luni, 24 ianuarie 2022

MEMORIA APEI ȘI ...

 

MEMORIA APEI ȘI ELEMENTELE CUANTICE ALE TRANSMITERII INFORMAȚIEI PRIN BIOFOTONI

Aveți aici un clip EXCEPȚIONAL - https://www.youtube.com/watch?v=1AiMdbJY4D0&t=7s cu singura corecție (fără a mă da eu mare în medicină dar, fără modestie cunosc bine (încă) FIZICA și ELECTRONICA cu ELECTROTEHNICA) astfel că spun: ULTRAJOASĂ frecvență nu este 500 Hz - 3000 Hz (5000) ci - ULTRA JOASĂ FRECVENŢĂ (ultra low frequency sau ULF) are frecvenţe cuprinse între 300 Hz şi 3 KHz, dar SUBWOOFER este de aproximativ 20 Hz - 200 Hz chiar până la 15 Hz la concerte, pentru melomani și produsele de consum, iar sub 100 Hz pentru sunete live profesionale, și sub 80 Hz în sistemele aprobate THX. Vezi fenomenele de iradiere sau bruiaj.

Orice explozie nucleară care ere loc în SPAŢIUL ATMOSFERIC sau EXTRAATMOSFERIC apropiat este însoţită și de o puternică emisie de unde VLF, ULF, SLF şi ELF = 3 Hz la 30 Hz (vezi și impulsul electromagnetic).

Un sistem de transmitere a informaţiei către flota de submarine aflate în submersie (numit SEAFARER iar mai târziu PROJECT ELF la americani) opera pe o frecvenţă de 76 Hz SUA, Rusia (cunoscut sub denumirea ZEVS) operează pe o frecvenţă de 82 Hz, Regatului Unit al Marii Britanii şi a Irlandei de Nord (Royal Navy) utilizează mai multe frecvențe SUB 70 Hz dar nu mai mici de 40 Hz (adică din spectrul Schumann).

ULF şi ELF care, în cavitatea rezonantă formată (la nivel global) între Pământ şi ionosferă pot produce o rezonanţă electromagnetică ce poate fi pusa în evidenţă și  în mod experimental. Acest fenomen este cunoscut în literatura sub denumirea de "Rezonanţa Schumann" la valori de 7,83 Hz; 14,3 Hz; 20,8 Hz; 27,3 Hz şi 33,8 Hz (vezi de ce variază).

Vezi și frecvențele emise de CREIERUL UMAN ca fiind extrem de importante pentru TERAPIA cu tahioni. Revoluție în medicină - Medicina vibrațională - https://www.youtube.com/watch?v=vvz3xAJX9S0&list=PLF4_mbjP9gHi3Pb1bc5UzmpmMap0l-mgo&index=3&t=1185s

Undele (sunetele), ale căror frecvenţă este mai mică de 3 KHz nici nu sunt atribuite vreunei activități civile.

În SCALA de frecvențe se ajunge și mai sus!

Radiația gama (simbolizată prin γ = gamma, Γ sau Ɣ. Este o radiație electromagnetică de 10 la puterea 24 (1024 Hz) numită yotahertz simbol YHz provene din dezintegrarea radioactivă a nucleelor atomice.

Sunt unde electromagnetice (vezi dualismul undă-corpuscul)

de frecvenţe FOARTE ÎNALTE produse de ATENȚIE!!! interacţiunile între particule subatomice, la ciocnirea şi anihilarea (elastice și neelastice) unei perechi electron-pozitron. Hopaaa... Radiația gama (cosmică) constă din fotoni de energie foarte mare. dar și creierul uman produce unde (radiații) gamma însă CEREBRALE. https://www.youtube.com/watch?v=GX-Nj61zeFI&t=1358s Atenție așadar și la MEMORIA APEI - interferat cu FIZICA CUANTICĂ pentru a respecta NOUTĂȚILE actuale ale conștiinței.

https://icepaliga.blogspot.com/2021/01/vreti-sa-continuam-cu-stiinta.html  (vezi aici și foto) sau https://icepaliga.blogspot.com/2021/01/provocare-la-stiinta.html  (vezi aici și foto).

Iar pentru elementele de FIZICĂ CUANTICĂ e nevoie de a pricepe mai MUUULTE… informații care azi, la 74 ani împliniți, mă depășesc.  Un exemplu https://daniel-roxin.ro/free-energy-principii-fundamentale-revolutionare/  și sunt o sumedenie și de alte situri de excepție.

Semnează,

Moș Teacă

 

Niciun comentariu: