luni, 18 ianuarie 2016

APEL ȘI SOMAȚIE CĂTRE ORGANIZAȚIILE DIN ROMÂNIA ȘI APOI ALE ONU - GENEVA

APEL URGENT DE ANALIZĂ UNITARĂ ȘI PUBLICITATE LEGALĂ A SOMȚIEI
CĂTRE TOATE ASOCIAȚIILE ȘI ORGANIZAȚIILE MILITARE ȘI ALE SINDICATELOR DIN ROMÂNIA

Săptămâna acesta, la ONU, Geneva, între 18 și 29 ianuarie 2016 la Consiliul ONU încep Primele Dezbateri Periodice, Universale, pentru DREPTURILE OMULUI din 2016. (Urmărește pe Twitter # UPR24)
Drepturile noastre ca și PENSIONARI MILITARI DE CARIERĂ ce sunt ÎNCĂLCATE FLAGRANT DE GUVERNUL TEHNOCRAT AL ROMÂNIEI se înscriu în nerespectarea principiilor semnate de România ca membru BIM – Biroului Internațional al Muncii prin Convenţiile Europene ale Dreptului Muncii ca și membru al Uniunii Europene şi al NATO.
SOMAȚIA PUBLICĂ este acțiunea juridică necesară, a bunelor intenții, pentru evitarea şi combaterea imediată a DISCRIMINĂRII DINTRE MILITARII ALIAŢI şi a respectării FERME a principiului DREPTULUI MUNCII EUROPEAN - la muncă egală plată egală așa cum inspiră și CARTA SOCIALĂ EUROPEANĂ - Torino, 18.X.1961 la care și România a aderat.
La data de 7 octombrie 1993, România a semnat documentele statutare şi CONVENŢIA EUROPEANĂ A DREPTURILOR ŞI LIBERTĂŢILOR FUNDAMENTALE ALE OMULUI, cu ocazia primului Summit al CE (Viena) iar CODUL EUROPEAN AL SECURITĂŢII SOCIALE AL UE a intrat astfel în vigoare la 10 octombrie 2010 unde România, inertă, trebuia să se alinie la această ARMONIZARE a drepturilor fundamentale ale militarilor români DISCRIMINAȚI irațional, astăzi și infracțional, de actualul GUVERN TEHNOCRAT – CIOLOȘ.
Este momentul ca Organizațiile și Asociațiile militarilor români și ale sindicatelor inclusiv din CNSC - Consiliul Național al Societății Civile ca Forța a Treia – forța civică a poporului roman SĂ SESIZEZE PLENUL ONU DE LA GENEVA care are pe rol exact acest subiect, DREPTURILE OMULUI, cu privire și la repetatele DISCRIMINĂRI din România, devenite notorii, mai ales că Preşedintele României Klaus Verner Johannis, GARANTUL Statul Român privind aplicarea explicită și întocmai a normelor Uniunea Europeană și ale NATO s-a angajat și prin cuvântul său luat la sesiunea din septembrie a ADUNĂRII GENERALE A ONU să contribuie direct la eliminarea SĂRĂCIEI CRONICE ȘI A NEFERICIRII POPORULUI ROMÂN care ocupă atenție!!! LOCUL UNU ÎN TOPUL NEFERICIRII CETĂȚENILOR EUROPEI așa cum este prezentat și în statistica ONU.
NOTIFICAREA privind DISCRIMINAREA și încălcarea INFRACȚIONALĂ, ABUZIVĂ a acestor principii și norme trebuie să devină ACT JURIDIC DE SOMAȚIE PUBLICĂ pentru intrarea imediată în legalitate a „guvernului meu” după cum singur s-a lăudat, înainte ca protestele să capete forme extreme.
Președintele SCMD Col. (r) dr. Mircea DOGARU și Federația Militarilor din România, președinte Gl.bg.(rtr) Nicolae Gropan să trimită OFICIAL O SOMAȚIE LEGALĂ, la care să anexați și SCRISOAREA DESCHISĂ adresată președintelui Klaus Iohannis, publicată și pe situl SCMD, a Col (r) V. Mihai, militar veteran al TO din Kosovo si Afganistan care demonstrează bunele intenții ale militarilor români înainte ca situația să degenereze în alte forme extreme de manifestare, vizavi de GENOCIDUL continuat de actualul Guvern și cele Trei Puteri insensibile la GENOCID.
Personal sunt decis să trec la FORME EXTREME DE PROTEST după puterile mele ca invalid gr.2, inapt definitiv ireversibil, în timpul și din cauza serviciului militar și care sunt în continuare UMILIT și DISCRIMINAT de politicile aplicate ale celor Trei Puteri și ale MApN.

Cu profund respect și loialitate față de poporul român,
Lt. Col. (rtr) Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: