miercuri, 23 aprilie 2014

ATENȚIE LA “MARELE FILOZOF” REPETENT !

Dragii mei compatrioți, abundă media și internetul astăzi de sfaturile acestor “MARI FILOZOFI” REPETENȚI și cred că este cazul să facem puțină curățenie de primăvară, mai ales că nici de Paști cei mai mulți dintre ei ”nu s-au spălat” de păcate.
Iată cum acești “copilași repetenți” adepți ai democrației marelui lor război de pe “maidanele lumii” încearcă să ne dea replici docte de genul
SĂ NU MUȘTI NICIODATĂ MÂNA CARE TE-A HRĂNIT !”.
Cum însă calitățile docte ale acestor “repetenți de profesie” nu fac decât să tulbure apele noastre milenare, de cultura si civilizație, trebuie să le reamintim și să le demonstrăm cu răbdare și fermitate iată că suntem de peste 5000, 7000 sau chiar peste 10000 de ani pe aceste meleaguri de unde și voi veneticilor ați primit sau, mai des, ați furat din avuția și agoniseala noastră.
Aparent, acești venetici vor să fie, deosebit de doctă, expresia utilizată drept armă de propagandă a impostorilor “să nu muști niciodată mâna care te-a hrănit!” și mai ales să taci dacă știi că te-a furat.
Vai ce înălțător, ce inteligent, ce profund dar și ce putred sună însă această “dogmă” cu care v-ați hrănit și ne îmbiați acum pe noi!
Oare ați uitat de unde ați plecat? Cu siguranță ași uitat dar gena ADN vă dă chiar și ea peste cap socotelile voastre mârșave cu care ne-ați înșelat și umilit atâta amar de ani.
Dar, hai să vă reamintim părintește acestor așa zise ”mari civilizații” născute și din statornicia noastră pe aceste meleaguri faptul că noi am căpătat o experiență nedorită din cauza abuzului cu care v-ați făurit voi ”visul de șmenari” ai lumii și vreți să ne arătați nouă că voi, cei protejați de noi, de acest popor deosebit, aflat în cale valurilor de migrații ale veneticilor lumii sunteți mai bine crescuți decât v-am fi răbdat noi, părintește, aflați veșnic aici, în coasta occidentului apărând creștinismul universal. Și vă reamintesc doar de un Brâncoveanu, sfânt al sfinților noștri domnitori români care a intrat cu slavă în patrimoniul sfinților noștri creștini-ortodocși.
Dar ce te faci tu măi veneticule, tu ”repetentule de profesie”, atunci când MÂNA care spui că te mai și hrănea îți întinde … OTRAVĂ sau TE STRÂNGE DE GÂT să-ți ia de prin buzunare tot ce ai agonisit prin muncă?
Ca și civilizație, mult mai veche decât poți tu chiar bănui, află tu măi ”repetentule de profesie”, că noi am învățat că STATUL pentru voi, acest mega sistem de corupți pe care l-ați impus, fiindcă la noi a funcționat mereu SFATUL BĂTRÂNILOR, este dator să intervină și să restabilească echilibrul sistemic al biocenozei sociale.
Cum acest tip de STAT, al vostru, s-a demonstrat ISTORIC până astăzi că este profund corupt încă din naștere ați inventat și JUSTIȚIA care să vă refacă fragilul vostru echilibru și să sancționeze pe acești RĂPITORI sau RAPTORI, aceste DROMAEOSAURIDAE aterizate prin altă formă de migrație, acum de prin hățișurile junglei voastre, astăzi fiind foarte activi cei veniți și pe meleagurile noastre, pe acest COLȚ DE RAI AL CIVILIZAȚIEI OMENIRII din care v-ați născut și voi ”repetenții de profesie” dar, prin adulterul acestei MÂINI de răpitor. Ați trecut apoi să ne furați abil până și capetele noastre inteligente oferindu-le același slogan devenit ”visul american” al câștigului exagerat, fără muncă și i-ați ademenit FĂRĂ A NE RAMBURSA COSTURILE NOASTRE CU PROCREAREA, CREȘTEREA ȘI EDUCAREA LOR dar și FĂRĂ NICI O COMPENSAȚIE A VALORII LOR VIITOARE PENTRU SOCIETATEA MAMĂ CARE I-A CREAT!
Ați inventat apoi un GAT transformat în GATS și devenit OMC care a consfințit dreptul vostru și nu ȘI al nostru pentru CREAȚIA acestor inteligențe native aflate sub obrocul ”dreptului vostru de autor” pentru a mulge TOATA VIAȚA din aceste taxe și licențe protejate prin acele organisme internaționale de protecție intelectuală care să vă asigure DOAR în favoarea voastră munca de creație a copiilor noștri. Copii pe care-i ademeniți PERMANENT cu false venituri date din ”bunăvoință” dar profund marcate de interesul vostru de câștig speculativ.
După ce le-ați stors vârtos vlaga lor creativă i-ați abandonat sau viciat, drogat ca pe o târfă murdară fiindcă, de regulă, ei nu se pot adapta ”visului american”, al câștigului din PROSTITUȚIE din SPECULĂ, din JAF, din RĂZBOI și din COTROPIRE adică din acel vis al ”MUNCII FĂRĂ MUNCĂ” exportat și pe toate ”maidanele” lumii.
Ei revin cu greu apoi în țară sleiți de puteri, bolnavi sau viciați dar cu dragostea arzând, eternă, față de locul lor natal. Sunt rare caracterele ce rămân nealterate și reușesc să revină oportun în țară fiindcă ați ridicat la rang de ARTĂ acest sistem de exploatare și îndobitocire.

ÎN CONCLUZIE DRAGI CONAȚIONALI, DE AICI ȘI DE ORIUNDE V-AȚI AFLA, SĂ NU UITAȚI CĂ SUNTEȚI ROMÂNI ȘI CĂ ROMÂNIA VĂ RECUNOAȘTE CA FIIND FII AI ACESTUI PĂMÂNT, DUMNEZEIESC COLȚ DE RAI, ROMÂNIA REÎNTREGITĂ, ȘI AȘTEAPTĂ SĂ DEMONSTRAȚI ȘI VOI CĂ A REÎNVIAT ACEST SENTIMENT FRATERN. FACEȚI DIN TOT SUFLETUL VOSTRU ȘI DIN TOATE PUTERILE VOASTRE CA ROMÂNIA SĂ DEVINĂ LEAGĂNUL CIVILIZAȚIEI, AL CIVILIZAȚIEI RECUNOSCUTE ȘI RESPECTATE DE TOTI ACEȘTI COPII AI LUMII, AI NOȘTRI, PE CARE I-AM PIERDUT ACUM PESTE 5000, 2000 DE ANI SAU CHIAR … IERI.
DOAMNE OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI DAR ȘI PE TOȚI VENETICII CE SE POCĂIESC ȘI RECUNOSC CĂ VIȚA LOR UMANĂ PROVINE IATĂ DIN MOȘII ȘI STRĂMOȘII NOȘTRI. FA-I SĂ LUPTE CU TOATĂ FIINȚA LOR PENTRU ROMÂNIA, PENTRU ACESTE PLAIURI DE RAI ȘI CIVILIZAȚIE ETERNĂ. DOAMNE AJUTĂ !

AMIN !
Lt.col.retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: