sâmbătă, 1 iunie 2019

PLOI DIVINE ?!

ȚACĂĂĂ... ȘI DE LA AMERICANI BRE.
Dragneo, KWI, Băse și toți ceilalți AZI E ZIUA COPIILOR și vă FELICIT, travestiților în COPILAȘI, politruci.
Vă comunic decizia lui Trump:
Sursa: https://twitter.com/realDonaldTrump?cn=ZmxleGlibGVfcmVjc18y&refsrc=email
„Administrația mea a lansat o campanie GLOBALĂ de dezincriminare a homosexualității (LGBT) și a invitat toate NAȚIUNILE să ni se alăture în acest efort! (pentru noul HOMO Sorosensus)”.
Paradoxal Dragneo și ei au „DeepState” și LGBT „adorabili” și uite d-aia te-au trimis la „CURs”, să-i iubești.
„SeanHannity are o prezentare DEEP STATE în această seară (de ziua copilului „Little Boy” 😌, LGBT?!) la Fox News la ora 21:00 (E), expunând și ABUZUL extraordinar (cazul RUSIA și alegerile) de PUTERE care a fost descoperit (SÎC, ICCJ România). Oaspeții MEI extraordinari, trebuie să VEDEȚI - Bucurați-vă!”
Democrații sunt pe cai mari OFENSIVI de când Trump vrea să-și anunțe candidatura sa pentru un nou mandat, (la Sibiu, la Consiliu ... „PIRAMIDEI” s-a dat OK-iul decapitării PSD).
Dragneooo... ai fost trădat CHIAR de „America First” mai rău ca mexicanii.
CORPORAȚIILE democraților, piramidei, vor forță de muncă IEFTINĂ și atacă TOT CE MIȘCĂ, mai ales aliații lui Trump. Dragneo ce făcuși? Te-au priponit roșiile românești și peștele stricat, CIUMA ROȘIE Sorosensus.
De ce? Păi uite REALITATEA, parcă-i în România cu tonele de cocaină, înainte de alegeri, pe TOT litoralul Mării NEGRE.
„90% din DROGURILE venite în Statele Unite provin din MEXIC și granița noastră de sud. (România primește SÎC, ARME, albe, mexicane, că Trump le-a deturnat și turcii s-au supărat).
80.000 de persoane au murit anul trecut, în SUA, 1.000.000 de persoane au fost distruse, fizic și social. Acest lucru s-a derulat susținut, de mai mulți ani, și nu s-a făcut NIMIC pentru a stopa astă molimă halucinogenă, electoroGRASĂ 😃.
Avem un deficit comercial de 100 de miliarde de dolari DOAR cu MEXIC-ul. Iată cum înșelați VOI pe un președinte republican pentru o CRIMĂ comisă de ... DEMOCRAȚI?! 
VÂNĂTOAREA DE VRĂJITOARE S-A TERMINAT”, zice Trump, sexi bărbat!
„Voi anunța cel de-al doilea mandat prezidențial cu prima doamnă, Melania, vicepreședintele Mike Pence și cea de-a doua doamnă, Karen Pence, în 18 iunie, la Orlando, FLORIDA, la centrul Amway de 20.000 de locuri.
Alăturați-vă nouă pentru acest Raliul istoric!
LUAȚI-VĂ Bilete”, și LGBT.
Și PAPA vinde BILETE, SÎC, cu „indulgențe” europene, LGBT.
Doamne LUMEA și România face IMPLOZIE. 
Câți români, câți ortodocși și nu „mexicani” sunt la putere?
RĂZBOIUL, promis, mai lipsește dar nu vă bucurați, #rezist e antrenat. GHIOAGA s-a dezlegat, COCAINA s-a împrăștiat, LGBT s-au dezbrăcat, UNTOLD i-a excitat și copilașii fug la „festival”. Dragi părinți, nu fiți golani, dați-le BANI!
Moș Teacă,
s-a spălat cu PLOAIA ce a „devenit” DIVINĂ ... iar grindină. „Cine crede că e FĂRĂ PĂCAT să arunce primul cu piatra.” Dumnezeu vă lovește cu PIETRELE Lui, ce mai ziceți necredincioșilor? Judecata e DUMNEZEIASCĂ și la Iași.
 Iași 01-06-2019

Niciun comentariu: