joi, 8 iulie 2021

RĂZBOIUL CIBERNETIC, QUANTIC, ANTI-OMENIRE

Evenimentul 201 a demarat în mod ”straniu” și părea să prezică doar pandemia. (A existat însă și o simulare pandemică numită Clade X  care a PRECEDAT-o pe Covid pentru LOVITURA QUANTICĂ, (FINANCIARĂ). Ceea ce unii cititori ar putea să nu știe, totuși, este că Forumul Economic Mondial (Davos) a realizat o simulare paralelă,  Cyber ​​Polygon 2020.  Acest eveniment din 2020  a  prezis și o catastrofă globală. MOARTEASpiralei Morții” și confiscarea TUTUROR ”banilor” (averi) plus AUR, Argint sau active/pasive tangibile.  Cyber ​​Polygon 2021 , avertizează în mod nefast că lumea este mai interconectată și digitalizarea globală accelerează  „un singur link vulnerabil este suficient pentru a doborî întregul sistem, la fel ca efectul domino. O abordare sigură a dezvoltării digitale astăzi va determina viitorul umanității pentru deceniile viitoare. ”

Vă rog ca cei depresivi, ca mine, bolnavi incurabili, ca mine și cu unul-două infarcturi, ca mine, să vă luați pastilele și să citiți în pat, cu lumânarea aprinsă.

E FINALUL CIVILIZAȚIEI ISTORICE.

Restul e NEBUNIA SCHIZOFRENICĂ a miliardarilor lumii.

O nouă simulare a atacurilor cibernetice, Cyber ​​Polygon, va avea loc în iulie 2021 (se pare că a avut loc deja dar sub STEAG FALS fiindcă războiul a fost declanșat între China cu QFS falsificat și SUA cu QFS original pentru a DISTRUGE implementarea finală a sistemului financiar cuantic AMERICAN. Analizați atent și imaginea.

WEF, Sberbank din Rusia  și filiala sa de securitate cibernetică  BIZONE, au  anunțat în februarie că o  nouă  simulare a atacurilor cibernetice va avea loc pe 9 iulie 2021. China a furat iar startul. Evenimentul va/a simula/t un  atac cibernetic din lanțul de aprovizionare  similar cu   atacul SolarWinds care ar „evalua rezistența cibernetică” a participanților la exercițiu și nu numai, ci un ATAC GLOBAL. ”Spirala Morții” trebuia să se termine cu zeci de ani în urmă dar SUA a continuat specula cu moneda FIAT și Obligațiunile FALSE ale FED pe burse plus imensitatea cantitativă a dolarilor falși emiși chiar de FED și Alianță.

Trump a dorit OPRIREA ATACURILOR CABALEI FINANCIARE dar opoziția miliardarilor la Davos, scuze a BANULUI lor, a dus la JAFUL GLOBAL ELECTORAL ȘI FINANCIAR ca și motiv de introducere a ID-ului unic al SCLAVILOR lor. 

Genial, nu?

Din articolul scris de Whitney Webb și Johnny Vedmore, „De la evenimentul 201 la poligonul cibernetic: simularea WEF a unei viitoare pandemii cibernetice”:

Exercițiul vine la câteva luni după ce WEF, „organizația internațională de cooperare public-privată” care numără cea mai bogată elită din lume printre membrii săi, și-a anunțat oficial mișcarea pentru o Mare Resetare, care ar implica tranziția coordonată la o a PATRA Revoluție Industrială globală cu o economie în care lucrătorii umani devin din ce în ce mai i-re-le-vanți. fiindcă au incubatoareleMATRIX”. Această REVOLUȚIE, inclusiv cel mai mare susținător al său, fondatorul WEF, Klaus Schwab, a prezentat anterior o problemă majoră pentru membrii WEF - Forumul Economic Mondial (Davos), și organizațiile membre în ceea ce privește SCLAVII, waw. Ce se va întâmpla cu masele de oameni lăsați șomeri prin automatizarea și digitalizarea în creștere la locul de muncă? Simplu sloganul e deja activ: ”E mai ușor să UCIZI un milliard de oameni decât să instruești 100 de sclavi loiali.WAW… ce NAZISM modern.

Noile sisteme economice care sunt bazate digital (quantic) și care sunt partenere cu noi sau sunt administrate de băncile centrale NUMITE sunt o parte cheie a Marii Resetări a WEF (https://www.weforum.org/), iar astfel de sisteme ar face parte din răspunsul la controlul maselor celor recent șomeri sau recalcitranți. După cum au remarcat alții, aceste MONOPOLURI digitale, nu doar ... serviciile financiare, le-ar permite celor care le controlează ID, să „oprească” banii unei persoane și să nu mai aibă acces la servicii în cazul în care persoana respectivă nu respectă anumite legi, mandate și reglementări. Așadar iată și SCLAVI DEFINIȚI.

CABALA financiară globală, Bankerii globali, miliardari, au pregătit mișcările viitoare ca să CURGĂ BANII așteptați.

Nu vă miră GRABA cu care se anunță AL PATRULEA VAL al loviturii biologice? La noi s-a decretat deja prelungirea stării de alertă? De ce? Nu e clar? Vaccinarea obligatorie.

ȘTIINȚA recomandă IMPERATIV ca în timpul EPIDEMIEI/PANDEMIEI să fie interzisă VACCINAREA fiindcă virusul este extrem de ACTIV și suferă AUTOMUTAȚII

Ha, ha, ha spunea un contemporan ”deștept” în viață. ADEVĂRUL? Alertă sanitară URGENTĂ de la OMS: „Vaccinarea este mult depășită de variantele mutante”. Potrivit estimărilor cercetătorilor de peste Ocean, 22 de noi mutații SARS-Cov-2 vor apărea în următoarele patru luni. De precizat că au fost luate în considerare numai variantele modificate (de cine?) ale coronavirusului care vor dobândi o răspândire masivă la nivel mondial și vor acționa în diferite faze ale pandemiei. Care faze? Și de cine stabilite la infectarea țintită? Păi avem deja suficiente variante faine. Iată că, după variantele Alpha, Delta, Delta plus, a apărut o nouă mutație a faimosului experiment cu virusul SEAR-CoV-2. Este vorba de versiunea Epsilon. Cine-i de vină? BANUL și vaccinarea contra bonusuri idioate pentru a CURGE ... cererea.

OMS comunică din nou tuturor că e o EROARE vaccinarea copiilor și implicit a gravidelor dar Gheorghiță iese la portiță și CONTINUĂ VACCINAREA cu ifose și mediatizare INTERZISĂ.

Cine-i de vină? JUSTIȚIA și funcționarii publici obedienți ce nu sesizează INFRACȚIUNEA. Chiar prin autosesizare. SATANIȘTI CONVINȘI?

Se vrea ARESTAREA la domiciliu a TUTUROR și apoi VACCINAREA SILITĂ cu agresiunea JANDARMILOR și a ARMATEI (SÎC) pentru ca PLANUL de implantare a CIP-ului ID UNIC să fie finalizat, blocând PLANUL republicanilor lui Trump cu furtuna QFS. CHINA TACE ȘI FACE.

DIN CRIMELE SATANISTE ALE CABALEI

Vizionați REPEDE și acest videoclip că, la fel ca precedentele, se va ȘTERGE. https://www.youtube.com/watch?v=KWJXOCT3M3Q Veți afla DATE CONCRETE din acest RĂZBOI GLOBAL care nu se vede. Dar corelând cu clipurile anterioare, TOATE ies la LUMINĂ. https://1drv.ms/u/s!AvrZiblaERiU4xfG7_3-tiZIfvdf?e=H78SCJ Vedeți ce ascunde Joe Biden despre 4 Iulie 2021 și RĂZBOIUL în curs. De ce se șterg cu furie clipurile cu Trump? https://www.youtube.com/watch?v=jVxzwCDr5N8&t=45s

România nu vrea SECURIZAREA sa ci îndatorarea, nu prostească ci ... CRIMINALĂ

https://www.youtube.com/watch?v=kiKIkdkBy0o Pentru asta e nevoie ORIUNDE de un ID unic pentru SCLAVII digitali. VACCINAREA deja e OBLIGATORIE și simularea se face incluzând ACUM doar cei vaccinați. RESTUL vor avea groaza celor mai noi variante modificate de COVID, minim 22 variante AGRESIVE că celelalte 55 CE SE VOR DEZVOLTA sunt așa zis ușoare. Cine le-a UȘURAT?

Semnează,

Moș Teacă în agonie…

Niciun comentariu: