luni, 9 decembrie 2019

MORTUA "ESTEM" si io BRE ...

#Saio sunt afectat ca degeaba am postat avertismente de rahat pentru po-pulimea din palat.
Doamne, Doamne ce borfasi ce fanfaroni, ce sperjuri si ce jigodii fac AZI “Legea” DICTATURII.
Te ingrozesti la argumentul dat de tampiti si de cretini cand vezi PUBLIC parodia de “cinstiti slujbasi JURATII” ce au dat navala la carnati. CARNATARI bre.
E stiut din paleolitic ca de dai s-un miel la salariu ca si crestere a muncii, e PUTIN bre, ca si boul este BOU fiindca vaca TAUR vrea.
Dar de iei si DOAR UN LEU din salariul PLEBEI e teroare fiindca DREPTUL CASTIGAT nu se discuta nici la faliment bre pulime fanfaronista.
Da LEGEA o fac eu cu ARMATA mea, GUVERNUL meu si tot ce trebuie la SALAT®A.
Dar la tantalaii din structuri DECIZIA e de IMAGINE nu de relatie functionala. Ei sunt ANALFABETII FUNCTIONALI, OLIGOFRENII OPORTUNISTI care au distrus si DISTRUGT cu sarg mediul in care existi bre tu, pulime.
Ma ia scarba cu frisoane cand recitesc semnalul dat PUBLIC la prostime. Da mai CITESTE bre  https://icepaliga.blogspot.com/2019/06/popor-de-idioti.html  si blogul meu e PLIN  de avertismente desi … sunt primul dintre prosti, cel dintai, findca mai cred ca pricepeti si nu tradati po-pulimea. Aiurea, BANUL e IUBIREA voastra si nu JURAMANTUL de credinta. Din start ati fost sperjuri.
CITESTE https://icepaliga.blogspot.com/2019/05/treziti-va.html si sunt DOAR fire de nisip in MAREA de probleme de management statal.
Orice INCULT, e cert un fanfaron si cand nu are argument aplica “LEGEA” sa, AGRESIUNEA de tip BOU ca sa bage frica.
"Par exampl" bre: "Cum duminica la ora 21:00 nu LUCREAZA nimeni la govern?"
Si sofismele devin CARCALETE cu buchete de ciulini ai Baraganului.
E GROAZNIC cum televiziunile fac  JOCUL boilor CARULUI lui Grigorescu, cu ESCU,
Carul RASTURNAT la CARACAL...
Adio si n-am cuvinte sa VA spun cum gloata oilor e UCISA cu sadism de ineptii nostri din varf fiindca arabii vor “fete” vii nu tochitura?
Dar ciobanul  e si el TRAFICANT de carne vie dupa modelul ineptilor din SISTEM. Si-a vandut si el, ciobanu, “fetele lui vii”, VIRGINE, pe doi lei.
VOTATI DEGEABA CA POPORU-I GLOABA. IDIOTI DE IDIOTI PRINTRE MARII LUMII HOTI DE HOTI.
VOTATI BRE CA VOTATI BINEEE…
Fa si tu un bine si DISTRIBUIE la po-pulime...

Niciun comentariu: