vineri, 10 ianuarie 2020

SUA SI INTERESUL GLOBAL.

LASATI PENSIILE SI ANTICIPATELE, CONFLICTUL GLOBAL E IN TOI BRE POPULIME
Scriam mai jos, dupa atacul din Irak:
"CHINA si MAGISTRALA GLOBALA e un pericol ce a devenit REALITATE, inclusiv pentru Europa nu numai SUA.".
Urmeaza iata si ALT inculpat de serviciu, CHINA. Ca doar e in COLIMATORUL doctrinar, nu?
Vizionati clipul 1 CHINA, noul inculpat..
https://www.youtube.com/watch?v=52XtOC1vKDQ&t=337s
Clipul 2 IRAN - lR4N'S-INVADE BEGINS si asa incepe...
https://www.youtube.com/watch?v=zFVMhng0XDk&t=319s
Nu e de dormit in front camarazi.😎🕵️‍♀️
-------------------
Cred ca ies la iveala, dupa umila mea parere, tot mai clar “jocurile” SUA cu Iranul. Patriot e SCUMP ca sa fi fost folosit intr-o lovitura de TESTARE. E o decizie de "business" militar. Trump e afacerist garantat, nu? Eu il numesc "War for business" or "Business for war".
A fi ALIAT inseamna RECIPROCITATE LOIALA si nu ca la noi, COLONIE.
VEZI PE BLOGUL MEU atacurile ALIATULUI chiar asupra mea, un NIMENI INCOMOD care spune ce suferinte indura de la un ALIAT si acolitii lui, asupra pensionarilor... Cine e LOIAL?
Esenta doctrinei militare americane e "pune-i/fa-i sa se bata intre ei si tu asigura-le armele". E tare nu? Sun Tzu.
Lovirea bazelor americane FARA nici o riposta asupra rachetelor  iraniene e CLAR compensata cu ALTE  metode, premeditate, secrete. Chiar si cu actiuni “manuale” de AUTO-lovire cu rachete portabile care cu siguranta au complectat reactia SUA, chiar din Irak. E o ATA ALBA, deranjanta, pentru mine. Nici un militar lovit??? Extraordinar scenariu.
Trump face insa o gafa de CONFIRMARE involuntara a implicarii in lovirea avionului irakian (vezi si cazul similar cu ATA ALBA al avionului din Ucraina, doborat de cine oare?) atunci cand spune ca e POATE o “eroare umana” si a urmat pozitia sa "impaciuitoare" cu Iranul. Insistenta presei in sustinerea teoriei incriminarii unui iranian iresponsabil imi aduce in minte "eroarea" uciderii sotilor Ceausescu. ARMATA IRANIANA A RECUNOSCUT, e tareeee...!!!???
Crima nu e buna sau rea, e CRIMA bre...
Eu am si alte suspiciuni vizavi de implicarea in zona araba.
Doctrina SUA spune ceva inevitabil.  Scriam pe blogul meu că s-a trecut SILENȚIOS de la doctrina lansată de PENTAGON în 2006 „UN NOU "RĂZBOI LUNG" împotriva „TERORISMULUI GLOBAL”” (care sunt cei buni și care-s răi?) la DOCTRINA 2018 "UN RĂZBOI LUNG" cu TREI FRONTURI, dar ATENȚIE!, acum ÎMPOTRIVA CHINEI și a RUSIEI în ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
De ce?
Fiindcă PENTAGONUL s-a angajat în fața națiunii americane într-o LUPTĂ GEOPOLITICĂ CU TREI FRONTURI pentru a REZISTA progreselor chineze și rusești din ASIA, EUROPA și … exact, ORIENTUL MIJLOCIU.
NOUL DRUM AL MATASII (China a avut întâi inflaţie galopantă (bani de hârtie) şi apoi ciuma (Yersinia Pestis). Cam pe la 1320 a izbucnit, şi s-a răspândit apoi până în Europa… Supravieţuitori? 50%. „Drumul Mătăsii” a fost distrus 500 de ani) FACE CA EUROPA + ASIA, intr-un spatiu economic comun, sa duca inevitabil la O NOUA POLARIZARE GLOBALA. China din 2020 trebuie sa devina Nr.1 in economia mondiala, chiar daca sunt rostogoliri de CRIZA, iar unirea cu Europa distruge oricare ALTA coalitie globalista. Acesta este SECRETUL OFENSIVEI SUA la nivel global.
A ÎNCEPUT DECI UN NOU RĂZBOI LUNG, cu o campanie TOTALĂ, PERMANENTĂ de limitare a Chinei și Rusia în EURASIA. Noul drum al matasii
Trilaterala = Iran Turcia si Rusia - cu tinta Siria si POARTA ARABA a petrolului si gazelor pentru CHINA si MAGISTRALA GLOBALA e un pericol ce a devenit REALITATE, inclusiv pentru Europa.
Urmeaza si ALT inculpat de serviciu, CHINA. Ca doar e in COLIMATORUL doctrinar, nu?
https://icepaliga.blogspot.com/2018/04/noului-razboi-rece-din-secolul-xxi.html
Romania va trimite carnea de tun ca sa ajute Campania prezidentiala si se va clama Art.5 la europeni.
Razboiul ca si politica sunt doua mari CURVE, perverse.
Nimic nu seamana cu normalitatea.
Si Iranul se va abtine fiindca ei NU sunt pregatiti pentru un RAZBOI clasic si va duce un razboi de terorizare.
INVATATI ARTA PACII SI NU A RAZBOIULUI !!!
Lt.col. retragere
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI, ASE.
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: