luni, 18 octombrie 2021

A ÎNCEPUT, CU VITEZĂ, CURĂȚAREA

Bill Gates a fost spânzurat la GITMO iar Bill Clinton a fost găsit mort în celula sa. 

https://burebista2012.blogspot.com/2021/10/bill-gates-fost-spanzurat-la-gitmo-iar.html Militarii l-au condamnat pe Andrew Cuomo iar Hunter Biden a fost spânzurat la GITMO.

Luni după-amiază 11 oct. 2021, fostul guvernator al New York-ului, Andrew Cuomo, și-a aflat soarta, fiind responsabil pentru MOARTEA INUTILĂ A MII DE CETĂȚENI ÎN VÂRSTĂ care au pierit în timpul primului val al unei plandemii globale false (azi știm că e război biologic). El a fost condamnat la moarte după ce un grup de 3 ofițeri de la Guantanamo Bay au auzit mărturii ale foștilor membri ai personalului lui Cuomo și angajaților unor casei de îngrijire medicală, precum și a lucrătorului unei companii de transport de mărfuri care a susținut că Cuomo a amenințat că va falimenta compania, cu excepția cazului în care aceasta va face transporturi pe 18 roți, într-o flotă de congelatoare și crematorii

ȘI ACUM FACEȚI VOI COMPARAȚIA CU ROMÂNIA

CHIAR ACUM, militarii sunt în Italia mai ales pentru GUVERNUL acuzat. Atenție, Papa a fost și el ARESTAT

Sursa? Transmisiile E.B.S. sau, cuvântările lui Trump, fiindcă restul presei ASCUNDE aceste acțiuni în derulare. Inclusiv RomâniaVoi trebuie să vedeți sursele și să vă convingeți SINGURI VINE CRIZA FINANCIARĂ GLOBALĂ, creată INTENȚIONAT, de miliardarii lumii (99% din resursele Terrei sunt deținute de 1% din populația obedientă).

Vezi și liderii din România și salvarea averilor din offshore-uri și băncile corupte COMPARATIV cu criza ucigașă creată de lideri.

Ei se bat pe CIOLAN iar Noi, ÎNVĂȚĂM SĂ SUPRAVIEȚUIM?

UNIȚI-VĂ!!! E singura și ULTIMA speranță. Voi decideți ce vreți !!! Eu nu pot decât să vă scriu (”... la început a fost cuvântul...”) din informațiile culese chiar de sunt cenzurat.

China jonglează cu ținta lor de LIDERI GLOBALI și mai ales CORUPE masiv alți obedienți. BANUL iată că este AZI, HÂRTIA chinezească în locul celei FIAT și atacă NOUL DOLAR DE AUR sau chiar și DINARUL IRAKIAN DE AUR.

China dictează viitorul LUMII și este în RĂZBOI multimodal cu SUA și ALIAȚII lui Trump.

Singuri suntem în acest IMENS ȘANTAJ ȘI RĂZBOI GLOBAL. Rugați-vă continuu și protejați-vă copii SAU LUPTAȚI dacă FRICA nu v-a făcut legume

Dumnezeu fie cu voi TOȚI cei cu sufletul curat!

Semnează,

Moș Teacă

 

 

Niciun comentariu: