miercuri, 27 octombrie 2021

IZBĂVEȘTE-NE DE CEL RĂU - POSTARE CENZURATĂ DE „FACEBUCI” ROMÂNIA MAFIOTĂ



POPULAȚIA LUMII ESTE, exact ACUM, de PUȚIN PESTE 7,9 miliarde https://www.worldometers.info/ro/

Dacă și numai DACĂ, aveți propria casă, mâncați mese complete zilnic, beți apă curată (nu palincă), aveți un telefon mobil și nu ca mine FIX_în..., aveți acces la internet de VITEZĂ cosmică și ați absolvit o FACULTATE, cel puțin ca_CÎȚU sau MÂȚU, aveți peste 65 ani ca noi APV-iștii, consumați zilnic peste 2$, atunci vă aflați în REZERVĂ sau RETRAGERE, sunteți un CREȘTIN cu pensie NESIMȚITĂ, într-un minuscul LOT PRIVILEGIAT de sub 7% din populația Pământului care vă puteți considera FERICITI doar, DACĂ și numai DACĂ aveți și LIBERTATE decizională asupra mișcării voastre pe PROPRIILE MEMBRE pe această Planetă! ATUNCI, VEȚI MAI TRĂI, FIIND UMILI, scuze, și UTILI bre „po_pulime indiciuplinată”!!! Altfel, sunteți ARESTAȚI la „domicil”!

Ceilalți, sunteți în DERIVĂ, MAXIMĂ chiar de aveți de TOATE dar nu ... și LIBERTATEA dorită! #Nici-io n-am LIBER-(E)TATE „dupe” cum vă zâsei!!!

CONCLUZIATrăiți în România, COLONIE CORPORATISTĂ și, asta FURĂ TOATĂ VIAȚA!!! Ce ar trebui să FACEȚI? HRISTOS V-A SPUS FOARTE CLARIubiți-vă aproapele ca pe voi înșivă și împărțiți cu ei, cu milostenie TOT ce aveți.” Luați exemplul Prea Cuvioasei Sfinte PARASCHEVA, cea MULT FOLOSITOARE!!!

Eu am fost LOIAL, și nu sunt SPERJUR nici AZI, sub biciul DICTATURII

POCĂIȚI-VĂ! E SINGURA VOASTRĂ SALVARE. O CONFIRMĂ ISTORIA BIBLICĂ!!!

SemneazăMoș Teacă. SÎC! Și acum ... citiți dragii de voi, ... ce fac și alți creștini... TREZIȚI...

Scrisoarea nr.100, marți, 31 august 2021: arhiepiscopul catolic Viganò emite o nouă scrisoare intitulată „Libera nos a malo” (”Izbăvește-ne de cel rău”, ultimele cuvinte ale rugăciunii Domnului)

Și UITE și un ATAC CONTINUU, ABRAZIV și ABUZIV chiar și asupra mea! Am devenit un ofițer în retragere PERICULOS prin ADEVĂRURILE PUBLICATE?! De mine se tem!? Un INVALID DEFINITIV, în timpul și din cauza serviciului militar, un CREȘTIN ORTODOX, BLOCAT ÎN CASĂ!?! Păi înseamnă că ... „trag” bine „punct ochit, punct LOVIT, insuportabil glonț !?” ADEVĂRUL DOARE ...

LIBERA NOS A MALO Considerații cu privire la Marea Resetare și Noua Ordine Mondială de Arhiepiscopul Carlo Maria Viganò, 28 august 2021, Sărbătoarea Sfântului Augustin

„Nimeni nu va face parte din Noua Ordine Mondială, cu excepția cazului în care se închină lui Lucifer (Atenție la Halloween)Nimeni nu va intra în New Age decât dacă primește inițierea luciferică.” — David Spangler, director al Proiectului inițiativei planetare a Națiunilor neUnite (Reflections on the Christ, Findhorn, 1978)

Președintele SUPERPATRIOT, Trump, promite deja ALTFEL, că am pornit pe noul drum al LIBERTĂȚII https://www.youtube.com/watch?v=kWWdlJquRqc

Români, ați auzit? Sper să nu fim din nou păcăliți de liderii noștri, mafioți! Ferească Dumnezeu!

De mai bine de un an și jumătate asistăm neputincioși la succesiunea unor evenimente paradoxale, cărora majoritatea dintre noi nu le putem oferi o justificare plauzibilă m.

Urgența pandemică m a evidențiat în mod deosebit contradicțiile și lipsa de logică a măsurilor menite să limiteze contagiunea – blocajele, carantina, închiderea activităților comerciale, limitări ale serviciilor publice, suspendarea drepturilor cetățenilor – dar, care sunt contestate zilnic de voci care se opun, prin dovezi clare privind ineficiența ori caracterul contradictoriu al acestor măsuri ale autorităților sanitare m. Marcajul m e de la mAFIOT.

Nu este nevoie să enumerăm măsurile pe care aproape toate guvernele lumii le-au luat fără a obține rezultatele promise. Dacă ne limităm la presupusele avantaje pe care serul genic experimental ar fi trebuit să le aducă societății – mai presus de orice, imunitatea la virus și o reînnoită libertate de mișcare – aflămun studiu de la Universitatea Oxford publicat în The Lancet a afirmat că „… încărcătura virală a celor vaccinați cu o doză dublă este de 251 de ori mai mare decât primele tulpini ale virusului, în ciuda celor proclamate de liderii mondiali, începând cu prim-ministrul italian Mario Draghi, potrivit căruia „oricine se vaccinează trăiește, iar oricine nu va primi vaccinul va muri.„

Efectele secundare ale serului genic, sunt inteligent mascate sau deliberat neînregistrate de către autoritățile naționale ale sănătății publice, confirmă pericolul administrării vaccinului și existența unor tulburătoare necunoscute pentru sănătatea cetățenilor, cu care va trebui să ne confruntăm în curând. Deja ne confruntăm!!! Cine răspunde de CRIMELE PLANIFICATE?

De la știință la științism

Arta medicinei – care nu este știință, ci este aplicarea principiilor științifice la diferite cazuri de fiecare dată, pe bază experiențială și experimentală – pare să fi renunțat la prudența sa, în numele unei urgențe care a ajuns la nivelul unei religii – religia științei, de fapt – care, pentru a fi astfel, s-a îmbrăcat într-un dogmatism care se învecinează cu superstiția.

Miniștrii acestui cult s-au constituit ca o castă de neatins, scutiți de orice critică inclusiv atunci când pretențiile lor sunt respinse de dovezile aduse de fapte.

Principiile medicinei, considerate universal valabile până în februarie 2020, au dat locul improvizației, până la punctul de a vă sfătui să vă vaccinați în toiul pandemiei (contrar oricărui tratat de biologie sau virologie), până la impunerea obligației măștilor deși sunt inutile, la constrângerea arbitrară a păstrării unei distanțări bizare, interzicerea tratamentelor cu medicamente eficiente și impunerea de terapii genice experimentale cu încălcarea protocoalelor normale de siguranță. (Nu se face nici o anamneză sau analize medicale înainte de vaccinare!?!)

Și, așa cum există noi preoți Covid, la fel există și noi eretici, adică aceia care resping noua religie pandemică și vor să rămână credincioși jurământului hipocratic.

Nu de puține ori, aura de infailibilitate care înconjoară virologii și alți oameni de știință, cu mai multe sau mai puține titluri academice, nu pare a fi pusă sub semnul întrebării prin prisma conflictelor lor de interese sau a beneficiilor financiare substanțiale primite de la companiile farmaceutice, care în condiții normale ar fi considerate scandaloase și criminale.

Ceea ce mulți nu reușesc să înțeleagă este inconsecvența dintre obiectivele declarate și mijloacele care sunt adoptate într-o manieră dementă în continuă schimbare pentru a le atinge.

Chiar dacă în Suedia absența lockdown-urilor și a măștilor nu a condus la rate mai mari de infecție decât cele din țările în care oamenii au fost închiși în casele lor sau în care a fost impusă purtarea măștilor chiar și în școlile primare, acest element nu este considerat drept dovadă a ineficienței măsurilor luate.

Dacă în Israel sau în Marea Britanie vaccinarea în masă a crescut numărul infecțiilor și le-a făcut mai virulente, exemplul lor nu îi determină pe conducătorii altor țări să fie precauți în campania de vaccinare, ci mai degrabă îi împinge să ia în calcul obligativitatea administrării vaccinului.

Dacă ivermectina sau plasma hiperimună se dovedesc a fi tratamente valabile, acest lucru nu este suficient pentru a le autoriza, darămite să mai și fie recomandate. Și cei care își pun întrebări despre motivul acestui comportament irațional (criminal) ajung să se abțină de la a mai judeca, oferind un fel de acceptare de credință a declarațiilor preoților Covid sau, invers, considerându-i pe medici un fel de vrăjitori de încredere.

UN SINGUR SCENARIU CU O SINGURĂ DIRECȚIE

După cum am spus mai devreme, ne confruntăm cu o înșelăciune colosală, bazată pe minciuni și fraude.  Această înșelăciune se bazează pe premisa noastră că justificările pe care le aduc autoritățile în sprijinul acțiunilor lor sunt sincere. Mai simplu, greșeala constă în a crede că conducătorii sunt cinstiți și în a presupune că nu ne mint.

Așadar, persistăm în a găsi justificări mai mult sau mai puțin plauzibile, cu singurul scop de a nu recunoaște că suntem obiectul unei conspirații planificate până în cele mai mici detalii. Și în timp  ce încercăm să explicăm rațional un comportament irațional, în timp ce atribuim logică acțiunilor ilogice ale celor care ne guvernează, disonanța cognitivă ne face să închidem ochii în fața realității și să credem cele mai nerușinate minciuni.

„O minciună repetată de o mie de ori rămâne o miciună, dar o minciună repetată de un milion de ori devine ADEVĂR.” citat clasic din Joseph Goebbels

Ar fi trebuit să înțelegem – am scris cu ceva timp în urmă – că planul Marii Resetări nu a fost rezultatul delirurilor unui „teoretician al conspirației”, ci dovezile brute ale unui PLAN CRIMINAL, conceput de zeci de ani și care vizează stabilirea unei dictaturi universale în care o minoritate de oameni extrem de bogați și puternici intenționează să înrobească și să supună ideologiei globaliste întreaga umanitate.

Este schizophrenia bogaților ce se cred „dumnezei” dar în fapt sunt sataniști iremediabili, SCLAVI ai BANULUI puterii lui, îndoctrinând prin el, CORPORAȚIILE din întreaga umanitate.

România unde credeți că se află? Personal am tot atras atenția dar, fiecare este LIBER doar pentru a-și APĂRA SUFLETUL. În rest este SCLAV bine LEGAT existențial de CORPORAȚIILE asasine.

Vezi spre confirmare https://icepaliga.blogspot.com/

De aceea, păstrați-vă sufletul CURAT și nu cedați SATANEI! Nici prin Halloween...

Acuzația de „teorie a conspirației” ar fi putut avea sens atunci când conspirația nu era încă evidentă, dar astăzi negarea a ceea ce elita a planificat încă din anii 1950 este nejustificată. Ceea ce spun Kalergi, Rothschild, Rockefeller, Klaus Schwab, Jacques Attali și Bill Gates de la al Doilea Război Mondial încoace a fost publicat în cărți și ziare, comentat și preluat de organisme și fundații internaționale, alcătuite tocmai de partide și guverne

THE CIVIL WAR WAS STARTED BY ROTHSCHILD 

https://www.youtube.com/watch?v=0uKBPGztDeA

STATELE UNITE ALE EUROPEI, imigrația necontrolată, reducerea salariilor, anularea garanțiilor sindicale, renunțarea la suveranitatea națională, moneda unică, controlul cetățenilor sub pretextul unei pandemii și reducerea populației prin utilizarea vaccinurilor cu tehnologii noi nu sunt invenții recente, ci rezultatul unei acțiuni PLANIFICATE, organizate și coordonate – o acțiune care se arată în mod clar conducând perfect la un singur scenariu sub o singură direcție. Mens (”minți”) criminale

În SUA există un amestec imprevizibil de CURĂȚARE spirituală dar, BANUL are, prin CORPORAȚIILE GLOBALISTE, o putere ce va persista ani de zile și nu se știe câtă CURĂȚENIE va produce TREZIREA UMANITĂȚII până la final.

POCĂIȚI-, fiindcă este singura formă prin care DRAGOSTEA LUI HRISTOS vă poate ajuta să fiți nu numai după CHIPUL lui Dumnezeu ci și să vă puteți ASEMĂNA cu SFINȚENIA înaintașilor care au APĂRAT ȘI APĂRĂ SUFLETELE NOASTRE.

Odată ce se înțelege că evenimentele prezente au fost gândite pentru se obține anumite rezultate – și, în consecință, pentru a urmări anumite interese în numele unei părți minoritare a umanității, cu un prejudiciu incalculabil pentru majoritate – trebuie să avem și onestitatea de a recunoaște mens (mintea, în latină – n.n.) CRIMINALĂ a autorilor acestui PLAN.

Acest PROIECT CRIMINAL ne face, de asemenea, să înțelegem frauda comisă de autoritatea civilă în prezentarea anumitor măsuri drept un răspuns inevitabil la evenimente imprevizibile, atunci când evenimentele au fost CREATE și AMPLIFICATE cu singurul scop de a legitima o revoluție – pe care Schwab o identifică drept a patra revoluție industrialăintenționată de elită, în detrimentul întregii umanități.

Înrobirea autorității este, pe de altă parte, rezultatul unui proces care a început chiar mai devreme, o dată cu Revoluția Franceză, și care a făcut din clasa politică slujitorul nu al lui Dumnezeu (a Cărui domnie o ignoră cu dispreț) și nici al poporului suveran (pe care îl desconsideră și îl folosește doar pentru a se legitima), ci al potentaților economici și financiari, al oligarhiei internaționale, al bancherilor și cămătarilor, al multinaționalelor și companiilor FARMACEUTICE.

În realitate, la o analiză mai atentă, toți acești subiecți aparțin unui număr mic de familii foarte bogate și foarte cunoscute, DAR SCHIZOFRENICE prin degenerare. Înrobirea este evidentă și în mass-media: jurnaliștii au acceptat – fără niciun scrupul de conștiință – să se prostitueze cu cei puternici, mergând până acolo încât să CENZUREZE ADEVĂRUL și să răspândească MINCIUNI nerușinate, fără să încerce măcar să le dea aparența de credibilitate.

CABALA dictează întreaga media globală. Trump luptă să o desființeze! Voi?

VINEEE… iată cea de a TREIA operațiune militară de CURĂȚIRE cu forțele fidele președintelui Trump, vânat intens pentru a fi ASASINAT.

Până în anul trecut, jurnaliștii au numărat „victimeleCovid prin prezentarea oricărui testat pozitiv ca fiind bolnav terminal; astăzi, cei care mor după vaccinare sunt asociați întotdeauna cu o „boalăvagă și, chiar înaintea examinărilor post-mortem, interzise fiind, ilegal, și autopsia, și decid oficialnu există nicio corelație între moartea unei persoane și administrarea serului genic. Ei răsucesc adevărul cu impunitate atunci când nu le confirmă narațiunea, modificându-l în FALS pentru a se potrivi scopurilor lor.

SĂ CURGĂ BANUL și/sau „COLANUL SPARAMGHELUL DE AUR”.

Ceea ce se întâmplă de un an și jumătate fusese anunțat pe scară largă, până în cele mai mici detalii, chiar de creatorii Marii Resetări; la fel cum ni s-au comunicat și măsurile care vor fi adoptate.

La 17 februarie 1950, depunând mărturie în fața Senatului Statelor Unite, binecunoscutul bancher James Warburg a spus: „Vom avea un guvern mondial, indiferent dacă vă place sau nu. Singura întrebare care se pune este dacă acest guvern mondial va fi stabilit prin consens sau prin forță.” Patru ani mai târziu, s-a născut Grupul Bilderberg, care a numărat printre membrii săi personaje precum omul de afaceri italian Gianni Agnelli, Henry Kissinger, Mario Monti și actualul prim-ministru italian Mario Draghi. Etc...

În 1991, David Rockefeller scria: „Lumea este pregătită pentru un guvern mondial. Suveranitatea supranațională a unei elite intelectuale și a bancherilor mondiali este cu siguranță preferabilă autodeterminării naționale practicate în secolele trecute.” Și a adăugat: „Suntem la un pas de o transformare globală. Tot ce avem nevoie este criza globală „potrivită”, iar națiunile vor accepta Noua Ordine Mondială”.

Astăzi, putem afirma că această „criză potrivită” coincide cu urgența pandemiei și cu „pasul forțat” pus în lumină încă din 2010 de documentul Fundației RockefellerScenarii pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale”, în care sunt descrise evenimentele la care asistăm acum.

Personal, am scris pe blogul meu https://icepaliga.blogspot.com/ și despre actele semnate de Cioloș, premierul meu, și KW Iohannis la Bruxelles privind NOUA RELIGIE MONDIALĂ care include elemente de scoatere a orelor de religie, introducerea orelor de sexologie etc. etc. dar și mai concret am explicat după TOMURI de biologie RISCURILE unui experiment genetic. https://icepaliga.blogspot.com/2020/12/stiri-exceptionale-pentru-viitorul.html

Pe scurt, aceștia au creat o problemă FALSĂ pentru a putea impune măsuri de control al populației ca soluție aparentă, pentru a falimenta întreprinderile mici și mijlocii prin blocaje, și pentru introducerea permisului verde în beneficiul câtorva grupuri internaționale, pentru a demola educația impunând învățarea ”la distanță”, pentru scăderea costului forței de muncă prin „muncă smart”, pentru privatizarea sănătății publice în beneficiul BigPharma și a permite guvernelor să utilizeze starea de urgență pentru a legifera prin derogare de la CONSTITUȚIE, de la LEGE și a impune așa-numitele vaccinuri populației, făcând cetățenii previzibili în toate mișcările lor – aceștia devenind fie bolnavi cronici, fie ... sterili.

Tot ceea ce elita a vrut să facă, a făcut. Și ceea ce este de neînțeles este că în fața dovezilor premeditării acestei teribile crime împotriva umanității, care îi arată pe liderii din aproape întreaga lume drept complici și trădători, nu există un singur magistrat care să deschidă un dosar împotriva lor pentru a afla adevărul și a-i condamna pe vinovați și pe complicii lor. Trump, în SUA face CURĂȚENIE!!! Voi?

Cei care nu sunt de acord nu sunt doar cenzurați, ci sunt arătați ca dușmani publici, ca infecțioși, ca non-persoane cărora nu le pot fi recunoscute drepturi. Vom vedea ce URMEAZĂ!!!

(va urma)

Traducere după: https://insidethevatican.com/news/newsflash/letter-100-2021-tuesday-august-31-vigano/

Share this: THE NEWS! ARE YOU READY?!

𝐆𝐄𝐍𝐄𝐑𝐀𝐋 𝐂𝐇𝐀𝐑𝐋𝐄𝐒 𝐅𝐋𝐘𝐍𝐍 𝐖𝐀𝐑 𝐈𝐍 𝐓𝐇𝐄 𝐏𝐀𝐂𝐈𝐅𝐈𝐂 𝐈𝐒 𝐃𝐄𝐂𝐋𝐀𝐑𝐄𝐃https://www.youtube.com/watch?v=U6_OcuJ6e0w


Pentru conformitate:

Semnează,

Moș Teacă


Niciun comentariu: