duminică, 7 noiembrie 2021

NOUA STRATEGIE DE APĂRARE A RUSIEI

Astăzi, 07-11-2021, este FIX și o lună de la ziua de NAȘTERE a președintelui Rusiei, moment în care sunt devoalate UNELE ȚINTE din STRATEGIA NOUĂ DE SECURITATE A RUSIEI. Așa spun UNII pe românește bre ... poligloților, dragii Moșului deștepți. https://www.youtube.com/watch?v=VLIvEkTtuOQ&t=1164s

Rusia va reacționa la încercările de a rupe paritatea strategică scrie și TASS. !!! (Președintele rus Vladimir Putin a semnat pe 31-12-2015 un DECRET SPECIAL pentru a aproba, atenție!!!, NOUA STRATEGIE DE SECURITATE NAȚIONALĂ A FEDERAȚIEI RUSE.https://icepaliga.blogspot.com/2016/01/noua-strategie-de-securitate-nationala.html

Putin, Președintele rus a menționat că protecția fiabilă a Rusiei împotriva atacurilor AEROSPAȚIALE și menținerea parității STRATEGICE depind direct de pregătirea la luptă a FORȚELOR SALE AEROSPAȚIALE. Da CINE-i INAMICUL că nu este numit explicit, dar România e însă nominalizată. De ce oare?

Rusia vede amenințări la adresa securității sale și este gata să le ofere o reacție adecvată, a declarat luni președintele Vladimir Putin, într-o întâlnire cu conducerea Ministerului Apărării și reprezentanții industriei de apărare. Aproximativ zece țări dornice să cumpere sisteme rusești de rachete S-400, spune oficialul apărării fiindcă Sistemele de Apărare Antiaeriană S-400, cu Pantsyr-S1 cele mai populare printre clienții străini în 2021, INDIA, CHINA ar putea fi primii cumpărători (cum a promis) ai celui mai recent sistem de apărare aeriană S-500 al Rusiei. Cereri însă sunt și de Turcia spre exemplu, pentru „conducta de gaze” din Marea Neagră (vezi și BRUA).

NOUTATE: MOSCOVA, 5 noiembrie. /TASS/. DOCTRINA MILITARĂ, care a fost aprobată joi la ședința Consiliului Suprem de Stat al Statului Unirii Rusiei și Belarusului, a fost un răspuns la politica de presiune a OCCIDENTULUI, și va asigura un nivel mai ridicat de interacțiune între ministerele apărării dintre cele două țări, a declarat pentru TASS secretarul de stat al Uniunii, Dmitri Mezentsev.

Putin + Lukașenko aprobă cele 28 de programe (ca PNRR???) ale Uniunii la reuniunea Consiliului Suprem. SÎC. Noi vom primi, probabil, de la VIENA gaze rusești … ca și „producători” bre, prin PNRR??? Că doar PSD acum vrea, culmea, „Certificat verde”, fasole? Trădare dar s-o știm și noi coane Fănică. LISTA bre... a celor cu „sparanghelul de aur”?

Mai mult : NATO nu se grăbește să decidă cine va reprezenta alianța la Moscova, iată SURSA. Vezi TASS și pe Twitter de o mai funcționa, că eu deja evit „facebuci”.

MOSCOVA, 6 noiembrie. /TASS/. Țările NATO nu se grăbesc să decidă cine va reprezenta alianța la Moscova, a declarat sâmbătă pentru TASS adjunctul ministrului rus de externe Serghei Riabkov.

Dar iată și motivația: Potrivit lui Ryabkov, Ministerul rus de Externe a precizat că NATO trebuie să decidă care dintre statele sale membre va reprezenta alianța și să informeze Moscova cu privire la decizia sa. UE și NATO sunt PRAF bre... spun și americanii.

Pe 6 octombrie, cu o zi înaintea sărbătorii nașterii lui Putin, NATO a decis să reducă dimensiunea misiunii Rusiei în cadrul alianței de la 20 la 10 persoane, revocând acreditarea a opt diplomați și eliminând două posturi vacante. NATO le-a dat trimișilor ruși timp până la sfârșitul lunii octombrie pentru a părăsi Bruxelles-ul. Ca răspuns, la 18 octombrie, ministrul rus de externe Serghei Lavrov a anunțat că Moscova suspendă activitatea misiunii sale permanente la NATO de la începutul lunii noiembrie, SÎC, în timp ce operațiunile Misiunii de legătură militară a NATO Moscova și ale Biroului de informații NATO din Moscova vor fi … înghețate (nu mai primesc GAZE?!). Dar, și iar un „DAR” pentru PUTIN sărbătorit: Șeful CIA a vizitat Moscova pentru a avertiza Rusia cu privire la acumularea de trupe în apropierea Ucrainei, spune … CNN. IAR ca mulțumiri cordiale, Kremlinul spune că va transmite data când poate fi primit. „Fulgi de ovăz” pe CINE oare văz?

Bavaria anunță însă, HA HA HA, că va pune FOARTE REPEDE în funcțiune conducta de GAZE a Rusiei din Marea Baltică (Pomparea directă a gazului către Europa ÎNSĂ, prin conducta Yamal-Europa a fost oprită în dimineața zilei de sâmbătă, 30 octombrie, TERMEN FIX, ca CEREREA de la Bruxelles). Probabil procurorul UE Coveși cercetează „DOSARUL” corupției gazelor și de la RUȘI?! Că BRUA și prețul GAZELOR austriece” de la Bursă, fix cu GAZE ROMÂNEȘTI, e încă la „sertar”. Aurul românesc de la Londra face minuni?!? Exact ca și testele clinice ale testului Pfizer COVID-19 ce au fost greșite și mo-di-fi-ca-te, spune jurnalul BMJ fără să spună și de „specialiștii” lui pește prăjit care fac orice pentru BANII ce curg… E FAKE bre...

CULMEA STRATEGIEI: MOSCOVA, azi bre..., 7 noiembrie. /TASS/. Rusia și ... Statele Unite realizează nevoia de a crea două grupuri de lucru pentru a dezvolta dialogul strategic de stabilitate între cele două națiuni, FĂRĂ NATO și Bruxelles bre... a declarat sâmbătă 6-11 și purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria Zakharova, pentru canalul Soloviev, Live, pe YouTube. NAȚIUNILE UNITE, 6 noiembrie. /TASS/. Țările occidentale nu sunt dispuse să susțină inițiativele Rusiei privind spațiul pe platforma Națiunilor Unite din motive ... politice, ZÎCE și reprezentantul permanent adjunct al Rusiei la Oficiul Națiunilor Unite și alte organizații internaționale la Geneva Andrei Belousov, care a reprezentat Rusia la ultimele reuniuni ale Adunării Generale a ONU. Comitetul său de la New York, a declarat ... DOAR reporterilor ruși. SÎC, fără UE„Știm și știm foarte bine că unii dintre partenerii noștri străini nu au abandonat încercările de a rupe această paritate (strategică), inclusiv prin desfășurarea de elemente de APĂRARE ANTIRACHETĂ GLOBALĂ în imediata vecinătate a granițelor noastre (aviz și România)”, cum a menționat Putin„Nu putem să nu observăm aceste amenințări la adresa securității Rusiei și VOM REACȚIONA ÎN CONSECINȚĂ, în mod adecvat situației”, a subliniat el. (GAZELE bre...) Potrivit lui Putin, întâlnirea va analiza un set de probleme legate de CONSOLIDAREA FORȚELOR LOR AEROSPAȚIALE. SÎC. "Aceasta este una dintre cele mai puternice, de înaltă tehnologie (CUANTICĂ) și de manevrabilitate componente ale armatei ruse moderne. Protecția de încredere a Rusiei împotriva atacurilor aerospațiale și cibernetice,  menținerea parității strategice depind direct de pregătirea și a echipamentul lor de luptă", a spus Putin

Marea Neagră e full cu aplicații și trageri de luptă rusești bre ... po_pulime. 

Di_ și bre ... dragii Moșului?

Și, pentru CONFORMITATE, verificați și singuri aceste „VEȘTI” fiindcă LA NOI E IMBÂCSITĂ de ... păi_ân_JENI, „SITUAȚIASTRATE_GICĂ. Chiar și gramatical, nu diplomatic. TRUMP  decide cu acordul a 209 state să oprească TOATE centralele nucleare iar KW Iohannis încheie, pe banii LUI?!, contracte NUCLEARE cu … SUA și defunctul Biden. TRUMP CE ZICE? O fi adevărat? Nuuu… e FAKE-NEWS de Co(tro)ceni.

Eu v-am dat SURSELE ca să citiți și SINGURI, chinezește. CHINA se străduiește să găsească noi puncte de creștere în comerțul cu ... Rusia. Fiindcă reactoarele românești ... au fost „vândute”. Iar apărarea chinezo-rusă, COMUNĂ AERIANĂ, este în upgrade. Dar acesta e un SUBIECT interzis în România. Așa că… vă avertizez: e FAKE-NEWS ... 

Dumnezeu fie cu voi TOȚI cei cu suflet CURAT.

Semnează,

Moș Teacă 

AZI oi fi rusofil cred, dar conform UE îs părinte UNU bre… Sigur? Di undi știi?

Niciun comentariu: