vineri, 15 iunie 2012

GANDURILE UNUI OFITER IN RETRAGERE CATRE MEMBRII SCMD

Am onoarea sa va salut,
Am asteptat cu DEOSEBIT INTERES modul in care USL si guvernul Ponta vor respecta promisiunile facute. 
Desi personal, ca si solutie, vad necesitatea de PROROGARE a legilor dupa care fiecare a fost pensionat, printr-o OUG sau decizie direct din Parlament pentru o revenire la legi armonizate cu art.15 din Constitutie, nesimtirea continuata fata de suferintele noastre ma alarmeaza. Sunt extrem de ingrijorat indeosebi pentru camarazii mei pensionari dar si pentru ceilalti pensionari aflati in neputinta de reactie, bolnavi si suferinzi, inapti ca si mine, neputinciosi in a condamna VOCAL SI FERM acest GENOCID IN PRELUNGIRE IRESPONSABILA.
Mi-e mila de toti cei aflati in disperare existentiala cauzata de politicile iresponsabile ale pdl si guvernului boc, cetateni care asteptau "providenta" prin USL. Asteptarea noastra iata ca este impinsa INSENSIBIL intr-un viitor improbabil de supravietuire. GENOCIDUL CONTINUA. Deja sunt date oficiale si la nivel national de iesire din sistem lunar, mai mult decat se intra. In armata, tot oficial, mor 250 de pensionari in fiecare luna.
Cum era si de asteptat insa iata ca astazi nici USL nu este departe de practicile politicianiste privind PROMISIUNILE SI NE-ONORAREA LOR.
Ca orice LUP nici USL vad ca nu-si poate schimba sau, cel putin, stapani NARAVUL din "haita" si ATENTIE !!! acesta este DOAR INCEPUTUL.
In consecinta consider ca CNSC trebuie sa transmita IMEDIAT SI URGENT, DAR FOARTE URGENT, UN VOT DE NEINCREDERE prin act de decizie al SCMD si CNSC dar si de toti ceilalti ce simt la fel de acut acest pericol si sa atentioneze asupra faptului ca USL SI GUVERNUL PONTA CONTINUA SA INCALCE SI EI LEGEA si, in subsidiar intelegerile, fiindca a clamat si clameaza ca vor asigura revenirea imediata la LEGE SI RESPECTAREA EI DE CATRE TOTI CETATENII, inclusiv de ei si IN PRIMUL RAND DE EI pentru a nu mai compara NICIODATA legea cu O BARIERA ... ca in zicala "Legea este o barieră peste care sar dulăii, pe sub care trec cățeii și în fața căreia se opresc numai boii".
Iata ca dinnou fabulele NEMURITOARE ale lui Grigore Alexandrescu cum ar fi Câinele şi căţelul sau Boul şi viţelul incep, prin repetitie, sa devina UTILIZABILE ca o manusa si pentru actuala politica a USL.
Unde esti tu Caragiale?
Ei beneficiaza, ei se avanseaza, ei se decoreaza, ei se imbratiseaza ei ... se eschiveaza, ei se protejeaza!
Legea pensiilor spune CLAR ca pensia se va majora anual cel putin cu rata inflatiei. Si sunt deja ANI MULTI de cand nu s-a mai respectat legea.
Ar trebui ca pana la alegerile din toamna USL sa ne demonstreze ca APLICA LEGEA pentru ca SCMD si CNSC dar ATENTIE !!! si celelalte ONG-uri si sindicate ATRASE, SA-I MAI ATENTIONEZE PUBLIC (ATAT PE GUVERNANTI CAT SI PE USL) DE FALS IN DECLARATII SI NERESPECTAREA PROMISIUNILOR CLAMATE IN CAMPANIA ELECTORALA PENTRU ALEGERILE LOCALE.
EXACT PRIN FALS SI MINCIUNA CANDIDATII PDL AU CASTIGAT ALEGERILE SI AU INCEPUT EVAZIV GUVERNAREA.
De aceea sanctiunea noastra a CNSC trebuie SA SE MANIFESTE IMEDIAT SI IN STRADA cu o presiune civica suficienta PENTRU A-I TREZI LA REALITATE si pe acesti IMPOSTORI IN DEVENIRE care MENTIN IRESPONSABIL GENOCIDUL declansat de pdl si boc.
PRIN INTARZIERE DEVIN PARTASI LA GENOCID DATORITA NEINTERVENTIEI OPORTUNE SI LEGALE DE STOPARE A SUFERINTELOR.

MOTIVELE LUI PONTA SAU DOBRITOIU NU TIN DE CALD SI NICI NU AMELIOAREAZA SUFERINTA PENSIONARILOR. ORICE INTARZIERE INSEAMNA MII DE VIETI IN PLUS CA SI CONTRIBUTIE A LOR SI A USL LA GENOCID. OPRITI-VA!!!
Nu degeaba scriam mai jos pe blog, personal, in articolul "A FI ADAPTABIL SAU NEADAPTABIL?" concluzia de necesitate inainte de alegeri, ca optiune a societatii civile:
"ALIANTA IMINENTA CU ACEASTA SINGURA FORTA ACTUALA (n.a. USL) CAPABILA DE ACOPERIRE IMEDIATA, EFECTIVA CU EXPERTI A MULTITUDINII DE FUNCTII NECESARE PE INTREAGA PALETA SISTEMICA ADMINISTRATIVA SI DE PUTERI CONSTITUTIONALE, USL, TREBUIE CU FERMITATE SPRIJINITA.
EXPERTIZA DOVEDITA SI NU APARTENETA POLITICA TREBUIE SA FIE CRITERIUL DE SELECTIE PENTRU FUNCTIILE PUBLICE SI ADMINISTRATIVE.
ATENTIONAM PUBLICUL DESTUL DE INGIJORAT SPUNAND !!!
ULTERIOR INSA, TREBUIE FERM SI DEMOCRATIC REEVALUATA, MONITORIZATA SI SANCTIONATA (SI USL) PRIN VOT (DE NEINCREDERE) DE STRUCTURILE SCMD SI ALE CNSC.
CEREAM MEMBRILOR SCMD SA ASIGURAM ADERENTA NOASTRA PRIN OBIECTIVE CLARE SI CONTINUITATEA LOR IN VIITOARELE ETAPE EVOLUTIVE DE RECONSTRUIRE A UNEI SOCIETATI IN INTERESUL CETATENILOR EI SI NU AL LIDERILOR DE PUTERE.

NIVELUL EFICIENTEI IN ACTUL DE CONDUCERE SA FIE DAT NUMAI SI NUMAI DE CALITATEA VIETII SOCIALE REAL OBTINUTE PENTRU CETATENI.
EVALUAREA PROMISIUNILOR INDEPLINITE TREBUIE SA FIE PROFUND DEMOCRATICA, PRIN ANTRENAREA DIRECTA A ELECTORATULUI IN PROPORTIA DATA DE CAPABILITATEA SA DE ANALIZA SI SANCTIONARE PRIN VOT IMEDIAT INTERMEDIAR IN CAZ DE ABATERE. PROMISIUNILE NEONORATE SUNT MOTIV INTEMEIAT DE SANCTIONARE
CNSC TREBUIE IMPREUNA CU SCMD SA ASIGURE PROTECTIA SISTEMULUI SAU DE VALORI SI SA APERE ACUMULARILE AVUTIEI NATIONALE ce trebuie sa fie TINTA OFENSIVEI ALIANTEI CU CNSC.
Aici trebuie sa fie antrenate gravitational toate resursele fortelor potential INCORUPTIBILE si cu potential civic constructiv."
Terminat parafrazarea.

NOI NE-AM RESPECTAT CUVANTUL DAT la fel ca si JURAMANTUL DE CREDINTA. ESTE CAZUL CA LEGEA SA REINTRE IN DREPTUIRI IMEDIAT!!!
DE ACEEA REAMINTESC, TOATE PENSIILE CETATENILOR NOSTRI TREBUIE SA CREASCA CEL PUTIN CU RATA INFLATIEI, CONFORM LEGII, PRIN DECIZIE POLITICA FERMA, CLARA, PANA LA ALEGERILE PARLAMENTARE.
LA FEL CEREM IMPERATIV SA FIE RESPECTAT DREPTUL NEINGRADIT LA MUNCA SI AL PENSIONARILOR, SA FIE RESPECTATA CAPACITATEA PROFESIONALA, CU TRUDA ACUMULATA, PRIN SALARII MAJORATE POTRIVIT LEGILOR INCA IN VIGOARE CUM AR FI CELE ALE PROFESORILOR AJUNSE TROC ELECTORAL SI READUCEREA SALARIILOR LA NIVELUL ACTUALIZAT INFLATIONIST POTRIVIT LEGILOR IN FUNCTIUNE, ALTFEL, ADIO SUSTINERE DIN PARTEA CELOR CARE I-AM VOTAT.
Probabil un partid ca PPDD a lui Diaconescu ajuns incredibil in top pentru politicienii ce nu-i inteleg pe alegatori sau, chiar un partid extremist va SURPRINDE SOCIETATEA ROMANEASCA si indeosebi pe politicienii insensibili cum tind a fi acum si cei din USL.
EXISTA VIZIBIL DEJA PERICOLUL UNUI DERAPAJ MAI MARE DECAT PACALEALA INCASATA CU LIPSA DE SANCTIUNE IMEDIATA A PDL SI, DE ACEEA, SCMD CU CNSC SUNT OBLIGATE SA ATENTIONEZE PRIN IESIRILE IN STRADA ORGANIZATE IMEDIAT SI INTENSIV PANA LA ALEGERILE DIN TOAMNA.

LEGEA SI ROLUL NOSTRU CA MILITARI IN SOCIETATE DIN NOU TREBUIE FERM ACTIVATE, CONSTITUTIONAL! CHIAR MAI FERM CA NICIODATA. PREVENTIV !!!

Cu profunda dezamagire,
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: