duminică, 17 octombrie 2021

LEGEA MARȚIALĂ GLOBALĂ A VENIT !? E RÂNDUL UE SĂ FIE CURĂȚATĂ !?

Deja s-a intrat pe linie dreaptă și „nesara” se finalizează în timp (corporațiile au conexiuni în economia globală). Sunt semnale certe de trecere la etapa a doua a CURĂȚENIEI, „gesara”, UE și TOȚI cei care au JEFUIT, inclusiv România, au intrat cu PRIORITATE în agenda militarilor SUA. https://www.youtube.com/watch?v=PyH9jnRXPyw și sunt o mulțime de alte clipuri. Dar și încă multe contre „FAKE NEWS”. Fiți selectivi. E RĂZBOI bre... inclusiv cu A.I. și CLONE !!!

Săracu Geoană, re-numit în funcție la NATO, e doar un țap ispășitor (acarul Păun) păcălit ca și de Băsescu.

Sunt însă nume GRELE care sunt direct vizate și serviciile de informații ale UE (inclusiv România) au de suportat TRĂDAREA poporului LOR și a LIBERTĂȚILOR FUNDAMENTALE.

Este extrem de greu să schimbi un sistem economic GLOBAL doar prin acțiunile și interesele SUA. NU UITAȚI CĂ PRIMII OPONENȚI SUNT CEI DIN „PROIRCTUL CHINEZESC - NOUL DRUM AL MĂTĂSII” și el a captat TOATĂ ASIA iar Rusia este strict interesată să dirijeze și Europa prin RESURSELE gestionate (vezi gazele direct la nemți). Gazele noastre sunt „confiscate” de alții. Nici fasole nu mai avem!

Noi nu avem relații bune cu nimeni din acest proiect și de aceea suntem OCOLIȚI cu magistralele lor de resurse. SUA nu poate fi „UMBRELAnucleară a tuturor și economia lor e în PRĂBUȘIRE. Nu trebuie însă să fim creduli că „șapca roșie” a lui Trump îl va apăra pe Iohannis și guvernul lui. Potrivit agendei suntem viozați de ARESTĂRI dar media tace vinovată. Vine OMS să mai stoarcă ceva și să dreagă busuiocul. E vizibil!!!

E RĂZBOI TOTAL și americanii duc războaie foarte lungi, cu alții. Oricând putem dispărea de pe tabla de șah a globalismului economic. FIECARE E PENTRU ELAmerica first”!

Bine a subliniat propusul premier al AUR, excelența sa, Călin Georgescu, că România POATE JUCA CEA MAI MARE CARTE a întregii sale istorii DACĂ, și numai DACĂ poporul român și adevărații PATRIOȚI vor înțelege necesitatea UNIRII și se vor TREZI (ca americanii). ACUM se joacă o nouă Ialta, o împărțire a lumii între China-SUA-Rusia (etc.) și România e la mijloc în „curul gol” ca diplomație de Cotroceni. Degeaba se laudă Cîțu cu ratingul de țară S&P fiindcă datele sunt doar de PĂCĂLIRE și direct de JEFUIRE a aurului, argintului și altor metale rare sau prețioase plus cele energetice (vezi GAZUL și nu numai). El, Cîțu, se ocupă de preschimbarea în AUR  a averilor liderilor ACUM cu intrarea în funcțiune a QFS-ului american. Vezi și dinarul de AUR irakian...

Într-o ULTIMĂ STRIGARETREZIȚI-VĂ” și nu mai umiliți și nenorociți acest popor de VETERANI ai civilizației Europei...

URGENȚA este maximă!!! Dacă se poate „IERIsă fiți treziți.

Altfel ... „ADIO ROMÂNIA  ... 😢👀

Voi, pălmașii României și voi profesioniștii veritabili FIȚI MAI UNIȚI CA NICIODATĂ. E UNICA ȘI ULTIMA ȘANSĂ!!! 👀😎🕵

Rugați-vă ZILNIC, continuu fiindcă și NOIEMBRIE este aplicabilă LEGEA MARȚIALĂ” în UE.

Ocrotește-i Doamne pe TOȚI cei cu suflet curat! ❤❤❤

Semnează,

Același „nesuferitMoș Teacă. CENZURAT abuziv... abraziv...


Niciun comentariu: