sâmbătă, 2 octombrie 2021

ÎNȚELEG GOANA DUPĂ PROFIT DAR...

JAFUL ESTE COMPLET,  ÎMPĂNAT CU BEZELE CREDIBILE DAR TOT JAF SE CHEAMĂ. ÎNȚELEG GOANA DUPĂ PROFIT DAR... uite ce spun chiar producătorii. Hei!!! Se aude și la voi?!? Covid-19 pregătește Falimentul Mondial. Proprietatea dispare prin „executarea silită” a Planetei. Omul Nou va fi falit și supus unei mâini de globaliști care dețin creanțele lumii!!!

SE CHEAMĂ CAPITALISM CU FAȚĂ UMANĂ!!! 😂😇😎  FAȚĂ UMANĂ!?! 😂😇😎 Traducerea în limba romana este un PAMFLET. În realitate este vorba de ... cumpărarea a patru elefanți și o cămilă. Da e faină metafora. 🤣 Am râs și toată ... noaptea 🤣👀HAZ DE NECAZ !!!

FDA admite că testele PCR au fost dezvoltate fără probe izolate de virus covid-19. Așa că au SIMULAT virusul. De aia el e deja „pozitiv” și prin recoltare infectează.

Virologul Dr. Judy Mikovitz confirmă corona-virusurile comune induse și virusurile maimuțelor etichetate în mod fraudulos COVID”.

Dr. Jane Ruby explică lipsa oricărui izolat viral și de ce pandemia se bazează pe FRAUDE științifice CO-OR-DO-NA-TE, global. De CINE oare?

Documentele CDC FOIA relevă dovezi că CDC nu a izolat NICIODATĂ COVID-19 ”trecut la TOP SECRET ca și armă biologică”.

Arma biologică proteică spike este REALĂ, iar „vaccinurile” COVID sunt focuri doar de ucidere pentru a realiza depopularea (vezi oxidul de grafen ca otravă + mARN definitiv și mortal). MATRIX și roboții super A.I. vor prelua lipsa forței de muncă UCISE. SIMPLU și toți vor JAF și să fie UTILI. CUI oare?

Directorul CDC Walensky ADMITE că vaccinul COVID nu oprește infecțiile COVID ci, DESEORI, le multiplică, cu un cocktail de infecții, îndeosebi la ATI. De aia nu vor AUTOPSIILE LEGALE.

Senatorul Rand Paul cere, IATĂ, americanilor să reziste tiraniei COVID. PIB nominal al SUA e de 20,9 trilioane de dolari în 2020 DATORIA la 02-Oct-2021 Ora 19:01 adică peste 116,5% și nu mai poate plăti nimic. QFS încearcă să salveze SUA dar miliardarii vor fi tot miliardari și săracii tot săraci prin trecerea la dolarul de aur. Valoarea adăugată bruto a UE în 2020 a suferit o contracție de -14,2% iar ka fârșitul anului 2019, ponderea datoriei publice în PIB a variat de la 8,4 % în Estonia la 176,6 % în Grecia. Toți cei care depășesc 60% datorie din PIB în UE  își pierd SUVERANITATEA. România e în cofă... JAFUL în echivalent AUR până în 2018, calculat de mine, era de peste 1000 vagoane a 50 tone fiecare cu AUR pur sau, peste 1600 miliarde euro.

Cine vrea actualizare https://www.youtube.com/watch?v=0VsbEOrPE5w

Dragii Moșului, nu vă ucideți copiii !!!

SURSAhttps://www.naturalnews.com/2021-08-08-hhs-documents-admit-the-cdc-has-never-isolated-any-covid-19-virus-global-hoax.html  e pe lista NEAGRĂ. VIZIONAȚI CĂ SE ȘTERGE

Niciun comentariu: