miercuri, 1 aprilie 2020

CRIMA PRIN ABUZ DE PUTERE SI NEGLIJAREA ATRIBUTIUNILOR CONSTITUTIONALE

"ODATĂ CE VĂ AFLAȚI ÎN MIJLOCUL UNEI PANDEMII SEVERE, OPȚIUNILE DVS. SUNT FOARTE LIMITATE. CEL MAI MARE BUN DE MANAGEMENT SE POATE ÎNTÂMPLA CU PRE-PLANIFICAREA"
Eric Toner - Savant senior, Johns Hopkins Center for Health Health (la Centrul pentru Securitatea Sănătății din Universitatea Johns Hopkins. subliniind iar SCOPUL „Cel mai mare bun de MANAGEMENT se poate întâmpla cu planificarea prealabilă.
Incompetentii au JEFUIT/DISTRUS/NEGLIJAT/MANAGEMENT ABUZIV  stocurile de REZERVA dar si mai grav si rezervele INTANGIBILE, IN-TAN-GI-BI-LE. Dar cine din lideri a inteles ca TREBUIE sa stie ce-i aia bre populime? Jaful a fost si este POLITICA DE STAT, corporatista,
Ailalti sunt mereu VINOVATI, nu ei si gasca de hoti PROTEJATA de justitie.
Evenimentul 201 (Event 201), găzduit de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, prevedea un coronavirus cu răspândire rapidă cu un impact devastator  ce a fost initiat de Eric Toner inca din ATENTIE - 2001.
Articolul a fost insa scris de Katie Pearce / Publicat in  6 noiembrie 2019
vezi SURSA https://hub.jhu.edu/2019/11/06/event-201-health-security/
CONCLUZIILE SUNT NAUCITOARE PENTRU CE SE INTAMPLA  ... AZI.
COVID-19 este declarat ARMA BIOLOGICA, OFICIAL.
Dar ai nostri politici erau interesati de BANII LOR si ANTICIPATE.
SEMNALE DUPA EXPERIMETUL - Event 201
CITITI CU ATENTIE!
In 2018, doamna Lagarde, de la inaltimea Bruxelles-ului, se lamenta ca “pensionarii traiesc prea mult”! Trebuie facut ceva! (inainte de publicarea articolului)
In martie 2019, Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) anunta ca va apare pana la sfarsitul anului o pandemie de gripa de tip cu totul nou, care va secera populatia. Stirea a fost difuzata si la noi, pe 14 Martie 2019.
In decembrie 2019 a aparut primul caz de Covid-19 la Wuhan, in China si toata planeta a asistat curioasa si fara griji la lupta eroica a chinezilor cu SARS-COV-2, apoi epidemia a devenit pandemie la scara planetara. O pandemie care infecteaza pe toata lumea, indiferent de varsta, dar secera. in proportie de 90%. batranii si bolnavii cronici, adica cei pe care Fuhrerii de ieri si de astazi ii considera “inutili”.
In ianuarie 2020 OMS, a avertizat TOATE STATELE sa ia masuri impotriva pandemiei, inclusiv Romania, dar ... Presedintele si Guvernul erau mai preocupati de organizarea anticipatelor care sa le asigure integralitatea ciolanului. In plus, ministrul demisionar Victor Costache avea alte prioritati: privatizarea SMURD si indepartarea lui Raed Arafat, in contextul tentativei de adjudecare de catre privati a miliardelor de lei stranse prin CASS. Nu s-a gandit sa pregateasca sectiile de terapie intensiva si sa le doteze cu ce trebuie!.
CINE SE SESIZEAZA BRE... DE CRIMA?
SURSA:
https://www.justitiarul.ro/un-articol-al-istoricului-militar-mircea-dogaru-care-merita-citit-de-toata-lumea-nu-doar-de-pensionarii-militari/
Dar cititi de vreti DETALII STIINTIFICE si informatiile de aici:
Originea proximă a SARS-CoV-2
https://www.nature.com/articles/s41591-020-0820-9
....
SARS-CoV-2 este al șaptelea coronavirus cunoscut pentru a infecta omul; SARS-CoV, MERS-CoV și SARS-CoV-2 pot cauza boli grave, în timp ce HKU1, NL63, OC43 și 229E sunt asociate cu simptome ușoare...
SARS-CoV-2 pare să fie OPTIMIZA pentru legarea la receptorul uman ACE2; și (ii) proteina spike a SARS-CoV-2 are un loc funcțional de clivaj polibazic (FURIN) la limita S1 – S2 prin introducerea a 12 nucleotide 8 , ceea ce a dus în plus la achiziția prevăzută a trei glicani legați de O  si sunt prezentate cercetarile REALE, cu amanunte de demonstrare a INTERVENTIEI pe SARS-COV-2 care devine inevitabil o ARMA BIOLOGICA si nu o intamplare a naturii.
MARKERII din figurile si tabelele prezentate sunt ESENTA cercetarilor efectuate....
Exista si TABARA sustinerii MUTATIEI NATURALE, dar fara a putea prezenta si DOVEZILE CONCRETE astfel ca ele raman doar ZGOMOT DE FOND si vor MASCAREA adevarului.

Toy io,
Mos Teaca

Niciun comentariu: