sâmbătă, 20 octombrie 2018

REPOZIȚIONAREA NUCLEARĂ GLOBALĂ

NEW YORK, 19 octombrie 2018/
Administrația Trump intenționează să le comunice liderilor ruși, săptămâna viitoare, că se pregătește să PĂRĂSEASCĂ Tratatul privind Forțele Nucleare Intermediare (INF), informează The New York Times vineri.
NOUL IMPERIALISM al globalizării caută și experimentează forme noi de COLONIZARE.
Vezi în România programul OFICIAL al SUA „RESTART ROMÂNIA”, coordonat şi PLĂTIT de SUA, Marea Britanie, Germania, Spania şi Canada care se dorește să fie un „SUCCES”.
În acest URAGAN al schimbărilor NAȚIONALISMUL pare a fi „SALVAREA” dacă nu ar fi ȚINTIT ATACAT de nebunia din „Spirala morții” în care BANUL face LEGEA.
Viorica se putea numi oricum și nu conta CINE este, cum nici Iohannis nu contează ci ... RESURSELE. Românul s-a învățat să vagabondeze în SODOMA și GOMORA EUROPEI și a ajuns să SAVUREZE DESFRÂNAREA. Și culmea e că-i place și ne ATACĂ dement considerându-ne ÎNAPOIAȚI.
Familia trebuie DISTRUSĂ fiindcă-i o piedică în calea „fericirii” lor. În fiecare „port” vor câte o fufă.
Și uite așa scânteia român contra român  aprinde frenezia STĂPÂNULUI IMPERIALIST neomarxist, interesat.
https://icepaliga.blogspot.com/2018/04/noului-razboi-rece-din-secolul-xxi.html
E aproape imposibil să OPREȘTI HAOSUL și PANICA special create pentru ca BANUL să-și continue DOMINAȚIA. S-a văzut CONTINUU în ultimii peste 70-80 de ani.
Am dreptate? Sunteți PUTUROȘI, infantili dragii mei pigmei (infantil = imatur, incapabil, copilăresc, ilotic, impuber, naiv, neserios, nesocotit, pueril etc. mai vrei? „Ata e”).
Danful intelectului v-a ajuns și pe facebook, pute băăă... și virusează virusul virat brutal de virușii virusați de ZICA lumea ori și ceee... eu tot cred în ... România bre PUTUROȘILOR „cenușii”.
Pute băăă... a sincretism-wagnerian și creați idiosincrazie facebook-iștilor tembelizați de tembelismul tembelilor #rademtot, Ați pricipit drogaților? Eu #NUrezist la bocet bre.
Priviți cum 1% din populația Terrei deține 99% din AVUȚIA globală și folosește, culmea, această armă, BANUL, ca element de CORUPERE, RECRUTARE, și satisfacere a CRIZEI DE PERSONALITATE a noilor generații de TFL-iști și HABARNIȘTI inculți împinși spre vârful piramidei.
La noi sunt împinși în cele „Trei PUTORI” care au inițiat „ASASINATUL” iar JUSTIȚIA a VALIDAT „LEGAL” JAFUL a peste 1600  miliarde euro din AVUȚIA NAȚIONALĂ.
Și JAFUL continuă intens susținut de CORPORAȚII cu sprijin DIRECT de la BNR și CORUPȚII SOROSIȘTI, și nu numai, recrutați din TOATE nivelele socio-structurale.
FBI, CIA, GRU, FBS fost KGB dar și numeroase alte servicii de spionaj străine au transformat cele „Trei Putori” din România într-o placă turnantă a hienelor infiltrate pentru a devora resursele noastre devenite STÂRV pentru festinul dromaeosauridaelor.
DNA a devenit notorie în structura OFENSIVEI asasinilor economici iar ambasadele-i cheamă regulat AZI la raport pe ... „cetățenii reformatori”.
Fidel sloganului „America first”, Trump vizează și pe plan militar REVENIREA SUA în „Topul nuclear”, neglijat  în ultimii ani. Acesta este și motivul angajării SUA în combaterea accesului altora (Iran, Coreea de nord etc.) la statutul de „Putere nucleară” și redefinirea doctrinei lor de securitate 2018.
Scriam  că s-a trecut silențios de la doctrina lansată de PENTAGON în 2006 „UN NOU "RĂZBOI LUNG" împotriva „TERORISMULUI”” (care sunt teroriștii buni și care-s ăia răi?) la atenție:
DOCTRINA 2018 "UN RĂZBOI LUNG" cu TREI FRONTURI, dar ATENȚIE!, acum ÎMPOTRIVA CHINEI și a RUSIEI în ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
De ce s-a abandonat terorismul?
Fiindcă PENTAGONUL s-a angajat în fața națiunii americane într-o LUPTĂ GEOPOLITICĂ CU TREI FRONTURI pentru a REZISTA progreselor chineze și rusești din ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU.
Wauuu..., ATAC direct la „Poarta ORIENTULUI” într-un nou tip de RĂZBOI.
Datorită planificării actuale a Pentagonului, a început o nouă versiune a NOULUI RĂZBOI RECE DIN SECOLUL XXI (cu răsturnări impuse, noi, periculoase) și nimeni nu a observat translația silențioasă?!
Titlul pe care ar fi normal să-l vezi în orice lucrare de doctrină (dar nu e) scriam că ar trebui să fie acesta: ARMATA AMERICANĂ ȘI-A DAT SEAMA DE ... VIITOR !!! VIITOR? Al cui?
A ÎNCEPUT UN NOU RĂZBOI LUNG, cu o campanie TOTALĂ, PERMANENTĂ de limitare a Chinei și Rusiei în EURASIA țintit și oriunde a „minerit”.
Răspunsul EURASIEI este și el demonstrativ, UNITAR, economic și militar.
Fiecare își arată mușchii. România e „soldat” disciplinat și tont, infantil.
REPET SĂ VĂ ZGÂRII INTELIGENȚA:
„Pute băăă... a sincretism-wagnerian și creați idiosincrazie și facebook-iștilor tembelizați de tembelismul tembelilor #rademtot.”
Acum devine CLARĂ scena globală?
Lt. Col. retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat în management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: