vineri, 17 septembrie 2021

“Declaratia de la Bucuresti” impotriva regimului Iohannis

New post on ADRIAN NĂSTASE. Declarația de la București” împotriva regimului Iohannis by Adrian Năstase

Lansarea, ieri, a volumului "Trecerea la prostocrație", coordonat de Cornel Nistorescu si Octavian Stireanu, a fost însoţită şi de o declaraţie a Grupului pentru Apărarea Democrației (GAD), declaratie pe care o puteti citi aici:

DECLARAȚIA DE LA BUCUREȘTI

Pentru că nu putem asista pasiv (ȘI?) la politica dezastrului moral, economic și democratic spre care este împinsă țara de către actualul regim, pentru că tăcerea în aceste vremuri înseamnă complicitate și resemnare față de degradarea continuă a democrației, pentru că asistăm la confiscarea deciziilor care influențează țara de către o putere a incompetenților și impostorilor, pentru că nu putem accepta să vedem cum țara, ajunsă, prin eșec electoral și manipulări grosolane, pe mâna unei prostocrații agresive, alunecă într-o fractură istorică și se depărtează de preceptele fondatoare ale civilizației europene, pentru că în societate s-a produs o răsturnare a valorilor, astfel încât deciziile majore în stat aparțin unor oameni cu calificări precare, ajunși la putere prin abolirea criteriilor și prin acțiunea tot mai expansivă a serviciilor secrete, pentru că schimbările de care are nevoie țara nu pot veni din senin, ci numai atunci când sunt deșteptate conștiințele cetățenești ale României, pentru că suntem liberi, neconstrânși de înțelegeri cu vreun repreprezentant al serviciilor secrete, al oligarhiei ori cleptocrației care susțin actualul regim,

Noi, subsemnații semnatari ai prezentei profesiuni de credință, spunând să nu conteze nimeni, niciodată, pe lașitatea noastră, reuniți în Grupul Jurnalistic de Salvare a Democrației, afirmăm că:

1. În Romania este necesară abolirea imediată a secretomaniei instalate în toate prestațiile președintelui, premierului și șefilor serviciilor secrete, insclusiv ale comisiilor care le supraveghează. Regimul Iohannis a încetat să mai comunice informații către presă și populație, luând decizii în treburile publice cu mentalitate de proprietar privat și angajând țara ca pe o feudă personală în operațiuni pe care este nevoit să le suporte întregul popor.

2. Reclădirea normalității în România presupune cel puțin trei componente esențiale:

-revenirea de la “guvernul meu” la “guvernul țării”,

-revenirea la Constituție, prin reabilitareea prevederilor textuale privind „statul de drept democratic” (nu doar a „statului de drept”), tripartiția puterilor în stat și pluralismul politic;

-revenirea la dezbaterea deschisă, obligatorie, nemăsluită într-o societate democratică, inițierea prezentului grup fiind o contribuție la aceasta.

3.Vom fi în apărarea valorilor tradiționale ale țării și familiei și vom pleda pentru preluarea în modernitate a ceea ce a fost valoros în tradiție.

4.Vom fi susținătorii unor criterii clare și transparente de promovare în funcții publice, în care nivelul studiilor și competența dovedită practic să fie primordiale, obligatorii și bine definite. Prostocrația trebuie abolită. Avizul serviciilor secrete pentru ocuparea diferitelor funcții să fie subsidiar, consultativ și drastic restrâns la un număr limitat de funcții, stabilite strict prin lege.

5. În toate demersurile noastre, vom da credit și prioritate oamenilor de valoare, vom reabilita noțiunea de PATRIOTISM și vom înțelege și apăra valorile europene în sensul originar al tratatelor fondatoare la care România este parte.

6. Vom pleda prin comunicate și declarații publice, în toate situațiile în care considerăm că deciziile autorităților, comportamentul, legile și declarațiile prostocrației contravin intereselor naționale și aspirațiilor cetățenilor.

7.Vom pune în slujba interesului public, pe temeiuri de conștiință și de bună credință, sistemul de valori, principiile și criteriile de conduită care ne caracterizează întreaga activitate profesională, civică și publicistică.

8.Vom milita pentru „demilitarizarea” prin lege a societății civile, a conducerilor partidelor politice și a instituțiilor de presă – pentru ca din activitatea acestora să fie eliminată dubla comandă, iar acțiunile lor să beneficieze de o identitate clară în fața cetățenilor.

9. Ne vom poziționa tranșant împotriva oricări decizii de restrîngere a libertăților cetățenești și a drepturilor de exprimare.

Grupul pentru Apărarea Democrației este o asociere ad hoc a unor persoane publice care împărtășesc aceleași valori, au aceleași opinii despre situația actuală din țară și gândesc consonant cu privire la sensurile de evoluție a societății românești.

SemneazăAndrei Marga, Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Octavian Știreanu, Prof. Gheorghe Piperea, Mircea Dinescu, Doru Bușcu, Patrik Andre de Hillerin, Costi Rogozanu, Ion Buduca, Valer Marian, Ion Spânu

Dată la București, astăzi, 15 septembrie 2021, cu prilejul lansării volumului de publicistică „Trecerea la prostocrație”, editată de redacția ziarului Cotidianul. Au participat la această lansare oameni pentru care România chiar contează. Trei foști premieri, cinci foști miniștri, oameni de afaceri și din societatea civilă și numeroși ziariști. Adrian Năstase | September 16, 2021 at 9:47 am | Categories: General | URL: https://wp.me/p8ekRo-9vq   ___________________________________________________________________

Deci atenție!!! ”Pas cu pas, încă o vorbă și v-am ras” zâce ăl din capul „satului”. Eu m-am tuns bre… Bravo lor „vorbitorilor” ... pasivi?! LUPTAȚI ACTIV bă, scuze, bre... nu ca mine doar cu „vorba”. Sunteți APȚI și în PUTERE!

Cu câțiva ani buni, în urmă, scriam cu F. mare supărare: ”Mi-ați pus pe umăr câte un pumn de stele/ Azi mă cac #șîio scârbit pe ele”👀🕵 Adaug azi cu dispreț: „Fiindcă eu știu că TRESELE mele/ Erau prinse din SUFLET de Calea Lactee./ Eu n-am fost sperjur ca VOI/ Voi, cei din doi în doi/ Cu mult rahat în voi și ... MAI ales cu... STELE ... moi ...😎”

Tabula rasa (din latină tablă ștearsă = AZI spălat pe creier) este conceptul conform căruia individul NU se naște cu o serie de informații (aiurea AND-ul și „MATRICEA” VIEȚII e aici, în creație), ci le dobândește în ... prin experiența sa, istoricăCUANTICĂ. ‎De la Aristotel la Freud și înapoi la origini … FIINDCĂ omul s-a stricat prea tare și Sodoma și Gomora a cuprins întregul PământE din nou nevoie de NOE și un NOU tip de POTOP ca să curețe această lume ce-și amanetează SUFLETUL îngerilor decăzuți sperând că așa își pot apăra FAMILIA. Dar … eroarea e mult prea parșivă și OMUL este azi COBAI înspăimântat, pentru ca să i se afle SECRETUL DIVIN al SUFLETULUI amanetat.

Singura SALVARE este revenirea la ORIGINI, la Dumnezeu. Mai ales a paranoicilor și schizofrenicilor SAVANȚI drogați de minunile creației lui Dumnezeu pe care le cercetează.

Cea de a șasea extincție a umanității a început și este … ULTIMA bre.

Doar Dumnezeu ne mai poate SALVA. Citiți și meditați la ISTORIE. TOTUL și MEREU a fost o MINCIUNĂ pentru a vă ține veșnic ROBI. FIȚI VIGILENȚI !!!

Așadar recitiți dragii Moșului:

Capitolul 1: Facerea lumii

La început era Cuvântul şi toate prin El s-au făcut … Apoi Dumnezeu l-a trimis pe unicul său FIU pentru a ridica PĂCATELE lumii … dar … chiar și azi, prea mulți din cei care și-au amanetat SUFLETUL strigă să fie din nou răstignit Hristos și îl aleg pe Baraba ca să fie salvat.

Sfânta Evanghelie după Ioan: Capitolul 1 - Biblia Ortodoxa

1 La început era Cuvântul, şi Cuvântul era cu Dumnezeu, şi CUVÂNTUL era Dumnezeu. 2 El era la început cu Dumnezeu. 3 Toate au fost făcute prin El şi nici un lucru care a fost făcut n-a fost făcut fără El. 4 În El era viaţa, şi viaţa era LUMINA oamenilor. 5 Lumina (înțelepciunea) luminează în întuneric şi întunericul n-a învins-O.

<<CUVÂNTUL vă este ARMA DIVINĂ și IUBIREA lui Hristos este cu voi, cu TOȚI cei cu SUFLET CURAT care VĂ IUBIȚI APROAPELE CA PE VOI ÎNȘIȘI. Trezirea e doar pentru cei ADORMIȚI, aflați în PĂCAT.

VOI dragilor trebuie DOARLUPTAȚI. Cei cu Hristos în SULET nu veți fi niciodată abandonați de Dumnezeu.>>

6 Era un om trimis de Dumnezeu, al cărui nume era Ioan. 7 El a venit ca martor ca să depună mărturie despre LUMINĂ, pentru ca toţi să creadă prin el. 8 Nu el (Ioan) era Lumina, ci el a venit ca să depună mărturie despre Lumină. 9 Lumina adevărată, care îl luminează pe orice om, venea în lume. 10 El era în lume și lumea a fost făcută prin El, dar lumea nu L-a cunoscut. 11 A venit la ceea ce era a Lui, dar ai Săi nu L-au primit. 12 Însă tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să devină copii ai lui Dumnezeu, 13 născuți nu din sânge, nici din voia firii, nici din voia vreunui om, ci din Dumnezeu.

14 Şi Cuvântul a devenit trup şi a locuit printre noi, iar noi am privit slava Lui, o slavă ca a Singurului născut din Tatăl, plin de har şi de adevăr.

15 Ioan depunea mărturie despre El şi striga: „Acesta este Cel despre Care spuneam: «Cel Ce vine după mine este înaintea mea, pentru că era înainte de mine!»“ 16 Fiindcă noi toţi am primit din plinătatea Lui şi har după har. 17 Căci Legea a fost dată prin Moise, dar harul şi adevărul au venit prin Iisus Hristos. 18 Nimeni nu L-a văzut vreodată pe Dumnezeu. Singurul născut, El Însuşi Dumnezeu, Cel Care este în sânul Tatălui, El L-a făcut cunoscut.

În CONCLUZIE:

„Singura soluție e o nouă DEVOLUȚIE”?! Cu mare atenție!!! Revenirea la CONSTITUȚIA oamenilor pentru OAMENI și nu la o nouă hoardă de hiene sataniste care-L vor din nou RĂSTIGNIT pe Hristos și ”dreptul” celor deviați mintal, sexual sau social să intre abuziv, cu BOCANCII, în FAMILIA CREȘTINĂ și să siluiască creația Lui Dumnezeu, OMUL pentru experimentele lor schizofrenice.

Eu nu mai accept să stau pasiv și să privesc doar la aceste ATROCITĂȚI schizofrenice. JURĂMÂNTUL meu mă obligă!!! E DORINȚĂ dar sper că voi fi și în PUTINȚĂ.

Mie mi-a rămas DOAR CUVÂNTUL ca armă, dar am ca rezervă și MARTIRIUL, alături de voi, cei APȚI de LUPTĂ.

Dacă mie nu-mi mai este FRICĂ de moarte, indiferent de tipul CRIMELOR în desfășurare, VOI, aveți pe lângă puterea CUVÂNTULUI și suficiente alte ARME care să curețe Grădina Maicii Domnului. Eu m-am săturat și SCÂRBIT de toate promisiunile și prorocirile unui NOU Pământ (când până și LOCUL DE VECI mi-a fost furat - ”Mi-ați pus pe umăr câte un pumn de stele/ Iar AZI mă cac #șîio scârbit pe ele”👀🕵), și promisiunile despre abundența existențială a fiecăruia, atâta timp cât cei mulți rabd neputincioși de foame, apăsați de boli și frigul existențial, dar tot ei afirmă CLAR că va fi respectată CONFIDENȚIALITATEA averilor și a actelor de guvernare și prin QFS. Oare DE CE?!

BANUL A FOST MEREU CORUPTIBILUL INFAILIBIL ȘI VA FI MEREU IDOL AL CRIMINALITĂȚII.

Față de CINE vor continua să fie ascunse averile furate?!

Deja sunt recunoscute PUBLIC, chiar de CIA, că din România au fost JEFUITE, pe zona lor de interes, peste 400 miliarde de dolari americani din cele 1600 miliarde euro din 1989 până azi și, JAFUL cuntinuă cu un tupeu de MAXINĂ CRIMINALITATE. JUSTIȚIA este complice alături de celelalte „putoriobediente.

TOTUL este o nouă și parșivă MINCIUNĂ pentru o altă formă a unei NOI ORDINI MONDIALE și a unui NOU genom uman „infailibil” ca sclav și cobai.

SINGURUL și DRETUL CREATOR ca și DREPTUL JUDECĂTOR este doar Dumnezeu.

Toate cele „Trei Putori” plus schizofrenia UE sunt instrumente ale JAFULUI și a SCLAVIEI programate. FRICA pierderii „CIOLANULUI” îi îngrozește pe toți din cele „TREI PUTORI” dar și pe cei care și-au  „AMANETAT SUFLETUL”!

Apărați-vă VIITORUL și FAMILIA dată de Dumnezeu și nu mai credeți ofertele acestor schizofrenici, AȘI ai MINCIUNILOR gogonate. LUPTAȚI!!!

Astfel, EU, mă delimitez de „VORBĂRIA” frumoasă dar fără conținut a declarației de „INDEPENDENȚĂ” fără drepturi reale și fără Dumnezeu a Grupul Jurnalistic de Salvare a Democrației.

Este un nou tip de USR? Avid după JAF dar și cu acel PLUS schizofrenic cu renunțarea la proprietatea Constituțională cu revenirea în Peșteri cu femeile la comun și doar ei LIDERI ai noii „civilizațiiLGBTQ etc. etc. ei cei care au semnat iraționalMarea Resetare Globală” (România a semnat prin KW Iohannis și Cioloș în UE, la Bruxelles 2014, documentul intitulat: "Mudana Religio Adunata" = "Noua Religie Planetara"), „Green Deal” și alte asemenea scenarii cu PROGRAME detaliate. https://icepaliga.blogspot.com/2020/11/noua-ordine-mondiala-marea-resetare.html

Dumnezeu fie cu voi dragilor OAMENI de pretutindeni, cu SUFLET CURAT și plin cu Hristos. LUPTAȚI!!! 

SCAPĂ AȘADAR NU CINE POATE CI DOAR CINE ÎNȚELEGE METAFORA BIBLICĂ:

Mai lesne este să treacă o cămila prin urechile acului, decât să intre un bogat în împărăția lui Dumnezeu” (Matei 19, 24).


Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: