sâmbătă, 10 iulie 2021

PENTAGON ARRESTS, GITMO BUSY

WHAT HAPPENED WITH 32 GOVERNORS?

Nou... ”THE ARREST WARRANT FOR GEORGE SOROS WILL BE EXECUTED” = GARANȚIA DE ARESTARE PENTRU GEORGE SOROS VA FI EXECUTATĂ https://www.youtube.com/watch?v=ap7We1rTml8 Priviți videoclipul că e și România complice. Oare CINE-I trădătorul sau e mai grav, TRĂDĂTORII?

Mi-auuu sau ham-ham? Mi-au dat drumul la Twitter după o lungă perioadă de reclamații la Biroul lui Trump și alte instituții specializate ce culeg PROBE bre, cu pietre, de moară. Și culeg, vă GARANTEZ eu, Moș Teacă cu propria-mi experiență. Și uite că din nou, fiindcă am accesat știrile postate de Tramp, impuse de justiție, am fost din nou blocat și nu pot nici reclama blocarea contului fiindcă Twitter nu poate fi accesat în nici un fel. Golani de golani ca să nu ai PROBE. Dar eu am făcut captura de ecran cu blocajul contului și publicitate cu abuzul.

Mulțumesc TWITTER că am câștigat ...  experiență. Acum nu mai este FAKE NEWS, iar arestările de la Pentagon și 32 de guvernanți continuă, NU? GITMO e PLIN și procesele lor au deja planificarea peste mai mult de 60 de zile. Cum o fi, la internațional, când or trece?! Cine se teme?! Și de ce?! PROBELE bre... ele sunt ... depozitate și bine securizate. Și tot curg și cuuurg... DUMNEZEU știe când se vor termina, că a cuprins întreg pământul... și văzduhul...

Ei, acum CREDEȚI sau tot #reziști tâmpiți sunteți? Acum vă întreb eu, și nu greșesc: ”Ce ați fumat” sau, ferească Dumnezeu, ”Câți COPII ați mâncat și adrenocrom ați luat descreieraților? Moluștelor împuțite... la MALL-ul ”Marii resetări?Dumnezeu s-a supărat tare de tot și nu vă mai suportă CRIMELE!!!

ALARMĂ DE LUPTĂ!!! VARA SE ÎNCINGE CU ARME DE DISTRUGERE ÎN MASĂ. Urmăriți știrile din SUA că sunt în AVALANȘĂ. Nu pot ține SINGUR pasul MARILOR SCHIMBĂRI din SUA. Presa de la noi TACE vinovată. Le vine rândul. Cu PROBE, grele. ”Cu televizorul ați mințit poporul” ... să-l vaccinați...

Sub SUA, în CANALELE și tunelurile subterane, China și aliații postează BOMBE de mare putere care să producă CUTREMURE DEVASTATOARE și atenție!!! SCUFUNDAREA coastei estice a SUA care se scufundă de mult timp și singură. Dar coasta de vest are și falia de San Andrés. Este deja OBLIGATĂ ARMATA SUA și SUBMARINELE să depisteze aceste MINĂRI subterane care pot DISTRUGE SUA ca și stat suveran. Căutați pe You Tube descrierea acestor tunele prin care pot trece două submarine mari Trident unul pe lângă altul. Da submarinele gen dronă nucleară subacvatică, gen Poseidon? Se șterg cu sârg informațiile. De ce oare? Iar a dispărut linkul... dar nu disperați, mai găsiți destule...

Vedeți cum BANII CABALEI fac victime incomensurabile? Inclusiv cu RĂZBOIUL QUANTIC? BANUL este stăpânul lor...

FALSURI QFS chinezești și ATACUL GLOBAL al HACKERILOR au făcut, și încă mai fac VICTIME. Vă rog revedeți descrierea și scopul QFS deoarece au apărut informații FALSE de la firme private offshore (CABALA FINANCIARĂ) care au ATACAT deja Sistemul Financiar Quantic QFS, original, cu varianta chinezească https://www.fosterswiss.com/en/2020/12/02/todo-lo-que-debes-saber-sobre-el-nuevo-sistema-financiero-qfs-quantum-financial-system/ creată de ingineri chinezi ca o Alianță paralelă (circa 22 state) și a destabilizat paradigma Trump a QFS. Numai că valurile se sparg la țărm dacă există ... stabilopozi.

Deja hackerii globali au avut, de circa două săptămâni, un ATAC GLOBAL fără precedent pentru a destabiliza Quantum Financial System QFS original, care de peste doi ani încarcă datele SWIFT și de tranzacții derivate. La scadență TOATE vor fi acoperite de AUR, Argint și bunuri tangibile. RĂZBOIUL a devenit iată QUANTIC, dirijat de China. România ce face? VACCINEAZĂ cu sârg... cu mâna lui Gheorghiță... ce umblă la portiță? Hoțuleee... Dumnezeu e și dac convins și... să te ferească Dumnezeu de dacii mințiți...

Rostogolirea vechiului sistem financiar în ”SPIRALA MORȚII” este de mult moartă în păpușoi și se caută o REPLICĂ la acest QFS ce le-a stricat PLANUL. Interesant este faptul că, la fel ca la noi, unde ”ALIANȚA GENERALILOR” a dus la TRĂDAREA României și a românilor, tot așa se VEDE acum și din AVIONALIANȚA GENERALILOR de la PENTAGON, FBI, CIA, NSA etc... și în cooperare cu SPIONI din statele agresive, cu lider China, au CONSTRUIT și gestionat TOATE JAFURILE ELECTORALE istorice reclamate și de președintele Trump. Este incredibil cum JUSTIȚIA coruptă neagă și respinge probele. BANUL e proba lor forte, STĂPÂNUL lor etern. Armata aplică însă Legea Marțială și directorul FBI a fost deja EXECUTAT. Cine urmează? Sunt muuulți la râmd care așteaptă deja SENTINȚAGITMO e plin... s-a auzit în România?

SURPRIZA MAXIMĂ este însă că serviciile secrete ale ARMATEI, după declararea de Trump a INSURECȚIEI ARMATE, legale, l-au EXTRAS și protejat pe Trump de asasinatele derulate și în timpul mandatului. SINGURUL cu puteri militare depline, legale, a ordonat, și au fost de mult întinse CAPCANE de culegere și actualizare  PROBE privind întregul grup de CRIMINALI TRĂDĂTORI. Chiar și Q ANON a continuat în secret să culeagă PROBE din întreaga lume, inclusiv din România, SÎC. Nu neglijați faptul că DGIA, varianta americană, l-a determinat pe Dong Jingweidefecteze din China. Există acum, iată, foarte, foarte, foarte EX-PLO-ZI-VĂ, și LISTA GLOBALĂ cu spionii chinezi, mai ceva ca a lui Pacepa, din statele NATO și nu numai.  WAW... Este AUR Dong Jingwei (Câinele Grivei?) ce s-a predat Direcției Generale de Informații a Armatei. De ce oare NUMAI DGIA? Așa de tari sunt SECRETELE? Elon Musk a cumpărat și el ”FRUNCEAeconomiei americane, cu BANI chinezești, din Canada și Hong Kong etc.? Și atenție!!! nu e singurul pe listă.

Ca să puteți ține pasul cu informațiile, urmăriți pe You Tube clipurile cu mersul QFS și a acțiunilor ARMATEI. Presa e mai ”tăcută/minte prin omisiune” dar sunt deja siturile specializate de informații. Ne afectează direct, ca și aliați, dar mai ales FINANCIAR fiindcă Isărescu a dat TOT AURUL, ARGINTUL (ce era prevăzut ca leul să fie de ARGINT, leul GREU, a lui Anghel Rugină, și el distrus de mafia criminală, Petre Roman, Iliescu și Consiliul BNR care au refuzat salvarea României). 

Născut la 24 mai 1913 la Vizurești, TecuciRugină a absolvit cursurile Școlii Comerciale Superioare din Galati, OK... după care a urmat cursurile Academiei de Înalte Studii Comerciale și Industriale (azi ASE) din București unde i-a avut ca profesori pe Virgil Madgearu, Victor Slăvescu și Nicolae Iorga obținând diploma în 1936. În 1947 a obținut un al doilea doctorat cu profesorul Euken, iar doi ani mai târziu, publica prima sa carte în … limba germană. Acest volum i-a adus în anul 1950 o invitație de a profesa în Statele Unite și astfel a început să predea cursuri de economie politică la Universitatea din Portland, Oregon. În 1955 primește cetățenia americană.

În 1990 a revenit în țară, unde a creat panică, și și-a oferit sprijinul pentru abordarea problemelor delicate ale tranziției economiei naționale spre economia de piață. Waw... A fost însă refuzat de Petre Roman, Iliescu, BNR, și toți groparii economiei românești. A publicat o lucrare despre ”miracolul economic romanesc” pe care îl credea posibil, ca Ceaușescu, și el ucis,  având în vedere politici monetare pentru realizarea unei monede stabile (leul de argint). Cel de-al IV – lea Congres Mondial de Economie Sociala de la Toronto (august 1986) a fost organizat în onoarea lui Anghel Rugină, având ca temă principală „Drumul înainte – a treia revolutie în gândirea economică

Într-un interviu din 2005, Anghel Rugină și-a exprimat dorința de a dona Academiei Române toată biblioteca sa și suma de 200.000 $ pentru instituirea unui premiu acordat pentru ideile noi aduse din domeniile economiei și științelor sociale din România. Unde sunt banii și donația? După cea a lui Emanuil Gojdu? Fain furt.

În concluzie aberațiile financiare și economice ale guvernului Cîțu și ”alianța” sunt la piciorul broaștei față de ideile lui Rugină. Nimeni nu deschide gura despre QFS că iese OMOR. pe AUR și ARGINT. 1600 mii miliarde EURO din care 400 mii miliarde dolari recunoscute de CIA reprezintă echivalentul a 1000 vagoane a 50 tone fiecare cu AUR PUR jefuite după 1989. Aici e QFS-ul României dat asasinilor economici. De aia TAC ca hoții în păpușoi.

De aceea, prin furt și distrugere, azi, nu avem SPECIALIȘTI PARIOȚI ci, numai PATRI-HOȚI în alianța UE/NOM.

Mă opresc fiindcă mă apucă criza depresivă. INCREDIBIL ce am găsit prin calculele mele umile, JAF de peste 1000 vagoane a 50 tone fiecare cu AUR PUR, doar din 1989 și până mai ieri. Și JAFUL CONTINUĂ cu frenezie. Unde e AURUL NOSTRU?

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: