duminică, 4 iulie 2021

REPTILIENII AMERICANI ȘI DROMAEOSAURIDAELE ROMÂNIEI

Americanii numesc RAPTORI (reptilele) financiare bancare și oricare alte instituții derivate ca fiind REPTILIENII care domină și SUG avuția SUA și nu numai. Sunt ASTĂZI reapărute o sumedenie de clipuri explicitare privind CABALA financiară globală. Bankerii globali, miliardari, au pregătit mișcările viitoare ca să CURGĂ BANII așteptați. Nu vă miră GRABA cu care se anunță AL PATRULEA VAL al loviturii biologice? Se vrea ARESTAREA la domiciliu a TUTUROR și apoi VACCINARE SILITĂ pentru ca PLANUL de implantare a CIP-ului ID UNIC să fie finalizat, blocând PLANUL republicanilor lui Trump cu furtuna QFS

Vă rog revedeți descrierea și scopul QFS deoarece au apărut informații FALSE de la firme private offshore care au ATACAT deja Sistemul Financiar Quantic QFS cu varianta chinezească https://www.fosterswiss.com/en/2020/12/02/todo-lo-que-debes-saber-sobre-el-nuevo-sistema-financiero-qfs-quantum-financial-system/ creată de ingineri chinezi ca o Alianță paralelă (circa 22 state) și a destabilizat paradigma Trump a QFS, Deja hackerii globali au avut de circa două săptămâni un ATAC GLOBAL fără precedent pentru a destabiliza Quantum Financial System QFS original, care de peste doi ani încarcă datele SWIFT și de tranzacții derivate acoperite de AUR, Argint și bunuri tangibile. RĂZBOIUL a devenit iată QUANTIC, dirijat de China. Rostogolirea vechiului sistem financiar în ”SPIRALA MORȚII” este de mult moartă în păpușoi și se caută o REPLICĂ la acest QFce le-a stricat PLANUL. Interesant este faptul că, la fel ca la noi, unde ALIANȚA GENERALILOR a dus la TRĂDAREA României și a românilor, tot așa se VEDE acum și din AVION ALIANȚA GENERALILOR de la PENTAGON, FBI, CIA, NSA și în cooperare cu SPIONI din statele agresive cu lider China, au CONSTRUIT și gestionat TOATE JAFURILE ELECTORALE istorice reclamate și de președintele Trump. Este incredibil cum JUSTIȚIA coruptă neagă și respinge probele

SURPRIZA MAXIMĂ este că serviciile secrete ale ARMATEI, după declararea de Trump a INSURECȚIEI ARMATE legale, l-au EXTRAS și protejat pe Trump. SINGURUL cu puteri militare depline, legale, și au întins CAPCANE de culegere PROBE privind întregul grup de CRIMINALI TRĂDĂTORI. Chiar și Q ANON a continuat în secretculeagă PROBE din întreaga lume. Nu neglijați faptul că DGIA americană l-a determinat pe Dong Jingweidefecteze din ChinaExistă acum iată, foarte EXPLOZIVĂ și LISTA GLOBALĂ cu spionii chinezi din statele NATO și nu numaiWAW... Este AUR Dong Jingwei (Câinele Grivei?) ce s-a predat Direcției Generale de Informații a Armatei. De ce oare NUMAI DGIA? Așa de tari sunt SECRETELE? Elon Musk a cumpărat și el ”FRUNCEAeconomiei americane, cu BANI chinezești, din Canada și Hong Kong etc.? 

Este SINGURA SPERANȚĂ ca aceste FORMIDABILE TRĂDĂRI să nu fie doar electorale și neglijate de ARMATA SUA și procurorii militari. Re-instalarea lui Trump acum e subsidiară PROCESULUI de arestare a CRIMINALILOR DROGAȚI. Vine și momentul lui Trump, se pare destul de curând. FAPTELE depășesc un proces cu mici infractori și se extinde GLOBAL. China s-ar putea să-l fi dat COMPENSARE pe Dong Jingwei (Câinele Grivei?). VARA SE ÎNCINGE CU ARME DE DISTRUGERE ÎN MASĂ. Sub SUA, în CANALELE, tunelurile subterane, China și aliații postează BOMBE de mare putere care să producă CUTREMURE DEVASTATOARE și atenție!!! SCUFUNDAREA coastei estice a SUA. Este deja OBLIGATĂ ARMATA SUA și SUBMARINELE să depisteze aceste MINĂRI subterane care pot DISTRGE SUA ca și stat suveran. Vedeți cum BANII CABALEI fac victime incomensurabile?

Așadar viitorul e posibil cu SCLAVIA GLOBALĂ SATANISTĂ și, fără ajutorul lui Dumnezeu, nu avem șanse de iertare a PĂCATELOR ce le-am dezvoltat, noi FIECARE, omușor. În cele mai înalte instituții ale lumii (Congresul american sau UE, NATO etc.) ȚOPĂIE satana LGBT și adrenocromul este LIANTUL acceptului PLANULUI alianței drogaților. E HORROR.

De aia ASASINATELE vin urgent, ca și ploile torențiale și ”grindinaproiectilelor ucigașe va fi SILENȚIOASĂ deși tunetele și fulgerele ACUZAȚIILOR vor acoperi VACARMUL morților, puși repede în SACI NEGRI SIGILAȚI... ai lui Arafat. Doar TRĂSNETUL NUCLEAR mai poate atenua vizibilitatea CRIMEI GLOBALE. Trump și armata sa este doar ”Visul unei nopți de vară” o GLOBALĂ comedie romantică, un plagiat HORROR al dramaturgului englez William Shakespeare. Este ”glumadrogaților cu adrenocrom. ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte”. Vezi românașule ce idei le-ai dat ăstora? 

Iată că această ALIANȚĂ, fie reptiliană, SUA, în care FED-ul este, de fapt A FOST, o bancă privată cu fosa septică supraumflată de dejecții, fie, adunătura de la Davos sau cea din România a DROMAEOSAURIDELOR conduse de Isărescu și bankerii faliți veniți ca RAPTORII în România, cei au JEFUIT cu o cruzime inimaginabilă biata po_pulime sau IMM-urile sacrificate pentru ca BANUL să poată face LEGEA GLOBALĂ și ei să iasă din faliment.

Priviți doar la recenta EXPLOZIE de la Rafinăria Năvodari și ABISUL SATANIST al refuzului de AJUTOR a acelui SCLAV de peste 50 de ani care a cerut SPRIJIN de tratare în afara României. Nici ceilalți afectați de explozie nu sunt ajutați și MINCIUNA și promisiunile jegoase devin FAȚA de REPTILIAN feroce a acestor CORPORAȚII ce ne jefuiesc de peste 31 de ani. Despre canceroși sau cronici e de prisos să mai spun.

Trecerea la sistemul financiar cuantic QFS este deja în funcțiune, in unele state, și în curând va cuprinde ÎNTREAGA Terra. Primul mod de sprijinire a po_pulimii jefuite după ASANAREA Obligațiunilor FALSE și a monedei FIAT este reconversia în AUR, în SUA etc. și ARGINT (România care și-a dat AURUL prin CRIMINALUL Isărescu) ca și alte BOGĂȚII TANGIBILE

Apoi, IMEDIAT sunt ȘTERSE TOATE DATORIILE po_pulimii către bănci sau taxele fiscale.

Acest EVENIMENT GLOBAL se află în derulare de peste doi ani și urmează MOMENTUL ZERO. Va veni oare?

Asta înnebunește CABALA FINANCIARĂ GLOBALĂ fiindcă pierde enorm de mulți BANI dar și PUTEREA EI DE SCLAVAGIZARE. E acel RĂZBOI dintotdeauna pentru supremația BANULUI.

Ce va fi și cum va fi, a răsuflat deja prin clipurile de pe You-Tube sau unele situri dedicate. După re-INSTALAREA lui Trump și cu PUTEREA POLITICĂ (oare? E război global) pe lângă cea MILITARĂ, niciodată cedată, va începe CURĂȚENIA GLOBALĂ a celor care au ATENTAT la SUVERANITATEA SUA, fie ca state externe fie ca membre ale NATO. Listele și acuzațiile sunt în PORTOFOLIUL ARMATEI SUA și se derulează extrem de ferm și fără negocieri, fiindcă SUVERANITATEA nu se negociază. Dar militarii sunt recunoscuți ca SPERJURI și TRĂDĂTORI de profesie. Greșesc? Ce ziceți?

Iată discursul lui Trump din 04-Iulie 2021 https://fb.watch/v/2PAsuDrZF/ 

Dumnezeu să-l ajute pe Trump, SUA, și poporul român oriunde s-ar afla. 

DIN CRIMELE SATANISTE ALE CABALEI

Vizionați REPEDE și acest videoclip că, la fel ca precedentele, se va ȘTERGE. https://www.youtube.com/watch?v=KWJXOCT3M3Q Veți afla DATE CONCRETE din acest RĂZBOI GLOBAL care nu se vede. Dar corelând cu clipurile anterioare, TOATE ies la LUMINĂ. https://1drv.ms/u/s!AvrZiblaERiU4xfG7_3-tiZIfvdf?e=H78SCJ Vedeți ce ascunde Joe Biden despre 4 Iulie 2021 și RĂZBOIUL în curs. De ce se șterg cu furie clipurile cu Trump? https://www.youtube.com/watch?v=jVxzwCDr5N8&t=45s

România nu vrea SECURIZAREA sa ci îndatorarea, nu prostească ci ... CRIMINALĂ

https://www.youtube.com/watch?v=kiKIkdkBy0o Pentru asta e nevoie ORIUNDE de un ID unic pentru SCLAVII digitali. VACCINAREA deja e OBLIGATORIE și simularea se face incluzând ACUM doar cei vaccinați. RESTUL vor avea groaza celor mai noi variante modificate de COVID, minim 22 variante AGRESIVE că celelalte 55 CE SE VOR DEZVOLTA sunt așa zis ușoare. Cine le-a UȘURAT?

Semnează,

Moș Teacă

4 comentarii:

EDVANTITA spunea...

Mecanismele financiare dezvoltate de Cabala financiara globala,daca capotează ,relațiile sociale globale se vor reseta și ele ?Și daca da la ce nivel vor ajunge luptele pt supremație?

Ioan CEPALIGA spunea...

Dumnezeu știe. Pericolul e cunoscut de sute de ani dar ce va fi ...vor vedea copilașii de azi. BANUL a produs nenumărate RĂZBOAIE din care iată și cel de al TREILEA MONDIAL. Acum și biologic.
Sănătate vă doresc la toți că e singura-n chiloți...
Moșu și Cu-coșu ZILNIC umplut de guvernanții miloși

EDVANTITA spunea...

Ieri am revizionat discursul lui Trump din 4.06.2020,un adevărat cântec de lebada înainte de a incepe vădit distrugerea omului că și creație a divinității.Nu am găsit pe YouTube despre atacurile subterane impotriva SUA.Daca puteti va rog dati-mi un reper.Multumesc mult!Cu respect Dumitru G.

Ioan CEPALIGA spunea...

CENZURA ESTE FURIBUNDĂ
E șters și clipul cu 4 iulie 2021 și cel cu canalele subterane de la Pacific la Atlantic. Aici e bine fiindcă așa ceva nu se publică, dar sunt alte clipuri cu canalele și grotele.
În rest cu Dumnezeu înainte că acum e RĂZBOIUL QUANTIC între SUA și China care a făcut pe modelul Trump un alt QFS cu circa 22 de state și a atacat cu hackeri cu sume exorbitante aplicația QFS originală.
Vom vedea ce mai urmează.
Fostul preşedinte american Donald Trump, interzis pe reţelele sociale după asaltul din ianuarie asupra Capitoliului de la Washington, a anunţat miercuri că introduce o plângere colectivă în justiţie împotriva giganţilor Facebook, Twitter, Google şi a directorilor lor executivi, pe care îi acuză că sunt responsabili de o 'cenzură ilegală, neconstituţională', transmite AFP.