duminică, 26 aprilie 2020

NOI VREM RAZBOI...


NOI VREM RAZBOI, ca HOTII SI VARDISTII bre…
Degeaba am scris inca din septembrie 2015 despre iminentele efecte “cataCLIZMICE” ale lipsei de management in PANDEMIA ce se pregatea cu sarg la nivel global.
Nici Event-201 si nici JAFUL si tocarea REZERVELOR STATULUI si mai ales a REZERVELOR INTANGIBILE nu a trezit hahalerele politice dormice de ciolanul bine gatit.
Iata ca efectul DEZASTRULUI CONTINUU se razbuna pe “razboinicii” inconstienti ai lui peste prajit.
Daca nici din exercitiul “Jade Helm 15” nu au priceput ca se pregateste ca ARMATA sa preia fraiele SIGURANTEI NATIONALE in caz de revolta sociala iata ca la romani totul e pe dos.
ARMATA sub conducerea “batausilor de cartier” - jandarmeria si politia, asculta ordinele primite prin RADIO EREVAN – SRI si SIE care-l consiliaza pe “comandantul supus” IN efectul de boomerang al NOII CIVILIZATII ce se pritoceste in laboratoarele SECRETE ale razboiului biologic, declansat strategic, in jocul global.
NOI VREM RAZBOI ca sa ucidem din doi in doi pune CAPAC pe managementul de cartier.
Si va fi RAZBOI, fiindca la romani TOTUL e pe dos, “COMANDANTUL SUPREM” vrea ARMATA lui dar toti sa stea cu curu in sus, ca el e doar un UNS al beligerantilor ce dau ordine prin RADIO EREVAN si nu pricepe ce-i aia REVOLUTIE IN EVOLUTIE.
Dar stai sa vezi cand VA EXPLODA MAMALIGA TARANULUI trecut la productia de subzistenta si SOMERII RAMASI FARA BANI vor iesi si ei in strada in razboiul lui Sparanghel, NOI VREM MORMANT, pornit de tupeistii din satra ciorditorilor.
Abia atunci vor pricepe sensul versului “Hristosi sa fiti, nu veti scapa nici in mormant”ul de sparanghel.
ARNATA e iar CU NOI dar va ucide si ea din doi in doi fiindca e COLOSUL ADORMIT si TREZIT SICTIRIT mai ales ca si rezervistii abia asteapta sa fie ACTIVI sa traga si ei cu PUSCA dar… TRAGI CU PUSCA NU IA FOC PASARICA-I CU NOROC bre populime politica ajunsa la mana batausilor de cartier. Gloantele sunt doar pentru MISEL si nu pentru sparanghel.
Si uite cum am incalecat pe o sa si v-am rescris povestea asa, cu sarg si indesat, ca de o pricepe vreun barbat de stat, da de STAT degeaba in Parlament ca ciolanu-i iar dement si duce la PUSCARIE orice piftie iesita la bataie cu simbrie, la mazilit ciolanele flamanzilor lumii, VA FI PREA TARZIU.
Fereste-i Doamne pe FLAMANZII nostri ca doar la tine ne-a ramas SPERANTA mosilor si stramosilor pusi in LESA de o tampenie de PRESA aservita populimii politice ce se crede ZMEU dar e NOVICE cu floricele, rele.
Dar ce e GARBAGI (GUNOIUL) interzis, ce este TIMPUL? Unde ne situam?
ACEASTA-I INTREBAREA DE AZI !!!
https://icepaliga.blogspot.com/2020/04/pregatirea-populimii-pentru-noua.html
TREZESTE-TE ROMANE CA VA CURGE SANGE NEVINOVAT IN RAZBOIUL HOTII SI VARDISTII.
ADIO PUTERE, FOAMEA TE VA FACE SURCELE.
Semneaza,
Mos Teaca ajuns din BOU o VACA.

Niciun comentariu: