joi, 19 august 2021

SCLAVIA CONTEMPORANĂ, COMERȚ CU FIINȚE UMANE - FINAL!!!

 









FAPTIC, CONFIRMAT ISTORIC 

John D. ROCKEFELLER înființează STANDARD OIL COMPANY în 1870, creând primele TRUSTURI (corporații) din SUA și prin 1911, acesta (ROCKEFELLER) CONTROLA 90% din AFACERILE CU PETROL. Chiar de la înființarea trusturilor, GUVERNUL AMERICAN A ÎNCERCAT SĂ LE INTERZICĂ, pentru a asigura COMPETIȚIA LIBERĂ, dar … cel mai adesea succesul acestuia a fost moderat (interesul coruptibil). Printre legile antitrust din SUA s-au numărat ACTUL SHERMAN, ACTUL ELKINS, COMISIA DE COMERȚ FEDERAL ȘI ACTUL CLAYTON.

În 1873 însă, ANDREW CARNEGIE începe CONSTRUCȚIA INDUSTRIEI OȚELULUI. Dezvoltarea rapidă a orașelor devine explozivă și prin CREȘTEREA PERMANENTĂ A NUMĂRULUI DE IMIGRANȚI NEVOIAȘI DIN EUROPA ȘI ASIA.

Aceștia au fost grupați și au condus la dezvoltarea CARTIERELOR ETNICE ÎN MARILE ORAȘE și la o creștere uriașă a NUMĂRULUI DE MUNCITORIimportați” în INDUSTRIE prin traficul de ”sclavi”. Nu existau reglementări pentru condițiile de muncă. Grevele neautorizate și actele de violență erau la ordinea zilei, iar sindicatele se organizau doar local.

ISTORIA păstrează până azi elementele de sclavagism și rasiale vizibile, continuu.

https://icepaliga.blogspot.com/2020/09/incredibil-comunism-american.html

De vreți mai mult puteți studia și trimiterile de aici https://icepaliga.blogspot.com/2020/07/intelegeti-aceasta-polaritate.html

SCLAVIA NOASTRĂ CUM O COMBATEȚI? https://icepaliga.blogspot.com/2020/05/sclavia-cum-o-combatem.html

Acum puteți viziona, AVIZAȚI, și clipul de pe YOU TUBE https://www.youtube.com/watch?v=IjqglVQKd-c și să treceți prin filtrul vostru ”patrioticCRIZA din SUA copy-paste și în România. În 1971 se legiferează ”dolarul mai bun ca aurul” stul corporatist introducând moneda de HÂRTIE - FIAT. Apoi urmează inevitabil ”Spirala morții”.

Credeți că greșesc? Aștept argument nu false vorbe de radio șanț, și nici de inepți. Nu sunt eu o somitate dar cred că pot susține o disertație academică, sper, deși sunt deja expirat, fizic și cu efecte inevitabile de alzheimer. Dar Dumnezeu știu că mă susține dragii Moșului ca să vă mai provoc la TREZIRE.

Semnează,

Moș Teacă

 

Niciun comentariu: