joi, 19 iulie 2012

UE FII CIVILIZATA, NU TE RATOI !!! GRESESTI !!!

Domnul Jose Manuel Barroso si UE trebuie sa retina ca eronat "Vad paiul din ochiul altuia, dar nu vad barna din ochiul lor"
UE sa-si vada de problemele ei ca sa nu intrebam prin referendum, ceva similar ca in Islanda, care este repartitia bugetului UE pe cap de locuitor din Romania si din Germania ca un exemplu. Sau care este rasplata pentru contributia noastra IMENSA la UE, cu fabrici si uzine "facute cadou pe 2 lei" plus piata romaneasca, dar si cotizatia anuala si in paralel sa vedem care este gradul nostru REAL de sprijin prin bugetul UE. Asta ... asa ca sa cunoasca poporul nostru cine este UE, cea care da lectii UMILITULUI popor roman.
Sau CARE este "constitutionalitatea" deciziei UE de neadimitere in spatiul Schengen si ce masuri a impus UE Olandei in acest caz. Si putem continua cu o campanie accentuata de exemple si inadvertente. Politicile lor discretionare se vad in multe din documentele lor de asazisa "monitorizare". Este mai mult decat INDECENT ceeace face UE !

Este clar ca "SATULUL DE UE" nu intelege DECE TIPA "FLAMANDUL DE ROMAN"!
ASADAR TREZESTE-TE UE ca romanul nu poate fi prostit la infinit !!!
http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2012/08/ce-nu-stie-doamna-merkel.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+SindicatulMilitarilor+(Sindicatul+Militarilor)

ATRAGEM ATENTIA !!! CA ESTE DREPTUL NOSTRU DE A NE DECIDE VIATA INTERNA SI MODUL DE EXPRIMARE PRIN VOCEA PARLAMENTULUI SINGURA PUTERE SUPREM-DEMOCRATICA IN STAT POTRIVIT CONSTITUTIEI !!! (Vezi art. 2 si 61)
http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?id=339

Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: