marți, 21 ianuarie 2020

CITITI DE NU SUNTETI POPULIME #REZIST

VIITORUL E AICI, VIITORUL E IN VOI !
In tineretea mea, cand doream sa ma sune telefonic cineva (daca aveam noroc la un telefon fix) spuneam “DA-MI O SARMA” fiindca apelul era … o sonerie. Cand a aparut telefonul supratonal spuneam “DA-MI UN TON” apoi s-a trecut la digital, “DA-MI UN BIP” si blondele au si receptat ideea “DA-MI UN GIP” si culmea primeau GIPUL.
Acum lumea s-a emancipat si spune “DA-MI UN EMAIL” si au si sarit buluc la WhatsApp.
Putini stiu ca a venit era CUANTICA si se va spune si da-mi un CIP pentru creier si chiar “DA-MI UN QUBIT” si, mai larg, “DA-MI O CUANTA”, blonda
Dar … degeaba progresul ACESTA EXPLOZIV cu blondele cu GIPUL ca si cu POPULIMEA #rezist cu CIP-ul care nici cand vine ANUL NOU LA POLUL NORD nu stie, e ZERO. Iata ca am intrebat si ... habar nu au. Tu stii bre populime cititoare? Mandolina, fa-le un CIP de identitate ... electorala. "Garbage in, garbage out" (GIGO) bre.
Atunci cum sa le iasa BUGETUL 2020 daca nici nu conteaza OMUL 2020?
Altii, mai isteti, desi si noi avem copii cu un IQ genial si cu IQE (https://osmr.ro/testare-iqe/) de exceptie, ne folosesc MINTILE ROMANESTI cu ADN RAR, nu de la Registrul Auto Roman, ce incita la treafic de persoane.
Ei lucreaza la simulari cu romanii furati pentru generatiile inca “IMPOSIBILE” din civilizatiile 1,2,3,4 si 5 (vezi clasificarea Kardashev). https://www.youtube.com/watch?v=VjJyhkkJUAw
Dar, fiindca noi ne zbatem PASIVI in civilizatia ZERO a guvernului “N-AM BANI” si murim dupa barfa ANTICIPATELOR pe toate canalele, va dau si eu, CU ANTICIPATIE, urmatoarea “CHINEZARIE” daca stiti sa rationati cel putin LOGIC daca nu stiti nimic CUANTIC.
Programarea cuantica e la usa.
SINTETIC
Am aflat deja ca 5% din MATERIA Universului este materia OBISNUITA, vizibila, 68% materie INTUNECATA si atentie! 27% materie INVIZIBILA. Si ce este si mai interesant, exista bucle de vacuum din descompunerea vidului care formeaza UCIGASUL GALACTIC.
Asociat materiei exista si formele de energie care, in forma duala a luminii se ingeamana cu starea corpusculara si de unda.
Si peste toate GRAVITATIA face ca Universul sa fie si mai complex, inclusiv Universul uman cu aceste CAMPURI DE TORSIUNE din care GANDUL e cel mai puternic CAMP de TORSIUNE.
Uniti acum toate Universurile si rezulta Multiversul. E fain, nu? IMPLANTUL PE CREIER il vedeti aici https://www.facebook.com/silvia.constantinescu.5/videos/1749540975178604/
Iata cum sistemele cuantice POT elucida in timp palpabil uman, (dar ce e TIMPUL?), unitar, si cate vor mai fi, in UNITATEA CUANTICA a, repet,  unitatii dintre TRECUT +PREZENT si mai ales + VIITOR, care SCHIMBA constructia esentiala a CIVILIZATIILOR de tip Kardashev si putem sa ne PROGRAMAM viitorul dorit.
Si cate enigme vor mai fi cu siguranta elucidate. Incalzirea globala de EXEMPLU, e doar o metoda de TAXARE pentru JAFUL practicat de unele corporatii globaliste. JAFUL "baietilor destepti" care conduc lumea.
Fereasca Dumnezeu de NEBUNII care speculeaza "garbage in, garbage out" si devin GIGO-lo 🙉 ... LGBT.
Deduceti astfel RESPONSABILITATEA cercetatorilor mai ales pentru modelul A.I. - Inteligenta Artificiala. "Garbage in, garbage out" bre populime...
Si sunt o sumedenie de NOI informatii care TREBUIE clarificate pentru a pregati intelegerea cuceririi spatiului intergalactic.
Nu stim mai nimic de exemplu despre "barierele de PLASMA rece" ca si despre BUCLELE VACUUM ale materiei invizibile ce pot fi PROBABIL elucidate cu sistemele cuantice in viitorul apropiat noua, voua, lor.
Civilizatiile 4 si 5 se bazeaza pe Universul nostru si apoi pe ... Multivers. Sunt concepte ce pot fi programate spre analiza si evaluare CIVILIZATIE viitoare, ACUM.
La fel si in MICROCOSMOS sunt potentiale descoperiri privind MATERIA fina dar nai ales VIATA, ADN-ul de excelenta, NEMURIREA, popularea cu VIATA a Universului cunoscut dar si protectia vietii si Multiversurilor de anomaliile "MinOUtaurilor".
PROGRAMAREA CIVILIZATIEI OPTIME, ADAPTATE ATINGERII NIVELULUI 5 (CINCI) INCEPE DIN ACEST MOMENT AL CIVILIZATIEI "ZERO". Dar CATE modele pot fi ARMONIZATE? CATE devin GIGO?
Oare simularile CUANTICE (trecut + prezent + viitor) ce ne vor devoala? Si cum va arata LUMEA dupa etapa ZERO, actuala?
Cu siguranta e necesar a STUDIA, CERCETA si INVATA, INVATA, INVATA cum a profetit chiar si cel mai hulitul lider, Lenin.
CITITI DE NU SUNTETI POPULIMEA #REZIST 
 Un document elaborat de specialişti Google obţinut RECENT, in 2020 de FT, postat ACUM câteva zile înainte pe un site al NASA, arăta că PROCESORUL COMPUTERULUI CUANTIC a putut efectua în doar trei minute şi 20 de secunde un calcul care pentru cel mai avansat computer clasic actual, numit "Summit", ar necesita aproximativ ATEMTIE!!! 10.000 de ani.
Vezi aici detalii https://playtech.ro/2018/cum-arata-calculator-cuantic-50-qubiti/calculator-cuantic-8/?pid=328991
Specialiştii Google afirmă că acest lucru înseamnă că a fost atinsă "SUPREMAŢIA CUANTICĂ" - adică posibilitatea computerelor cuantice de a efectua operaţii matematice imposibile până acum. Asta inseamna ca SINGULARITATEA unei inteligente artificiale este in formare deja.
Google consideră că este "un moment crucial spre PROGRAMAREA COMPLET CUANTICĂ".
De asemenea, ei anticipează că puterea computerelor cuantice se va extinde în mod atentie "DUBLU exponenţial" si chiar multiplu exponential, comparativ cu Legea lui Moore, aplicabilă sistemelor cu circuite integrate în prima eră a computerelor.
PRIMUL COMPUTER CUANTIC, comercial,  a fost achiziționat deja cu 10 milioane de dolari!, inca de la data de 1 iunie 2011, iar IBM a scos deja prototipul CALCULATORULUI CUANTIC PORTABIL, comercial, in 2019.
Bre populime treceti LA MUNCA  nu la barfe si scandal ca omenirea s-a urcat iata pe VALUL CIVILIZATIEI 1, 2 si 3 la simulari succesive. TRECUTUL, PREZENTUL si mai ales VIITORUL sunt intrinsec cuprinse in sistemele CUANTICE.
Pentru excitarea populimii vizionati cateva clipuri cu date despre sistemele CUANTICE de pe internet.
Uite aici doar unele/ recomandate:
https://www.economica.net/ce-este-calculatorul-cuantic-de-ce-avem-nevoie-de-el-si-cum-va-transforma-lumea_174828.html
https://www.youtube.com/watch?v=rvE7z3sdIx0
https://www.ted.com/talks/shohini_ghose_a_beginner_s_guide_to_quantum_computing/transcript?language=ro
https://playtech.ro/2018/cum-arata-calculator-cuantic-50-qubiti/calculator-cuantic-8/?pid=328991
etc.etc.etc. .......
Lt. Col. retragere,
Inginer, licențiat în științe militare
Economist, licențiat în management marketing la REI, ASE București

Niciun comentariu: