul unei câștig IMEDIAT.

Ocroteștre-i  Doamne pe TOȚI PĂMÂNTENII CU SUFLET CURAT, plini de dragostea Ta divină!

Semnează,

Moș Teacă

Numai TATĂ să nu fii în furtuna ISPITELOR SATANISTENEOMARXISTE

Niciun comentariu: