vineri, 7 ianuarie 2022

BANUL ȘI PUTEREA ... SCHIZOFRENICĂ!!!

BANUL ȘI PUTEREA ... SCHIZOFRENIEI!!! 
MARE, FOARTE MARE ATENȚIE!!!

„La început era CUVÂNTUL…” și prin PUTEREA lui Dumnezeu, CUVÂNTUL a CREAT întregul UNIVERS.

Astăzi acești NOI „Dumnezei”, ajunși la PUTERE, trecând de la reglementările grupate în jurul CUVÂNTULUI (vezi libertățile OMULUI și FAMILIA) au trecut la „OFERTELE” celor care au FĂCUT BANI, utilizând CUVÂNTUL OFICIAL la care aderă BENEVOLTOȚI cei ce au acceptat COMODITATEA și LENEA de a MUNCI/LUPTA, de a fi îndrăgostit de PĂMÂNT și toate viețuitoarele de pe proprietatea sa și a FAMILIEI sale, ESENȚA LIBERTĂȚILOR CREAȚIEI. Atunci, în habitatul său familial. OMUL putea CERCETA, CONSTRUI și ÎNVĂȚA urmașii săi să fie DREPȚI și cu HARUL DUHULUI SFÂNT în suflet și în simțiri. Odată PIERDUTĂ IUBIREA prin POLITICILE de dispariție a acestor LIBERTĂȚI DIVINE, cu o acțiune extrem de perfidă, oferind (BOGAȚII, CORPORAȚIILE etc.) garantarea LENII lor dacă susțin POLITICILE extrem de perfide de a determina „EXPROPIEREA”, adică PAUPERIZAREA și SCLAVAGIZAREA umanității, nu pentru BANI ci pentru acest DROG, INFINIT MAI SCHIZOFRENIC, AL PUTERII GLOBALE. Prin TEHNOLOGIILE actuale, extrem de avansate,  PUTEREA celor care au acumulat peste 99% din bogățiile omenirii, iată că TREBUIE SCAPE de cei 99% de săraci care au rămas cu doar 1% din AVUȚIA TERREI. Aceștia, OAMENII, ÎNCĂ PARȚIAL LIBERI, dacă au ACCES la COMUNICAȚIILE ce le permite utilizarea CUVÂNTULUI, și susținuți de Dumnezeu și de IUBIREA lui Hristos, pot, ÎNCĂ, să elimine aceste direcții SATANISTE ale tendințelor GLOBALISMULUI PUTERII. BANUL este mijlocul de CUMPĂRARE a SUFLETELOR, sau de ÎNFRICOȘARE/ÎNGROZIRE a celor ce nu se supun. BANUL este idolul liderilor. Ei au ACTIVAT MATRIXUL” cu incubatoarele de CREARE a acelor CYBORGI modificați genetic pentru nevoile lor de PUTERE. Ion Cristoiu chiar spune că DROGUL ACESTA AL PUTERII este mai mare decât chiar al SEXULUI sau ofertelor BANULUI pentru o viață aparent LIBERĂ. Este clar, e NEOMARXISMUL chinezesc, care-i îmbată și pe OCCIDENTALII ce militau pentru drepturile OMULUI, acum, sprijiniți de cei ce și-au VÂNDUT SUFLETUL, de FRICĂ, devenind extrem de comozi, și care APLICĂ întocmai TOATE acțiunile de restricționare, pauperizare și UCIDERE a oricăror libertăți date de CREATOR, de Dumnezeu.

Această REVOLUȚIE DIGITALĂ, combinată cu cea GENETICĂ, este ARMA lor biologică de suprimare a credinței în Hristos, a puterii CUVÂNTULUI ce poate OPRI tendințele CRIMINALE ale acestor DROGAȚI AI PUTERII GLOBALE, GALACTICE și ... INTERGALACTICE. ÎNCĂ DE ACUM PESTE 100 DE ANI, BANUL DETERMINA CRIMA CU PREMEDITARE DE VACCINARE, ȘI UCIDEREA SUFLETULUI

Vă recomand să citiți și Proiect de țară "Hrană, Apă, Energie" în dragoste și adevăr, cu Dumnezeu înainte!

Faceți voi diferența cu proiectele de țară ale marelui strateg KWI. Eu am postat comentarii la fiecare.

Iar dacă veți găsi „Pas cu pas” ceva REALIZAT atunci eu, un fir de praf în deșertul politicii românești, devin clar „Omul de lut” al prezentului fiindcă nu mai am mult până la INFINIT.

https://ro-ro.facebook.com/groups/303702207716288/

Nu sunt membru nici unui partid dar de mult aștept un „Proiect de țarăvalid și am rămar frumos tentat să aprofundez proiectul după vizionarea clipului https://www.youtube.com/watch?v=1iLe3fljTJI

FIECARE poate și trebuie să analizeze VIITORUL său și al copiilor. 

După cum observați „Omul de lut” e și CUMPĂNA mea spre INFINIT.

Voi însă aveți DREPTUL la un viitor cu DRAGOSTE și ADEVĂR așa cum SUFLETUL vă este ținta tuturor celor fără de HRISTOS!!!

Fiți vigilenți, dușmanul ascultă” bre radiotelegrafiștilor (QSA?K) din „EPOCA celui UCIS de Crăciun”. Mai e puțin și vine și ziua lui după ziua „UNIRII”, ziua fiicei mele și apoi ziua cumnatului meu. Dumnezeu să-i ocrotească! 

Dacă un cizmar a cucerit DIPLOMATIC chiar și America, acum America are un concurent în acest DAC și diplomat de renume! CASELE țărănești sunt făcute din LUT și uite că viața este lupta dintre cele DOUĂ GĂURI. Din una te chinui să ieși și în cealaltă refuziintri”! Atunci când NU TE MAI TEMI devii LIBER și-ți aperi pământul din jurul CASEI ANCESTRALE.

Cei mai mulți se TEM că vin RUȘII deși așteptau cu ne-răbdare să vină AMERICANII. Dar poate, acum, vor veni CHINEZII că sunt mai tenace!

Noi îi vom BATE PE TOȚI dar problema e „UNDE-I ÎNGROPĂM?”, vă mai amintiți?! Acum nu mai avem pământ nici pentru GROAPA noastră veșnică. Au vândut TOT... Acum ne ard în spitale și în curând ne vor lichefia ca să nu rămână „viruși” bre... de la strămoșii noștri, care să rodească...

Fiți încrezători în HRISTOS El este „Calea Adevărul și Viața”! Voi și NUMAI VOI vă decideți VIITORUL!!!

Vine HRISTOS de veți IUBI ca HRISTOS semenii voștri și nu-i veți VINDE ca pe copii sau familia voastră pentru comoditatea betoanelor cu o realitate augmentată

E vizibilă CUMPĂNA ROMÂNIEI?! APĂRAȚI-VĂ de dictatură, de neomarxiștii mafioți și criminali?!!

 Este MUUUULT prea TÂRZIU să pricepeți nevoia de LIBERTATE după ce LENEA și OFERTELE de COMODITATE EXISTENȚIALĂ vă duc spre CRIMĂ, chiar față de FAMILIILE voastre!? Lupta dintre vaccinați și nevaccinați, sau oricare alta, e ceia ce doresc corporatiștii. 
Un citat cheie din Rothschild spune: ,,Dacă vom fi doborâți, vă vom lua pe toți cu noi.” Aviz armele biologice, chimice și nucleare ce devin SPERIETOAREA idioților...
  
Acest lucru confirmă faptul _CAbala, „Deep State”, știe foarte bine că ultimele lor „ore” ... au trecut. Pandemia lor de CoVID a fost planificată în avans, de mult timp, ca să intre în acțiune, înainte ca propria lor moarte să înceapă; pentru a lăsa apoi întreaga populație a lumii „să moară cu ei”. Acesta a devenit principalul motiv pentru vaccinările obligatorii la nivel mondial, susținut de „pașaportul de vaccin”. Fostul om de știință al Pfizer, Dr. Michael Yeadon, spune că este o crimă în masă, susținută de un pașaport de vaccin și vaccinări suplimentare de rapel! El este o voce puternică. El a cercetat și analizat cu atenție toate acestea, pentru a înțelege mai bine efectele devastatoare ale „vaccinuluiARNm asupra populației lumii. El declară: „Acest sistem este pus în aplicare prin minciuni și, menținut prin mai multe minciuni pentru un scop anume; scopul lor este controlul totalitar complet.” ”Un lucru este sigur, acești „idioți” vor reduce populația lumii cu cel puțin 75%; în timp ce 90% este planificat de Agenda 2030. În prezent, peste 8,6 miliarde de vaccinuri au fost administrate în întreaga lume. Orice comentariu sau dovezi suplimentare pare de prisos!? 

Voi ce ziceți? Priviți pasivi la TEATRUL dintre media (diferită) și liderii/sclavi ai CORPORAȚIILOR globale? Nu vedeți cum TOȚI speculează orice pentru BANI? A început iar cazul MĂȘTILOR? Ce urmează?

PUȚINĂ ISTORIE A TRECERII DE LA PUTEREA BANULUI LA CEA A NOM

Inițial, după al doilea Război Mondial, lumea a fost separată în BLOCUL OCCIDENTAL și BLOCUL COMUNIST cu toate acele anomalii inclusiv de COMERȚ și de LICENȚE sau STANDARDE impuse.

OMC (WTO - 1 ianuarie 1995) este succesoarea mult amânată a ORGANIZAȚIEI INTERNAȚIONALE A COMERȚULUI care inițial a fost planificată a fi urmașa GATT-ului – (General Agreement on Tariffs and Trade).

STATELE UNITE ale AMERICII (Azi REPUBLICA SUA de la 01-01-2022) sunt membri fondatori OMC de la 1 ianuarie 1995 și membre ale GATT de la 1 ianuarie 1948

Carta Organizației Internaționale a Comerțului a fost stabilită în cadrul conferinței Națiunilor Unite asupra comerțului și ocupației, organizată la Havana în martie 1948, însă a fost blocată de SENATUL AMERICAN.

11 decembrie, 2001 - Republica Populară Chineză a aderat la OMC după 15 ani de negocieri (cele mai lungi negocieri din istoria GATT).

1 ianuarie, 2002 - Republica Chineză (Taiwan) a aderat la OMC.

Rusia ATENȚIE! a aderat la OMC pe data de 22 august 2012.  Unii istorici au presupus că nereușita e posibil să fi rezultat din temerile venite din interiorul comunității de afaceri americane, acelea că Organizația internațională a comerțului (OMC (WTO) a fost creată abia în 1 ianuarie 1995), (ITO) ar fi putut fi folosită pentru a REGULARIZA, mai degrabă decât pentru a LIBERALIZA marile afaceri (Lisa Wilkins, 1997). Interesant e refuzul CHINEI de a adera la OMC, care impunea STANDARDE și REGULI VAMALE și nu permiteau încălca LICENȚELE plus STANDARDELE, și limitau prin RESTRICȚII acest acces al „LUMII A 3-a” și celor precum China care, cu forța de muncă extrem de ieftină, CONCURA și FURA LICENȚE fără a putea fi sancționată.

OMC (WIPO): Acordul privind drepturile de proprietate intelectuală legate de comerț și brevetele farmaceutice devine act de reglementare în UE - Decizia 94/800/CE (Decizia Consiliului din 22 decembrie 1994) privind încheierea, în numele UE, a acordurilor obținute în cadrul negocierilor multilaterale din Runda Uruguay (1986-1994))

În România există OSIM și corelați și cu reglementările actualizate ale UE și WIPO ale OMC. OK?

Și acum dacă priviți ISTORICUL incidentelor de ÎNCĂLCARE ale Protecției Intelectuale, Desenelor (sau designului ergonomic al unor produse (mașini, avioane, armament etc. de regulă un produs FFF Scump)) veți observa și IMPLICAȚIILE de STANDARD diferit care fac UNICITATEA cu care de exemplu chinezii făceau FALSURILE cu care au cucerit planeta. Este CLAR că aceste REGLEMENTĂRI au ajutat CORPORAȚIILE să cucerească Terra.

Azi, nu fac decât prin ABUZURI și MAFIE să-și protejeze BANII chiar cu sistemele de FORȚĂ ale sclavilor fără de statut, care și-au vândut SUFLETUL pentru BANII MURDARI ai CORPORAȚIILOR.

Am intrat în ETAPA când CORPORAȚIILE IMPUN așa zisa „A PATRA REVOLUȚIE INDUSTRIALĂ (digitalo-genetică)” care a ÎNNEBUNIT ÎNTREAGA UMANITATE CU DROGUL PUTERII NOM, Galactice și Inter-Galactice. Pentru înțelegerea EXPANSIUNII vezi civilizațiile tip Kardashev și derivatele ce le găsiți pe internet. Asta cât mai aveți acces!!! Eu, Moș Teacă, sunt cenzurat chiar ca și Trump bre... De ce?! Care e teama?!

Spuneam că doar cei CREATIVI vor fi generațiile acceptate pentru VIITOR, motiv iată pentru care ȘCOALA a devenit un LUX, însă e depășită și etapa „FURĂRII DE CREIERE UMANE” și s-a creat CYBORGUL care cu sistemele genetice accesate ARNm (vezi și CRISPR și evoluția lor), cu implanturi de schelet greafen și apoi de XENOBOȚI (roboți vii care se autorepară, automultiplică, au programe de CONSTRUCȚI celulare și genetice uimitoare, cu scanarea și a bebelușilor MATRIX” (vezi și mamele surogat) pentru efectele „CORECȚIILOR” genetice dorite, ce elimină necesitatea OMULUI creat de Dumnezeu și ei cred că sunt „NOI DUMNEZEI”.

Nimeni nu a putut și nu v-a putea face, ARIFICIAL, CONȘTIINȚA cu SUFLETUL UMAN !!! De aceea aleargă să CUMPERE SUFLETELE cobai „cu doi mici și o bere” pe care să le subordoneze cu IMPLANTURILE de procesoare și structuri genetice speciale.

Voi dragii Moșului, veți ACCEPTA toate aceste ATACURI din comoditatea și pasivitatea pe care deja ați atașat-o, voit, PUTERILOR DE FORȚĂ ale celor NUMIȚI ca și LIDERI SLUGI?!

Viitorul vă aparține și fac prognoza, azi de ziua Sfântului proroc Ioan Botezătorul, înainte mergătorul… că, OMENIREA VA FI SALVATĂ doar de vă întoarceți la HRISTOS. Altfel iată că acest NOU TIP DE POTOP, pe care l-am mai invocat, fiindcă LUMEA s-a STRICAT, vă v-a duce spre EXTINCȚIA UMANITĂȚII ȘI A TERREI prin distrugerea oricărei forme de viață, habitat și lanț trofic.

ASTA VREȚI ASTA PRIMIȚI FIECARE CEI CARE STRIGAȚI după CRIMA DE CRĂCIUNVrem o țară ca afară” și ați ieșit ÎNCÂNTAȚI AFARĂ din „Grădina Maicii Domnului” la sparanghel. Ce ați câștigat? FRICA și MOATEA GARANTATĂ?! E viitorul VOSTRU! DECIDEȚI că sunteți deja în al 27-lea CEAS, Tic, Tac, Tic-nuTAC, TikTOK …POOOO…C că a început cu … Pokémon și telefoane INTELIGENTE fără de care a MURIT inteligența voastră și mai ales a COPIILOR. TOTUL SE PLĂTEȘTE în viitoarea CIVILIZAȚIE, de va mai exista fără intervenția DIVINĂ, mai ales că VOI sunteți deja ZOMBI și distrugeți tot ce e MOȘTENIT de milenii.

Semnează,

Moș Teacă

Niciun comentariu: