miercuri, 18 iulie 2018

AMATORISMUL MEDIATIC AL SUA NU POATE FI NICI POLITIC ACCEPTAT

Explozia de CONTRE din presa și mediile politice americane face ca EFICIENȚA lor să nu se ridice nici la degetul mic de la piciorul stâng al lui Tramp.
Amatorismul îi situează abia la piciorul broaștei și sunt ORBI la TRENDUL rezultatelor economice obținute iar interesul lor pervers, corporatist,  nu face decât să-și dea SINGURI cu stângu-n dreptul.
Este exact ca-n România, o luptă fratricidă, fără nici o eficiență diplomatică semnificativă UNITĂ.
Trump nu are stofă de diplomat dar FLERUL său de AFACERIST își pune VIZIBIL amprenta la negocieri și NU PIERDE NICI O OPORTUNITATE de a determina CÂȘTIGUL fără eșec a PROFITULUI american după sloganul „America first”.
Americanii, obișnuiți cu planuri scurte și foarte scurte după principiul consacrat visului american „lovește/fură și fugi” nu le permite STRATEGII DE AFACERI pe perioade lungi și foarte lungi.
Și totuși SISTEMUL le-a permis niște TUNURI și creșteri de PIB colosale situându-i pe primul loc în lume de mai bine de 100 de ani. Dolarul a făcut restul.
E o statistică rară. Urmăriți evoluția Chinei, India, Germania, Japonia ISTORIC și apoi ca și GRUP fie UE, și apoi recomand BRICS sub incidența actualei politici a SUA. Veți desprinde niște CONCLUZII uimitoare.
Același SISTEM a proliferat practica „Spiralei morții” fiind permisiv SPECULEI „traderilor globali” care „au jefuit” INCLUSIV facilitățile americane. Am explicat evoluția istorică a impunerii sistemului „dolarul mai bun ca aurul”.
Trump și-a propus să STOPEZE jaful speculativ corporatist și bursier din TOATE organizațiile unde SUA s-a implicat și s-a ajuns azi la solicitarea COTIZAȚIILOR reciproc angajate și PLATA DATORIILOR RESTANTE fapt ne mai întâlnit în istorie vizavi și de CREDITELE SUVERANE.
S-a ajuns deja la etapa OMC, ONU și NATO situație care SPARGE ALIANȚELE, Trump fiind acuzat ca la noi de înaltă trădare a datornicilor și de lovire a corporațiilor transnaționale.
BANUL FACE LEGEA dar Tramp CERE ca FIECARE să-și onoreze obligațiile, oricât de DULĂI sau LEI ar fi UNII ceia ce a stârnit invidie și furia datornicilor.
Aici intervine fabula „Căinele și cățelul” a lui Grigore Alexandrescu
„Cât îmi sunt de urâte unele dobitoace,
Cum lupii, urşii, leii şi alte câteva,
Care cred despre sine că preţuiesc ceva!
De se trag din neam mare,
Asta e o-ntâmplare:
Şi eu poate sunt nobil, dar s-o arăt nu-mi place.
Oamenii spun adesea că-n ţări civilizate
Este EGALITATE.
.......
Adevărat vorbeam,
Că nu iubesc mândria şi că urăsc pe lei,
VOI EGALITATE, DAR NU PENTRU CĂŢEI.
Aceasta între noi adesea o vedem,
Şi numai cu cei mari egalitate vrem.”
Și uite așa a apărut dublu, triplu și chiar multiplu STANDARD, unii crezându-se Zei printre ceilalți căței. Unii cu bucate îmbelșugate special preparate iar alții ca și cățeii rod doar oase de la zei.
Da au apărut și la noi potăi ce vor să mănânce vită kobe în năbădăi e ca-n OGLINDĂ, visul american se transmite și JAFUL ROMÂNIEI se admite.
Observați așadar cum Trump, Regele Leu, e hulit la ateneu de confrații jivine, ce nu agrează nici un câine și când Trump cu Putin discută sar hienele flămânde de dispută.
Statele Unite a devenit prima economie a lumii cu un PIB de peste 20.000 de miliarde de dolari (2017), fiind prima ţară care a atins acest nivel excepțional. PIB-ul a crescut cu o rată anuală de 4,1%, în timp ce aşteptările economiştilor erau chiar de 4,2%.
Rezultatul economic puternic este o victorie semnificativă pentru Donald Trump care s-a confruntat cu critici în fiecare zi a mandatului său, economiştii şi opoziţia fiind extrem de vocali cu privire la politicile sale comerciale şi fiscale, ale preşedintelui american.
Acum în FAPT, Trump abia a decretat pentru prosperitate în JUNGLA americană, NOUA DOCTRINĂ DE SECURITATE care statuează clar SCENA TEATRELOR DE OPERAȚII încă NECITITĂ, ca și KWI vizavi de decizia curții.
Președintele Donald Trump a declarat miercuri 18-07-2018 că întâlnirea sa cu Vladimir Putin duce CLAR la "REZULTATE MARI" în relațiile globale (vezi Siria, Coreea, și MAI ALES includerea la ORICE problemă globală și a SUA), în încercarea continuă de a calma o furtună în legătură cu „eșecul” său de a nu-l critica pe liderul rus îndeosebi pentru acțiunile Moscovei de a submina alegerile din 2016. NEMULȚUMIRILE DEMOCRAȚILOR în fapt țin de BANII PIERDUȚI de CORPORAȚII și în subsidiar sunt interesați NU de fundul lui Putin ci de dezvăluirea de finanțare rusă în campaniile lor trecute și viitoare, Soros la alții firmele lui Putin la aliații NATO..
Exact ca în România cu nemulțumiții ce contau pe democrații americani și ineficiența proiectului „guvernului meu”.
Și la noi Soros și rușii fac jocurile. BANII fac SCHIMBAREA și toți se înclină.
BANII domnilor, BANII fac și POLITICA și LEGEA. Restul e fandoseală TFL-istă.
China în RĂZBOIUL cu SUA investește de peste 10 ori mai mult în Europa, subtil, banii refuzați de SUA și obiectivul MAJOR, Europa-Rusia-Asia (vezi suma PIB-urilor) face prin BANI jocul NOULUI JANDARM, cu susținere ECONOMICĂ și de POPULAȚIE.
Restul e ZGOMOT nu MUZICĂ, roc-satanic nu muzică cultă.
TRĂIM SCHIMBAREA PENTRU URMĂTORII 100 DE ANI, NU DE O ZI „lovește/fură și fugi”.
ROMÂNIE UNDE EȘTI?
Iată cum dintr-odată SUA și Trump reușește să strice cărțile TRILATERALEI (Turcia, Rusia, Iran) - Statele Unite au avertizat Turcia că începând de luna viitoare vor fi aplicate acţiuni „agresive” împotriva Iranului, iar în virtutea acestor sancţiuni companiile TURCEȘTI care efectuează tranzancţii cu Iranul nu vor mai putea face afaceri cu SUA, relatează agenţia EFE, citând ediţia de sâmbătă a cotidianului turc Sabah, care la rândul său citează surse oficiale.  Obiectivul e Siria și „Drumul mătăsii” ce a sfidat „America First” și SUA atacă și ORIENTUL controlat de China (OC Shanghai devenită noua Asia Pacific) și Rusia (Organizația EurAsia).
În UE, ocupată cu BREXIT-ul și alegeri Trump a acționat INDIVIDUAL, aplicând  modelul Merkel (Germania), SUA a tratat similar atunci CE al UE, cu sfidare, prin negocieri directe cu FRANȚA (public ridicată în slăvi) și abia apoi!!! Germania unde Merkel a fost vizibil COBORÂTĂ ierarhic.
SUA devine iar VIOARA NUMĂRUL UNU A VĂMUIRII RESURSELOR GLOBALE situație VALIDATĂ și de ONU.
Trump anunță noua doctrină 2018 - „"UN RĂZBOI LUNG" cu TREI FRONTURI, ÎMPOTRIVA CHINEI și a RUSIEI în ASIA, EUROPA (UE) și ORIENTUL MIJLOCIU”.
De ce? Citiți cu atenție, e OFICIAL: „pentru a REZISTA progreselor chineze și rusești din ASIA, EUROPA (UE) și atenție ... ORIENTUL MIJLOCIU”. Și pentru a izola estul de vestul Europei creează și „cordonul sanitar” din „Planul Pilsudski”. Orice ar fi PLANUL se aplică, ok?
Trump e PERSEVERENT ca un afacerist de succes dar ÎNCĂ nu are în mâini TOATE PÂRGHIILE. În OGLINDĂ e și PSD care vorbește tot de un stat paralel, „deep” la americani.
NU MAI PIERDEȚI TIMPUL CU CĂCĂNĂRII DE DOI LEI ȘI UNIȚI-VĂ PENTRU UN PROGRAM DE ȚARĂ PENTRU VIITORII 100 DE ANI ȘI JUCAȚI INTELIGENT ÎN GEOPOLITICĂ.
Astăzi România e CODAȘĂ la inițiativa proiectelor zonale și e ABIL JEFUITĂ de resursele sale.
Priviți în jur ce PROIECTE asimilează alți și ce jocuri globaliste fac.
ROMÂNIA TREZEȘTE-TE ȘI OPREȘTE RĂZBOIUL CRIMINAL FRATRICID.
FII DIRIJOR ZONAL PENTRU URMĂTORUL SECOL, CU CERTITUDINE SE POATE, DRAGI NAȚIONALIȘTI.
Lt. col. retragere,
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: