vineri, 13 iulie 2012

DA sau NU la REFERENDUM ?


Oricat am fi de bine intentionati, concilianti si permisivi in aceasta batalie fara limite de decenta, “ne zgarie” agresiv memoria prea recenta cu datele ISTORICE ale intolerantei si respingerii apriori a oricarui dialog civilizat, practicat pana la dementa, de catre toti cei care au cochetat si inca mai cocheteaza cu regimul basescian.
Tendintele despotice si aroganta nelimitata a fostilor lideri de putere, pdl si camarila, au fost dezvoltate de aceasta permisivitate comportamentala indecenta, de cartier, asociata unui jargon de mahala care au creat o situatie neconstitutionala pentru iesirile publice ale suspendatului presedinte Basescu Traian. S-au adunat intr-o lista mult prea mare iesirile deviante, ale unui vocabular necivilizat ce depreciaza asteptarile noastre pentru exprimarea unor solutii de crestere a ARMONIEI nivelului de mediere constructiva ale unui om de stat, ale unui presedinte constitutional.
Iata sinteza facuta de filiala Pitesti a SCMD privind unele expresii de cartier din care redau cateva:

''...I-AM  CIURUIT...''
''...20 la suta din romani sunt hemosexuali...''
''...Scoala romaneasca produce tampiti...''
''...Daca te intinzi pe birou, iti arat eu cum se face primul ajutor ...''
''...Sunt perfect doamna...''
''...Mai pasarica, n-ai si tu alta treaba ?...''
''...Cat era de agresiva tiganca asta imputita...''

Presedintele filialei 1 Pitesti a SCMD, domnul Colonel (r), Victor Popescu a adunat si alte cateva exemple extrem de sintetice care certifica limitele atinse dupa “principiul lui Peter” in managementul acestui suspendat sef de stat, personaj clar parvenit in functia de presedinte, o mult prea inalta functie pentru Basescu Traian, functie ce necesita o competenta superioara de comunicare si mediere intr-un management performant.
Iata cateva din aceste expresii neconforme standardelor ce ne devoaleaza caracterul acestui parvenit care isi autocertifica ale sale … competente:

 ''...Mie mi-e foarte greu, sa conduc o structura, in mod democratic...''
''...N-am mintit niciodata...''
''...Nu am nimic de schimbat la comportamentul meu de pana in prezent..''
''...Am vrut sa-l bat pe profesorul de liceu cand mi-a zis ca fiica mea cea mica, nu poate trece clasa...''
''...Trebuie sa pui patru cuburi de gheata si whisky atat cat sa pluteasca cuburile. Asa trebuie sa bei. Asta e diferenta dintre unul care stie sa bea si unul care bea ca prostul (sic!)...''

Au rabufnit din acest comportament de mahala si elementele clare de ineficienta si perturbare a functiilor statului roman, functii distorsionate de aceste conceptii GRESITE de management:

''...Chiar daca USL castiga alegerile din noiembrie, nu am sa le dau mandatul de prim ministru...''
''...Statul nu poate raspunde pentru fiecare cetatean...''
“ … Indiferent ce decide Curtea Constitutionala, bani nu sunt… “
''...Criza economica este numai la televizor...''
''...Taierea salariilor pentru tot aparatul bugetar, cu 25 %...'' etc. etc. etc.

Si exemplele pot continua intr-o cercetare mai profunda, retinand si indemnul la parasirea tarii sau desconsiderarea fata de unele profesiuni si competente intelectuale. Aceasta deficienta fata de nivelul de standard comportamental al unui presedinte mediator, comportament asteptat si de romanii care nu l-au votat, a dus la o dezvoltare de intoleranta populara excesiva, fara precedent in istoria postdecembrista.
Pentru elementele infractionale si de incalcare a Constitutiei, abilitatea o are NUMAI MAGISTRATURA care poate si trebuie sa stopeze aceste derapaje.
Si ca si “cireasa de pe tort” se incadreaza si defaimarea statala ACTUALA si utilizarea indecent de frecvent a minciunilor chiar si de reprezentantii pdl la UE.
Aceste actiuni iresponsabile dovedesc mahalaua comportamentala instalata la cel mai inalt nivel statal ce produce un rau mult mai mare decat oricare declaratie sau comportament necivilizat de pana in prezent.
Ele sunt insa IATA motive tot mai intemeiate ale URGENTEI exprimarii votului romanilor si transarea prin referendum a viitoarului stil de management dorit de catre MAJORITATEA electoratului nostru.
Daca democratia reala, civilizata, nu este inteleasa si romanii doresc un “presedinte de cartier” vor vota NU pe buletinul de la referendum. Daca insa Romania s-a trezit si stie ce doreste pentru ea si pentru urmasii ei atunci cu siguranta romanii vor vota cu DA la referendum adica doresc ELIMINAREA lui Basescu Traian din inalta functie pe care nu o poate gestiona si cer tragerea sa la raspundere pentru prejudiciile aduse statului de drept dar si pentru minciuna institutionala instalata.
ROMANI ALEGETI CE VA DORESTE SUFLETUL PENTRU VOI SI URMASII VOSTRI !!! VOTATI OPTIUNEA PENTRU VIITOR !!!
DAR VOTATI !!! VOTATI !!! VOTATI !!! CA SINGURA SANSA DE SEPARARE A APELOR IN ACEASTA TARA MEREU INCERCATA SI FRAMANTATA DE INTERESE DIVERGENTE.
Romanii sunt mult prea toleranti si crestini la suflet. Iata insa ca limitele tolerantei au fot depasite si este cazul a ne exprima PRIN VOT la REFERENDUM spunand ce dorim si cat de mult am fost afectati FIECARE de aceste derapaje.
vezi si
http://scmdfiliala1craiova.blogspot.ro/2012/07/motivele-demiterii-marinarului.html

sau
SA-L FACEM PE BASESCU UN SIMPLU CETATEAN !!!
ATENTIE, MAI ALES, SA NU FIM PACALITI CU DEMISIA !!!

http://sindicatulcmd.blogspot.ro/2012/07/sa-l-facem-pe-basescu-simplu-cetatean.html

Dumnezeu sa ne indrume pasii si gandurile noastre !!!
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: