luni, 27 mai 2019

CE URMEAZĂ DRAGII MEI?

RESURSELE UN ELDORADO GLOBAL.
PETROLUL a dus la „PRIMĂVARA ARABĂ” și iată   că, așa cum scriam, și România e ȚINTĂ încă din 1989. Azi CORPORAȚIILE atacă oriunde în lume.
Pretutindeni BANUL face regula și populația devine SCLAVUL CORPORATIST.
PSD a pornit un RĂZBOI TÂRZIU și măsurile sociale PSD nu echivalează cu OFERTA CORPORATISTĂ coruptibilă.
URMEAZĂ SECAREA DE VLAGĂ A ROMÂNILOR ȘI A ROMÂNIEI.
Aș vrea să greșesc, DAR ISTORIA recentă mă înspăimântă.
După Ceaușescu a urmat rețeta CRIMEI cu „revoluția” în „primăvara arabă”.
Sunt SEMNALE la vedere care confirmă JAFUL VIITOR ce se va adăuga, în România, celor 1600 miliarde euro de după CRIMA din decembrie 1989.
Doamne nu-mi confirma PROFEȚIA atâtor de mulți adevărați profeți privind UE și JAFUL din România.
Doar vă reamintesc CRIMA Ceaușescu 2. DECIDEȚI VOI dacă greșesc.
MUAMMAR GADDAFI - LIBIA
Sa născut în 1942 în zona de coastă a lui Sirte din părinți nomazi (cizmar). Sa dus la Universitatea din Benghazi pentru a studia geografia, dar a renunțat să se alăture ARMATEI. (PSD a batjocorit armata).
După ce a luat puterea, a stabilit o filosofie pan-arabă, anti-imperialistă, amestecată cu aspecte ale islamului. Deși a permis controlul privat asupra companiilor mici, guvernul a controlat pe cele mai mari.
La putere, din 1969, colonelul a fost unul dintre liderii cei mai longevivi (Ceaușescu cu 50 de ani), cei mai eratici, cei mai sexy la o populație de, rotund, 6.600.000 locuitori.
El a fost un admirator al liderului egiptean Gamal Abdel Nasser și al ideologiei sale SOCIALISTE și NAȚIONALISTE arabe. (UE transformă naționalismul în infracțiune dar nu vede ce urmează).
El a încercat, fără succes, să unească interesele din Libia, Egipt și SIRIA într-o federație (...). O încercare similară de a se alătura Libiei a făcut-o și Tunisia dar s-a încheiat ATENȚIE! cu „PRIMĂVARA ARABĂ”.
Țara (Libia/vine România?) este plină de DIVIZIUNI politice și militare de la revolta împotriva liderului său, Muammar Gaddafi. Și distrugerea ... continuă.
Un stat modern și democratic rămâne și azi un VIS îndepărtat în Libia de ani buni după revolta împotriva regimului autoritar al lui  Muammar Gaddafi (30 de ani în România și urmează ani ȘI MAI GREI dragi români, ortodoxismul e piatra lor de moară).
Capitala Tripoli este sediul unui guvern INTERNAȚIONAL susținut de Fayez al-Sarraj, în timp ce o ADMINISTRAȚIE PARALELĂ (stat subteran la noi) operează din est, susținută de MILITARUL puternic Khalifa Haftar.
Confruntări VIOLENTE continuă între forţele mareşalului Khalifa Haftar, cel mai puteric „nazist” din estul Libiei, şi cele ale Guvernului de uniune naţională (GNA) cu sediul la Tripoli, (de la 4 aprilie 2019), confruntări ce s-au soldat de asemenea cu 561 de răniţi, potrivit unui nou bilanţ prezentat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), care nu a precizat numărul CIVILILOR în rândul acestor victime. România e amenințată de un RĂZBOI al românilor contra PSD și naționaliști.
Atenție, în APRILIE 2019 - Armata Naţională Libiană (ANL) autoproclamată de către mareşalul Haftar a lansat, o ofensivă prin care să cucerească capitala (nord-vest), sediul GNA al lui Fayez al-Sarraj, recunoscut de către comunitatea internaţională (atenție). În afară de Egipt, ANL beneficiază de susţinerea directă sau indirectă a altor ţări, ca Emiratele Arabe Unite (EAU), Arabia Saudită, FRANŢA sau RUSIA. Interesant, nu? Vedeți SUA pe undeva?
Economia Libiei este bazată în principal pe exportul de PETROL și gaze naturale, care reprezintă 90% din venituri, provenite din export.
Libia este membru al OPEC și deține CELE MAI MARI REZERVE DE PETROL DIN AFRICA (este urmată de Nigeria și Algeria), 41.5 Gbbl (6.60 × 109 m3), iar din ianuarie 2007, până la 39,1 Gbbl (6.22 × 109 m3). Aproximativ 80% din rezervele de petrol ale Libiei sunt situate în bazinul Sirte, care este responsabil pentru 90% din producția de petrol a țării.
VERIFICAȚI CLASIFICAREA FMI
LIBIA, PIB poziția 82 (2015), (populația 6.569.864 1 iulie 2019)
ROMÂNIA, PIB poziția 59 (2015), (POPULAȚIA 19.523.621 1 ianuarie 2018)
LIBIA EXPORT (PETROL ... ) Italia 37.65%, Germania 10.11%, Franța 8.44%, Spania 7.94%, Elveția 5,93%, Statele Unite ale Americii 5,27% (2009)
IMPORT („rahat” triplu standard) Italia 18,9%, CHINA atenție! de la 10 la 54%, 9.92% Turcia, GERMANIA 9.78%, 5.63% FRANȚA, Tunisia 5.25%, Coreea de Sud 4.02% (2009)
Și dacă rezistați la atrocități vizionați
https://www.aljazeera.com/programmes/the-big-picture/ ultimul videoclip The Lust for Libya: How a Nation was Torn Apart


Un comentariu:

varlan1951 spunea...

Felicitari,o analiza atenta a situatiei internationale actuale,pacat ca lumina emanata de patrioti ca d-voastra din societatea romaneasca nu este inca puternica pentru a lumina intunericul mintii noastre inconstiente...e inca mult de muncit pe planul constiintei !