luni, 16 iulie 2018

RETORSIUNE DE PROTONEGOCIERE

Pe 16-07-2018 când Franța a anunțat că "Autoritățile franceze au luat decizia de a închide Serviciul Ambasadei Franței care a sprijinit operațiunile Business France în Rusia", afirmă Ambasada. "Această decizie, care intră în vigoare la 16 iulie 2018, a fost făcută în legătură cu notificarea autorităților guvernamentale rusești că Business France nu mai este autorizată să acționeze în Rusia în cadrul dispozițiilor legislației franceze, încheind perioada lungă de negocieri a statutului Biroului Business France din Rusia, care face parte integrantă din misiunea diplomatică conform legilor din Franța ", notează ambasada, paradoxal, după aniversarea zilei Franței și felicitarea lui Putin pentru organizarea Campionatului Mondial FIFA 2018”.
Învățați ARTA PĂCII nu ARTA RĂZBOIULUI...
Rateul proiectului „Mistral” se face simțit ca sancțiuni.
Merkel, și ea, incredibil, după summitul NATO și criticile lui Trump, îi solicită DIRECT lui Putin să nu negocieze NIMIC DOAR cu Trump fără știrea ei și avizul UE. Formidabil tupeu, în avans, cu reuniunea Helsinki.
Rusia și Statele Unite pot lucra constructiv în reglementarea piețelor mondiale, de exemplu, de resurse energetice ca una din CONCLUZIILE de la Helsinki.
Învățați ARTA PĂCII nu ARTA RĂZBOIULUI...
SUA dorește o eventuală ieșire din OMC și acordul SUA-RUSIA e ca o mănușă ce sperie UE (Germania) inclusiv vizavi de soluțiile din Siria în favoarea Israelului (vezi și mutarea ambasadelor la Ierusalim).
Fostul ambasador al SUA în Rusia, Michael McFaul, sa alăturat unui cor de comentatori politici americani care DEJA emit note sumbre la summitul de luni dintre președintele rus Vladimir Putin și președintele american Donald Trump de la Helsinki, spunând că Putin a obținut o victorie FANTASTICĂ, ce contravine americanilor. Vă pare cunoscută acțiunea de „înaltă trădare” de la „democrații” din România? Oglindă oglinjoară... ce fidelă ești tendințelor SCHIMBĂRII.
La reciprocitate sancțiuni, (vezi sancțiunea de „asediu”) din UE chiar pe timpul întâlnirii de la Helsinki dintre Putin și Trump și ca urmare a solicitărilor NATO de respectare a promisiunilor de 2% din PIB, culmea, refuzate din nou de Germania/Franța e chiar cu iz CLAR economic.
Acțiunile lui Trump nu convin DELOC jocului corporatist american și implicit GLOBAL de prăduire, fără drepturi, a oricui poate fi muls, inclusiv SUA. Reacțiile UE, corporațiilor din SUA presei ostile, FBI-ului și serviciilor criticate de Trump vor fi inimaginabile. BANUL face LEGEA!
SCAPĂ CINE POATE!
SUA E ÎN SCHIMBARE, EurAsia, OC Shanghai și BRICS contrabalansează interesele UE și tendințele imperiale ale Angliei și corporațiilor în noua configurație multipolară mondială.
Bătălia e APRIGĂ.
Învățați ARTA PĂCII nu ARTA RĂZBOIULUI...
Rusia anunță tot azi 16-07-2018 unele tendințe noi de înarmare.
Su-57 (fost PAK FA) care și-a efectuat primul zbor în 2010, are o evoluție a proiectului un adevărat succes. Două avioane de luptă Sukhoi Su-57 au terminat cu succes un PROGRAM de TESTE și în Siria, a declarat reporterilor, ministrul rus al apărării, Serghei Shoigu. "Pot să spun că încercările au fost un succese, iar avioanele s-au întors acasă cu o bogată experiență novativă". De asemeni, răspunzând celor ce afirmă că Su-57 nu ar fi invizibil din satelit, a spus:
http://www.airtimes.my/2018/02/25/satelit/
"Au existat și alte două avioane de escortă pentru laboratoarele de zbor din Siria și de testare care protejau și monitorizau parametrii testelor de arme", a continuat ministrul apărării.
Comentând imaginile din satelit, încărcate pe Internet, despre care se spune că sunt avioanele de luptă Su-57, Shoigu a spus: "În ceea ce privește diferitele fotografii prin satelit, pot afirma că acum nu suntem în anul 1995 și astfel de avioane nu sunt NICIODATĂ amplasate ca în poze, una lângă altul.“
După testele de succes din Siria ministru a anunțat că s-a trecut la upgrade-urile către generația a VI-a. Urmează și lansarea primului port elicopter COMPLECT rusesc (aviz Macron).
Unele sisteme de la bord  Su-57 pentru viitoarea echipă de aviație rusească de generația a VI-a sunt acum testate la bordul luptătorului upgradat  Su-57.
Sistemele supuse încercărilor implică "echipamente de control și navigație și sisteme de arme experimentale NOI a celui mai avansat avion de luptă ce trebui finalizat până în 2019, iar livrările sale către trupe ar trebui să înceapă în același moment.
"Nu există planuri de a crea DOAR versiunea fără pilot a modelului Su-57. În prezent, acesta este folosit pentru a testa câteva sisteme ale viitorului avion de generația a șasea, care va fi un avion în versiunea de bază opțional pilotat."
Învățați ARTA PĂCII nu ARTA RĂZBOIULUI...
Lt.col.retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: