miercuri, 11 iulie 2018

CONSTITUȚIA PENALILOR?

Inițiativa USR de modificare a CONSTITUȚIEI, pe care o consideră elaborată de penali pentru penali, inițiativă pe fondul JAFULUI a peste 1600 miliarde euro  în ultimii 28 de ani PARE „providențială”.
Campania "Fără penali în funcții publice" ar fi „O SOLUȚIE” absolut NECESARĂ dar total INSUFICIENTĂ.
Să mă explic:
Sistemul STATAL semi-prezidențial, semi-parlamentar, cuprinde cele TREI PUTERI, vizibil devenite cele Trei PUTORI PENALE.
Sistemul are:
1. Puterea LEGISLATIVĂ
2. Puterea ADMINISTRATIVĂ (Președinția ca moderator și echilibru al puterilor)
3. Puterea JUDECĂTOREASCĂ
și toate TREI pentru managementul (JAFUL) AVUȚIEI NAȚIONALE mereu adunată în stupul prăduit iată, abil, de ASASINII ECONOMICI.


TRĂDĂTORII, oblăduiți de serviciile corporatiste și OCULTE, din fașă, l-au ASASINAT pe Ceaușescu, cu contribuția „SPERJURILOR” și a oportuniștilor noștri.
Noua „construcție” a debutat cu O CRIMĂ ABOMINABILĂ, DE CRĂCIUN, cu un BLESTEM public, nespălat de 28 de ani.
Ce e mai grav e faptul că TRĂDAREA a apărut de la cel mai înalt nivel al serviciilor. S-a ajuns până acolo încât și „fantomele”, „umbrele”, „acoperiții” sau cum vreți să le mai spuneți au fost trădate de acești „Pacepa” oportuniști, jegurile națiunii române.
Fantomele lui Cristescu au trecut în conservare și chiar și după 70 de ani conserva născută din conservă s-a reactivat incredibil și a servit DIN NOU, cu CREDINȚĂ, România, chiar și în placa turnantă a Istanbulului. Ai noștri CRIMINALI au dat pe tavă de exemplu întreaga agentură din SUA de dragul promovării lor prin laurii trădării. ȘI VOR PLĂTI fiindcă deși aliații stimulează trădarea nu-i suferă pe TRĂDĂTORI.
Acesta este EFECTUL permisivității JAFULUI TREZORERIEI agenturilor și a celor peste 1600 miliarde euro din AVUȚIA NAȚIONALĂ sub managementul serviciilor de forță plantate de asasini, a sufocării celor „Trei Putori” cu agentura de management a JAFULUI.
S-a prăduit orice chiar și noile bugete, pensiile și fondurile de rezervă, sănătate și asigurări etc. etc. Cu cine? Cu acești SPERJURI din toate structurile care s-au recompensat reciproc cu un AVARISM de neimaginat.
Până și STRATFOR ne-a spus verde-n față că nu știm să ne protejăm INTERESUL NAȚIONAL flagelat de „statul paralel”.
ROMÂNIE TREZEȘTE-TE!
Au DESTRUCTURAT ABIL posibila CONCURENȚĂ economică românească, au jefuit RESURSELE STRATEGICE și PIAȚA noastră globală, au „consiliat” PAȘII  prin condiționarea numirii liderilor din cele „Trei Putori” și LEGALIZARE a JAFULUI.
PUTEREA LEGISLATIVĂ a elaborat CONSTITUȚIA PROTECȚIEI MAFIOȚILOR și a adoptat LEGILE necesare facilitării JAFULUI.
PUTEREA ADMINISTRATIVĂ de la administrația locală și până la guvern a IDENTIFICAT obiectivele/țintele de JEFUIT pentru emiterea Legii și a actelor normative, au triat ȚINTELE de „ÎMPROPRIETĂRIRE/RESTITUIRE” mai ales prin construirea FALSULUI JUST TEMEI și au înființat „ADMINISTRAȚIA” necesară în care de la PRIMUL MINISTRU la șeful de entitate pe nișa de jaf să fie ocupate de OPORTUNIȘTI, SPERJURI și CORUPTIBILII CLANULUI devenit „NUCLEU” de nișă. TOȚI „șefii” au fost abil selecționați cerințelor „DIRECȚIONALULUI” numit de ASASIN.
PUTEREA JUDECĂTOREASCĂ era VITAL NECESARĂ validării JAFULUI ea fiind CEA MAI VINOVATĂ în CONSOLIDAREA JAFULUI. 
În structura STATALĂ, DOCTRINA POLITICĂ este ESENȚA de coagulare a doctrinelor de palier din care DOCTRINA JURIDICĂ asigură ARMONIA punerii în operă a PROGRAMULUI DE ȚARĂ elaborat de DOCTRINA POLITICĂ a partidului (partidelor) ce formează MAJORITATEA PUTERII LEGISLATIVE care nu poate schimba DOCTRINA POLITICĂ ARMONIZATĂ ÎN CONSTITUȚIE și detaliată în PLANUL DE ȚARĂ cel puțin pentru 50 de ani.
Cum să reușești?
Era nevoie de INFORMAȚIA rapid culeasă și pusă în OPERĂ în PLANUL DE JAF.
Simplu, vechea SECURITATE și toate structurile de „INTELLIGENS” trebuiau „STIMULATE” să colaboreze la JAF fiind RECOMPENSATE corespunzător (vezi salariile și pensiile magistraților) și dotate cu sistemele avansate de „intelligens”. Ulterior PROTOCOALELE cu cele cele „Trei PUTORI” PENALE.
S-au înființat și STRUCTURILE de informații necesare pe NIȘELE în lucru.
Ele sunt COZILE DE TOPOR, celulele CANCERIGENE. Nu TOȚI dar destui.
Și uite așa s-a construit „STATUL DIN UMBRĂ” gata să execute ordinele STĂPÂNILOR.
E mult, e enorm de mult de PROBAT dar în esență așa s-a JEFUIT și s-a VALIDAT JAFUL de PUTEREA JUDECĂTOREASCĂ.
În CONCLUZIE, 
doar o nouă CONSTITUȚIE este INSUFICIENTĂ dragi TFL-iști.
Sunt deja MASE de ROMÂNI CORPORATIȘTI, debusolați, GATA să trădeze pentru un pumn de arginți și facilități fascinante.
NAȚIUNEA E ÎN PERICOL!
ROMÂNI CONTRA ROMÂNI ESTE DIVERSIUNEA! 
De aceia am propus ÎNFIINȚAREA urgentă a TRIBUNALELOR POPORULUI care să CUREȚE SISTEMUL de acești ASASINI. Sunt MULȚI dar nu MAJORITARI. CANCERUL celor 28 de ani de JAF e metastazat.
TREZIȚI-VĂ JURAȚI NAȚIONALIȘTI, RĂZBOIUL CORPORATIST POATE ÎNGHIȚI ROMÂNIA.
NU CRED CĂ ȘI VOI AȚI CEDAT!
E ULTIMA SECUNDĂ ÎN EXISTENȚA NOASTRĂ.
LUMEA E ÎN SCHIMBARE DAR ȘI TABERELE SUNT MULTIPOLARE.
ACUM PORNIȚI LA LUPTĂ PENTRU NAȚIE ȘI VIITORUL ROMÂNIEI!
DUMNEZEU SĂ NE AJUTE!
Ocrotește-i Doamne pe români și România!
Lt.col.retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: