duminică, 5 septembrie 2021

BIG BANG-ul MOȚIUNII IMPOTENTE

 
BIG BANG-ul 1989, a creat TAHIONII, apoi LUXONII democrați (un SISTEM de TAHIONI ale căror traiectorii sunt curbe/curînVe, plane, benevol, la ORDIN) care au BLOCAT și TARDIONII, pUlitici, PSD.

TAHIONII sunt parti_cule iMpotetice, existente doar pe baze teoretice, scuze, ERETICE, care ar călători mai repede decât LUMINA de la UE. Masa (PROFESIA) lor este imaginară, conținându-l pe „i”, și reprezentând rădăcina pătrată a CAPULUI, unui număr NEGATIV. Astfel, ENERGIA lor poate fi reală, (însă, de asemenea NEGATIVĂ), permițându-le existența în continuumul spațio-temporal. Din această inversare a proprietăților parti_culelor obișnuite (fie ei TARDIONI = Particule elementare ipotetice, a căror viteză este mai MICĂ decât viteza luminii U.E. bre. 

Atenție!!! LUXONII = Luxon-ul este un CORP?? FĂRĂ MASĂ de repaus (elecorală) care se deplasează cu viteza luminii în VID, RECTILINIU. Atenție!!! Dacă ei nu se deplasează rectiliniu, atunci NU SUNT în VID (sunt în Parlament, Guvernare, etc.), dar … 

ATENȚIE!!! 

În fizica elicoidală, LUXONUL este un SISTEM de TAHIONI ale căror traiectorii sunt curVe PLANE. În V ca și creșterea economică?! 

HOPA… NU AU MASĂ (electorală) dar … sunt traiectorii curVe în mediul Universului unde LUMINA se CUR(V)bează, de ce?) rezultă o serie de consecințe care PAR (băț?!) a încălca LEGILE fizicii - guvernării. 

Astfel, un TAHION accelerează în momentul în care PIERDE ENERGIE, electorală, (parcă e Cîțu?). Mai mult, e un TAHION cu energie ZERO (Barna cu USR+?), care este numit transcendent +, călătorind AIUREA, cu o viteză IN-FI-NI-TĂ, tip Drulă.

Hopaaa… în VID, care nu prea există, ca și femeia care e ”puțin graVidă”, cu ministru. 

Aplicând mai departe inversarea (SEX - GEN) proprietăților TARDIONILOR (particule, pUlitice, ”condamnate” (de cine, de cine?) la viteze SUBluminice, gen PSD) ajungem la concluzia că „c” viteza luminii U.E., este li-mi-ta inferioară, imaginară, a vitezei TAHION-ice, pUlitice, care nu poate fi niciodată ATINSĂ. De ce? Păi datorită energiei lor NEGATIVE pe care o posedă, TAHIONII, de GEN, trebuie să primească o energie infinită, EXTERNĂ, care să îi dece_lereze până la pragul lumin_ic, PUlitic bre... Oare ce ”CULORE”, pUlitică, scuze frecVență/vibrație de SLUGĂ au? Infinită? Cum e ”culoarea INFINITĂ” e ca ”MATERIA neagră”/întunecată? 

Iată că vibrația LOR duce la … rectiliniu = ZERO Hz dragoste, adică DOAR ”ENERGIE neagră” ca și GĂURILE NEGRE tip GEN, scuze, ENERGIE EXTERNĂ întunecată?? Nu prea înțeleg!!! Voi? 

E prea multă ȘTIINȚĂ a VID-ului și parodie de GEN ... REALĂ.

Mă ajutați voi Tik-Tok-iștilor, #Șîvoi sunteți, ÎNCĂ, dragii Moșului?! 

https://icepaliga.blogspot.com/2021/08/e-ireversibila-mutatia-sociala.html...

Se vorbește AZI, de tratamentul, chiar medical/pUlitic cu TAHIONI ARNm. Waw dar cum sunt creați/captați tahionii cu graphen la MOȚIUNE ca să ... VINDECE? 

Voi știți? Nici eu? Pregătiți-vă așadar dragii Moșului de un TRAI cu extrem de multe restricții și ABUZURI incomensurabile care vor conduce la lupte de stradă cu sânge și crime. NU MAI FIȚI ADORMIȚI ...

Ocrotește-i Doamne pe TOȚI cei cu suflet curat. Nu vă mai ”amanetați” sufletul și apărați-vă copilașii, viitorul OMENIRII!!! Iar voi Tik-Tok-iștii fiți atenți la Tic-Tac… Tic-Tac... Tic-Tac...

OK, dar cum rămâne cu CELELALTE parti_cUle, superluminice? Noi nici de cele simple nu știm a ne proteja dar să ne ... mai și VINDECĂM, dragii Moșului,  de beleaua actuală, EGOCENTRISMUL. De aia #Șîio sunt ”buricul” Pământului, mă învârt/desCurC și sunt și în ”Centrul Universului”, scuze, ”Multiversului”, ăla a lui Eminescu bre ... SÎC... Restul este îmagiNație după ÎNSOMNIA existențială de ... pensionar.

Deci... ANALIZAȚI și VOI că  ... Piloții UNIVERSULUI, pUlitic, Sssss-au VACCINAT, și ... sssss... mort...

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: