marți, 31 decembrie 2019

La multi ani 20 20 !

💗😍
Mistretilor, ursilor, caprioarelor, bizonilor, papagalilor, vrabiutelor, turturelelor, Dihorilor, Wulturilor, scorPiTonilor, maiMuitelor, boilor, minOUtaurilor si la toate animalele, animalutele si pasaricile planetei ❤️😍 de la un catelus, fost dulau, acoperit, cu cascheta, casca, castile si indicativele Morse va transmit IN CLAR bre sa receptati QSA5
Eu sper ca o parte din voi sa afle BAREMI la ce ora a venit Anul Nou 20 20 la Polul Nord fiindca altii, iata, gandesc cum am arata in civilizatia de nivel V (5). Ii ajuta si sistemele cuantice activate.
Adica proiecteaza scenarii pentru peste cinci civilizatii, in VIITOR, si nu ca NOI, mucea, IMPOSIBILUL buget pe 20 20, incercand sa FURE NU NUMAI resursele civilizatiei de azi, civilizatia ZERO, cand nici nivelul UNU nu l-am atins (dupa Kardashev - Tipurile de clasificare 0, IV și V = Kardashev sunt RECENT adaugate. Cea mai simplă extensie a scării la civilizatii de tipul IV chiar mai inalte, ipotetic, sunt civilizatiile (la plural) care pot controla sau utiliza întregul univers sau tipul V care controlează colecțiile de universuri MULTIVERSUL sunt PROIECTII extrem de SOCANTE. Aceasta noua SCARA ar include și civilizațiile de tip 0, care nu se clasează, inca, pe nici o scara Kardashev) CI, IATA CA, FURA, ca la noi, SI BIETELE NOASTRE PENSII, SALARII si viitorul FAMILIEI crestine. SCHIMBAREA E INEVITABILA PENTRU CIVILIZATIA ZERO.
Puneti ASADAR mana pe HOTII de civilizatie si, voi dragii mei, INVATATI, INVATATI, INVATATI ca altfel va trebui sa va impuscati incepand cu 20 20.
Mos Teaca

Niciun comentariu: