vineri, 20 august 2021

AGENDA NOM SE GRĂBEȘTE, PANICATĂ

AGENȚII MEI STRIGĂ PO_PULIMII, AUZIȚI DISPERAREA?! ZÂMBIȚI, ZÂMBIȚI DAR ... cine nu crede îl invit să vizioneze clipul recent https://www.youtube.com/watch?v=YNZO3sgKSo0  și apoi să se mai gândească ce e cu aceste CLONE, cu schimbarea de SEX, scuze GEN după ai noștri #reziști și ce confirma Putin cu privire la acea ARMATĂ de clone cu ADN selectat, cu schelet de graphen și ... atenție!!! foarte repede activați în acel ”globvitelin artificial, unde se asigură dezvoltarea ovulului fecundat cu ADN-ul modificat și, apoi, se ”nasc” ca și fetuși ce sunt stimulați în creștere ... accelerată. Vezi implanturile neurale cu CIP-uri programate. Așa se fac acum sosiile celor necesari în scenele lor publice diabolice imitând empatiile umane. Iată că AZI, se fac deja clonări din mumiile și viețuitoarele antice pentru a cunoaște exact ce fel de civilizație exista, Poate dau și de Deceneu bre...

Pentru mine este INGROZITOR unde s-a ajuns și nu numai BISERICA ci și enoriașii cu capacități cognitive pot sesiza aceste CLONE care circulă iată printre noi, insesizabil de cei ”adormiți”. Știm că cei mai avansați au ajuns, după englezi, chinezii care au și prezentat acele femei mature clonate. Iată că armata lui Hitler de gemeni, atleți cu ochi albaștri și toți blonzim a devenit ”armata” extrem de periculoasă de azi de pe Terra. CRUCEA și Pământul sfânt de pe Terra sunt de nesuportat, pentru unele specimene care au fost clonate ca ”ființe METRIX” chiar și din mumiile egiptene, din reptile și combinații de GENE astfel că la ”nașterea” din MATRIX au sexul și caracteristicile genetice PROGRAMATE. OMENIREA creată de Dumnezeu trebuie să se trezească și Dumnezeu va FI CU NOI. De aceea am tot arătat ce e și cu vaccinul ARNm și efectele lui himerice. FERIȚI-VĂ baremi copilașii de aceste dezastre umanitare.

Vine iată, special, un TSUNAMI de COVID recalibrat care să ÎNGROZEASCĂ și să ducă la vaccinarea FINALĂ de control genetic TOTAL al omenirii.










NOM SE GRĂBEȘTE, PANICATĂ FIINDCĂ LUMEA SE TREZEȘTE FULMINANT DE REPEDE. GENA DIVINĂ ESTE IMPOSIBIL DE CONTROLAT!!!

OMS și ONU se simt panicați fiindcă PLANUL eșuează și, atunci, aliați cu Partidul Comunist Chinez au planificat un nou ATAC GLOBAL pentru ca în decembrie 2021 să convoace prin ONU acea ALIANȚĂ GLOBALĂ DE-MO-CRA-TI-CĂ pentru ”salvarea” liderilor și celor implicați în distrugerea SUA și DOMINAREA GLOBALĂ. https://www.youtube.com/watch?v=u7sMlx7vLFg Singura soluție este cea MILITARĂ pentru ca patrioții să-și recupereze ȚARA, oriunde s-ar afla. Războiul este I-NE-VITA-(A)BILĂ. Chiar de e ca Drulă... sau ca șobolanii franțuzești... din sectorul 1 București. Tot în RĂZBOI ești. Noi, UNII, ne-am pus VIAȚA chezășie a ADEVĂRULUI, așa relativ cum este, dar ca să vă APERE de schizofrenia destrăbălării demonice (inclusiv cu mici și bere) cu care vă răpesc demonii SUFLETELE copiilor. CREȘTINI, treziți-vă chiar dacă BISERICILE TAC inexplicabil. FAMILIA vă este DARUL lui Dumnezeu. APĂRTAȚI-VĂ acest RAI cât îl mai aveți... 👀😢 Sunt deja prea mulți debusolați...

Sunt, prin media cabalei, în OFENSIVĂ DEMONICĂ cu subiecte „incendiare” ce trebuie atent gestionate și mascate, derulate de la Afganistan la fabricile CIA de PRELUCRARE A OPIULUI în ”EROU_ină”, atât în Golf și Arabia Saudită unde CIA prepară și distribuie drogurile pentru întreaga lume, cât și în SUA. Nu uitați de adrenocrom, sex cu minori și canibalismul acestor demoni.

America, și nu numai SUA, cu toții suntem într-un RĂZBOI fățiș de aplicare urgentă a sistemului PUTERE MILITARĂ, NOM, mai ales că armata și celelalte instituții de forță sunt puternic divizate.

DOTAREA NATIONALĂ (vezi Jade Helm 15)” cu FORȚE ONU-NATO chiar în NEW YORK si lângă WASHINGTON, D.C. fiindcă ”democrații” au cerut ONU să ”verifice” ei respectarea ”drepturilor omului” și eliminareaTERORIȘTILOR INTERNI” republicani trumpiști. https://www.youtube.com/watch?v=7nFxMYiByIo

Finanțarea este asigurată de China și Soros astfel încât să fie ”ÎNSĂMÂNȚATĂ” întreaga populație (mai ales copii) pentru a obține o populație PAȘNICĂ (vezi China) și controlată genetic (prin ELIMINAREA GENEI DIVINE, existente în sângele omului, genă ce nu poate fi controlată). Controlul trebuie redat, GLOBAL, celor 13 familii plus LIDERII supremi din China.

Pentru cei ce nu pot viziona clipurile ”marker” ce demonstrează afirmațiile americanilor, acum asediați și în New York, mai ales că în Pennsylvania nu au reușit arestările republicanilorTERORIȘTI” și anti NOM și OMS, am făcut un COLAJ cu capturi de ecran care să vă redea, TRADUS, elementele sinteză ale RĂZBOIULUI ce se pregătește cu TSUNAMI 4, 5, 6 etc. de COVID RECALIBRAT care să ÎNGROZEASCĂ și, să vă ducă, cu FRICĂ DEMONICĂ la vaccinarea FINALĂ de CONTROL GENETIC AL OMENIRII.

Nu contează cine rămâne VIU din acest RĂZBOI, important este ca DOMINAREA GLOBALĂ să fie RESTAURATĂ, cu acord ONU și OMS, utilizând FORȚA ARMATĂ conform exercițiului din 2015 Jade  Helm 15 și reglarea urgentă a forței de UCIDERE a celor care se opun DICTATURII chinezești … în folosul oamenilor. Chinezii sunt deja prezenți să intervină, oriunde...

Apoi ”INCUBATOARELE MATRX” (vezi fertilizarea în globul vitelin artificial) care duce la CREAREA SCLAVILOR MARKAȚI GENETIC și controlați de ROBOȚII A.I. antrenați intensiv și care vor înlocui ARMATA UCIGAȘĂ JADE HELM pentru a nu exista erori și reminiscențe GENETICE EMOȚIONALE, DIVINE.

Dragii Moșului, sunt cu sufletul FRÂNT când constat ce vi se pregătește. Eu nu mai contez fiind EXPIRAT. Sunt împăcat cu Dumnezeu și știu că pot muri cu suflet curat fiindcă v-am atenționat.

Care ar fi SOLUȚIA pentru voi? Am tot scris și v-am recomandat să-mi studiați blogul. Nu sunt o somitate dar Dumnezeu parcă mi-a dat putere si mi-a arătat CALEA de informare și ”darul” scrierii. Biserica greșește fiindcă TACE. De ce? Sunt însă mulți enoriași care ÎNCĂ nu știu să ”citească” și vaccinul le-a afectat deja creierul și fertilitatea urmașilor.

Este o CRIMĂ globalizată

Protejați-vă COPIII bre … sunt și forțe demonice încă necunoscute. TOTUL se joacă la o ruletă rusească, iar voi SINGURI vă decideți viitorul. Copiii sunt ”marfa de schimb” și iar vă zic de adrenocrom cerut de ... acești demoni. Incubatoarele MATRIX nu fac față masivei cereri de copii. Amintiți-vă de răpirile de vaci, apoi de indivizi diferiți, traficul de femei și fertilizarea cu elemente HIMERICE ce păreau doar jocuri ale savanților. Azi iată că SCHIMBĂ întreaga lume. Cui vând acești copii sacrificați? Se zice că Luna este populată de acești extratereștri flămânzi. Așa o fi? O confirmă însă chiar și Trump. E greu de crezut dar ... demonii iată că există.










Recunoașteți tehicile de prezentare a unor fotografii care VORBESC după un text anume?
RĂZBOIUL DEVINE INEVITABIL?!












ATENȚIE!!! Casa Albă nu a fost 
NICIODATĂ ocupată de echipa lui Biden. 
Kamala a ORDONAT luarea cu asalt a Casei Albe
































SÎC! #ȘÎIO AM MAI MULTE DECORAȚII, MEDALII ȘI ORDINE FIINDCĂ TRUMP MI LE-A TRIMIS CU PLATA RAMBURS, CONTRA ȘAPCA LUI KWI. 😎 CÎȚU DE AIA SE TEME ȘI E PANICAT BRE... 🤣 ȘTIE CĂ ȘTIU ... DE LA FORȚELE SPAȚIALE  (VEZI ȘI FEDERAȚIA ASTRALĂ) CE A FĂCUT 🕵 EU AM ȘI ȘAPCA LUI CEAUȘESCU ȘI CEI DIN BOTOȘANI (UPSS), ȘTIU, CĂ ACOLO AM CÂȘTIGAT-O, SAU ”CELULE ELECTRICEBĂILEȘTI UNDE I-AM ARĂTAT ȘOFERULUI MEU CERTIFICATUL DE AUTENTICITATE ȘI SUNT MARTORI CERȚI, SÎC🤣 CARE POT CONFIRMA. CINE VREA DETALII POATE PRIMI INFORMAȚII CLARE DE LA BIROUL PREȘEDINTELUI TRUMP https://www.45office.com/ Multe se vor precipita și balanța se va înclina, este ca la ruletă...

Semnează,

Moș Teacă

 

Niciun comentariu: