luni, 12 iulie 2021

REVOLUȚIA QFS ȘI PARITATEA AUR SAU ARGINT ETC., A MONEDELOR NAȚIONALE.

 

REVOLUȚIA QFS ȘI PARITATEA AUR SAU ARGINT ETC., A MONEDELOR NAȚIONALE. 

Se întâmplă de mai bine de o săptămână la nivel global, (22 state cu QFS China și 28 state deja active cu QFS Trump) dar GUVERNUL și ALIAȚII tac mâlc și se îndatorează masiv așa cum Isărescu a donat AURUL NOSTRU și a permis asasinilor economicijefuiască România de peste 1600 mii miliarde euro doar după 1989.

Priviți imaginea atașată, disecați-o bine și vedeți și clipul cu mai multe detalii https://www.youtube.com/watch?v=Bxvc06EjI5o

Apoi aflați că ROMÂNIA este trecută la ”pierderi” în procesul UE de trecere la paritatea AUR.

Sunt deja enorm de multe detalii pe internet, COMPARAȚI-LE că e și atac cibernetic media, FAKE NEWS destul.

Vă recomand situri oficiale comparabile.

https://treasurydirect.gov/ care este trezoreria SUA (FED a fost închisă ca și bancă) și apoi sit-urile lui Trump care a devenit Directorul noii BĂNCI QFS și ESTE încă și COMANDANTUL SUPREM AL ARMATEI SUA, legal.

Mai vizionați http://www6.restorerepublic.co/0for%20in%20the%20Next%20Election%20Cycle&term=President%20Trump%20Collectible%20Coin&backfill=0 și http://restauratrepublic.co/, de veți reuși să-l accesați că e RĂZBOI global, ce vă oferă date din acțiunile armatei SUA cu sistemul său juridic. Unele ”scăpări de date” gen DNA, mai găsiți pe https://realrawnews.com/

Apoi YouTube este plin de clipuri cu ce se petrece ACUM în SUA și la nivel global. UE este AVIDĂ de putere și a intrat de mult în coliziune cu ARMATA SUA pe Legea Marțială. Vezi implicarea în alegeri.

ÎNTREBARE DIRECTĂ:

Unde este AURUL României bre parlamentarilor ignoranți și moluște obediente guvernamentale? România se PRĂBUȘEȘTE pentru un pumn de arginți otrăviți. Voi, legiuitorii și justiția CE FACEȚI cu România? O vaccinați?

Semnează,

Moș Teacă

Un comentariu:

Ioan CEPALIGA spunea...

BNR lansează o MONEDĂ din aur cu valoarea nominală de 500 LEI
Antonio Grigore / 26 iul 2021 / 14:26
https://www.dcbusiness.ro/bnr-lanseaza-o-moneda-din-aur-cu-valoarea-nominala-de-500-lei_632777.html
Aversul monedei redă monumentul dedicat lui Ion C. Brătianu, din Bucureşti, inscripţia în arc de cerc "ROMANIA", valoarea nominală "500 LEI", stema României şi anul de emisiune "2021"
Tirajul maxim pentru moneda din aur este de 1.000 piese. Preţul de vânzare pentru moneda din aur este de 11.300 lei, exclusiv TVA, inclusiv broşura de prezentare.
Monedele din aur cu tema 200 de ani de la naşterea lui Ion C. Brătianu au putere circulatorie pe teritoriul României.
MAI ÎMȚELEGI CEVA DIN SECRETIZAREA ASTA? ARGINTUL A DISPĂREUT? EURO NU SE VREA? SAU E POLITICĂ DE GRUP ORGANIZAT - ROȘIA MONTANĂ? VOM VEDEA. CE FAC CU VACCINUL!
Moș Teacă.
AZI bou de AUR și la UE vacă de AUR 😎