sâmbătă, 2 iunie 2018

ZIUA REZERVIȘTILOR ?!

IO AM ZÂS...
Supraviețuirea scoate FIARA din vietăți iar omul mai are o ARMĂ divină, CUVÂNTUL, pe care-l utilizează cu FORȚA paletei lui „infinite” de la IUBIRE la abisurile DRAGOSTEI, URII și INVIDIEI. Ponderea DOMINANTEI conturează CARACTERUL iar studiul „POVEȘTILOR” cuvântului SCRIS, sau pe alt suport, determină elevația CULTURII lui. Latura spirituală a CUVÂNTULUI determină împreună cu GÂNDUL și INCANTAȚIA (muzica/sunetul, imaginea, mirosul, gustul/trupul și sângele Mântuitorului și tactilul/mângâierea/biciuirea) cele mai puternice FORȚE ale UNIVERSULUI prin CÂMPURILE DE TORSIUNE create, instrumentate și manipulate. De aceea la cele mai feroce animale suntem surprinși de reacția lor de încredere și schimb de sentimente cu OMUL, cea mai înzestrată vietate cu un câmp de torsiune fenomenal, GÂNDUL.
De aia spun cu silă, mi-e greață și mă obligați să mă DEZLĂNȚUI și acum la ziua rezervistului.
Am nevoie de un „aghiotant” ca-n filmul „Parfum de femeie”.
Sunt invalid gradul 2 în timpul și din cauza serviciului militar încă din 1981, pensionat gradul 2 cu scoaterea din evidențe în 1995 și acum cu siguranță sunt invalid gradul 1, pe verificate.
Tinichele pentru el și lovele pentru voi
MINTE! Cine oare? Cine oare?...
Ahaaa... ești și matale dornic de pârjoale, familie mare, renumerația-i mică coane Fănică
Săracul „colinel” nici petlițe nu i-au dat, că  banii i-au tocat
Tu dragul meu ești ȘEF sau lacheu?
Veniți, veniți... privighetoarea cântă...
BIZONI ADUNAAA-REA, SACRIFICIU ȘI VIRTUTE PENTRU CA NOI S-AVEM CE ...
TRIA pentru OSPĂȚ, fără mata..
Fugi de aici cu căruța ta, că doar molanu și mârlanu fac regula.
Ai spus ceva? TOVARĂȘE erai mata...
Tinichele și zorzoane sunt vizibil date la JURAȚII lor din staul, vorba lu Graur...
Astăzi fericiți pozăm că BIZONI numerotăm, unu doi, unu doi faceți toți la fel ca noi, da pârjoale sunteți voi sacrificați de joi, câte doi și ... un sfert, restul în căruț că ciolanele sunt țuț...
să trăiești măria ta, da uniforme ne dai mata la ziua rezervistului?
Voi știți de „fondul comandantului” și de destinația „soldei de merit”, nu? Exact e și acum, doar petreceri și beții la „aniversări” cu BIZONI și dragi cântări.  Cine să se mai gândească la cei loviți de soartă? Camarazi și bețivani, VOI, cei care și pe cei MORȚI în Afganistan i-ați uitat, v-ați pozat?
„Nu fi clonțos că-ți bag pe gât un os! Taci și înghite că nu-i frumos să ne-ntorci pielea pe băț, spun așa mai șugubăț, pricepi mata că eu fac Legea?”
Bețivanilor sunteți mândri de mediul dezbinării spiritului UMAN de camaraderie, sau morții nu vă lasă să coborâți garda?!
Câți din camarazii voștri știți că NICI AZI nu au cine să le ducă o pâine? „Garantat, am decretat, să și-o ia singuri?”
Pe câți îi ajutați VOI, ZILNIC, nu odată la 4 ani ca cei cu punga votului furat?
Ce frumoși sunteți în poze și ce groaznici la suflet!
România MOARE și din indiferența voastră!
- Hai cine e cu musca pe căciulă hai și mă înjură?
- Hei nu fii clonțos că mă faci să fiu scârBos. 
Câți din camarazii voștri/noștri mai au haine MILITARE și loc de înmormântare? Câți au sabia și stiletul asigurate? Câți au arme și aici ... veți avea surprize majore?
Câți din voi ați inițiat FAPTIC grupe de ajutor, ZILNIC, și ați obținut sponsorizări pentru camarazii REAL ABANDONAȚI TOCMAI DE VOI? Filantropia vă e ca limba chineză iar camaraderia arhaism. Și vreți ONORURI?
RUȘINE!
Am avut surpriza să aud că voi doar plătiți TAXE destule și, STATUL are obligații și nu voi să-i ștergeți la cur pe invalizi.
OK, STATUL e obligat, dar VOI ați verificat, v-ați asigurat VIITORUL? Ați corectat, CEVA?
ANALIZAȚI dacă vă mai merge „bibilica”. 
Un camarad rănit grav îl lăsați să cadă în mâna inamicului (cel cu TAXE), îl lăsați să moară pe câmpul de luptă sau îi scurtați chinurile agoniei împușcându-l?
Cum procedați ca un BUN CAMARAD?
Eu am verificat pe pielea mea ADEVĂRUL, procedurilor MINCINOASE. Am STRIGAT după AJUTOR pe facebook, am sunat COD ROȘU cu cazul meu REAL la 112 și nu a venit absolut NIMENI. Mă urcam pe pereți de durere (glob vezical, cu tensiune 23 cu 12, blocaj renal) și ajutorul a fost că a sunat un coleg la SMURD și „prietenul” lui „doctor” i-a zis să stau lângă ușă că a plecat spre mine în 5 minute. Am așteptat o zi și nu a venit NIMENI deși am sunat din nou și la 112 spunând situația. Ca să supraviețuiesc am luat 8 (opt) quareline și m-am sondat singur cu un pai.
Dimineața am sunat din nou la 112, am expus situația și mi-a spus CATEGORIC că ei nu prestează servicii pentru spitalul militar chiar de sunt ofițer. Spitalul militar Galați mi-a zis să vin cu o mașină. Am chemat un taxi și AȘA am ajuns la urgențele militare. Anomaliile au continuat. Acum, pe 28 iunie fac 11 luni de când stau cu sonda PERMANENTĂ, cistostomă, și zilnic îmi fac SINGUR toaleta și pansamentul fiindcă CASA-OPSNAJ nu decontează serviciile civile de pansare și tratament la domiciliu. Lunar merg la SMU Galați să-mi schimbe sonda.
Mulțumesc Raed Arafat și OPSNAJ pentru PROCEDURILE de auto-eutanasie în caz de mă satur să stau la pat, să mă odihnesc, SINGUR SINGUREL, până o mierlesc.
Și e doar a mia parte din poveste, înainte mult mai este dar am încălecat pe o șa și am sintetizat RUȘINEA așa.
Vedea-v-ași invalizi domnilor indivizi!
E O GROAZNICĂ LIPSĂ DE CAMARADERIE dar mai ales de umanism.
- Se știe, altă întrebare. Avem și domnișoare pentru ajutoare.
- Câte FONDURI inclusiv din UE ați atras pentru INVALIZII și copiii noștri/voștri?
- Preoții militari câți  bolnavi au vizitat și ajutoare au gestionat?
- Medicii de familie câți bolnavi au vizitat?
E O VIAȚĂ DE RAHAT IUBIȚII MEI ROMÂNI
Luați exemplu de la JAPONEZI, dar cine să învețe când UNITATEA românilor face fețe fețe cu mândrețe de inept. Câți din voi activilor ați citit Shogun, Nobile casă, Tai-Pan, Gai-Jin, Changi etc. pentru cunoașterea orientului. Ca mari comandanți de oști cine a auzit de miracolul japonez și managementul holonic? De ce zic? CAMARADERIA....
Învățați de la evrei cum se ajută și și-au construit Statul ovreiesc sau „Cahal”-ul ASCUNS care este format astfel:
1 - o putere centrală, a cărei autoritate suverană se exercită asupra tuturor iudeilor din LUME;
2 - puteri secundare, subordonate celei dintâi şi a căror influenţă este mărginită la ovreii care se găsesc într-o singură ţară;
3 - puteri elementare, cunoscute sub numele de „Cahale” propriu-zise, sau Comunităţi israelite, care îşi au sediul lângă Sinagogă şi a căror acţiune se întinde numai asupra evreilor care locuiesc într-un oraş sau chiar într-o mahala.
Toate comunităţile unei aceleiaşi localităţi, au între ele relaţii foarte strânse şi delegaţii lor se reunesc, o dată pe an, într-un Sinod sau Congres jidovesc naţional.
Ele sunt legate, de asemenea, cu puterea secundară iudaică, a ţării. Aceasta din urmă se adună, din timp în timp, cu acelea ale altor ţări, formând un Sinod sau Congres ovreiesc INTERNAȚIONAL.
Ei au supraviețuit astfel PRIGOANEI, HOLOCAUSTULUI și tuturor opreliștilor.
Învățați de la UNGURI, CATALANI, IRLANDEZI etc. etc. și renunțați la lupta român contra român și, în speță, la ce critic aici, LIPSA DE CAMARADERIE.
Dacă nu vă IUBEAM, cu bune și mai puțin bune, nu vă iritam cu ADEVĂRUL CRUD. 
TREZIȚI-VĂ!
Iată ce ne spune Konosuke Matsushita.
“Noi vom câștiga, iar vestul industrial va pierde, noi nu putem face nimic să vă ajutăm, deoarece cauzele eșecului se află în dumneavoastră ÎNȘIVĂ.
Și asta fiindcă în firmele din occidentul dezvoltat  există o delimitare netă, iluzorie, între manageri și executanți, în sensul că primii gândesc pe când ceilalți numai execută.
În firmele japoneze, această separare, ce își are fundamentarea teoretică în lucrările lui Henry Fayol, nu există. Conducătorii și executanții se implică LAOLALTĂ. În Japonia diferența salarială între un manager și un executant este de câteva ori, dar, în SUA un manager caștigă și de mii de ori mai mult ca un executant.” http://icepaliga.blogspot.com/2014/05/ce-i-de-facut-pentru-tara.html
Și e doar un fir de nisip al unei civilizații uimitor de eficiente.
La noi ce faceți voi ... POZE, cu fast voi ați căutat și eu ... doar am remarcat.
Așa că ... mi-e SCÂRBĂ de acest fast cu poze, zorzoane, ochi tulburi de alcool și tinichele la întâlniri ale bețivanilor, din nefericire UNII deveniți și camarazi nesimțiți.
Hai ÎNJURAȚI-MĂ!
„Mi-ați aruncat pe umeri un pumn de stele, Acum când sunt în nevoie mă CAC scârbit pe ele”. 
Fiecare pentru el, bătălia VOASTRĂ e pentru „pensii nesimțite” și onoare fără de ONOARE.
Restul Dumnezeu cu mila.
Mi-e SCÂRBĂ.
Vă veți simți singuri NESIMȚIREA APOCALIPTICĂ, fiindcă ați JURAT!!!
Dumnezeu ne judecă!
Eu sunt doar clonțos și înjurat și lovit în dos. Restu e FRUMOOOSS...
„Iubește-ți aproapele ca pe tine însuți!” altfel NIMIC nu va schimba România spre BINE.
Capcana plăcerilor lumești vă împresoară. Cine credeți că trebuie să ne ajute? STATUL?
De mai credeți în Legi și Regulamente eu m-am lecuit. Golănii de golani de golani!
- Hai care e primul golan cu schelete? ÎNJURĂ SĂ NU PARI DOAR O FIGURĂ!
Citiți, că eu am verificat chiar și momentul MEU de ADIO, și am constatat că nici nu mai știe NIMENI de existența mea, nici la CMJ, Comenduirea de garnizoană, comandantul de garnizoană, SCMD, ANCMRR sau oricine altcineva cu ATRIBUȚII.
Verificați, e GRATIS!
http://icepaliga.blogspot.com/2015/04/va-striga-mortii-din-viitor-ajutor.html 
ACESTA-I SLOGANUL MEU DIN BALCON.
Suflet, suflare, există ochii memoriei, există,
Nici morții nu sunt egali între ei,
Frate ne este și pământul,
Există o nevoie de jertfe?
Oricum o-ntorci, nevoia de ordine
Se opune haosului,
Să luăm modelul animal.
Unii au început deja,
Poartă sub haină o blană de RÂS.
Atât de aproape, atât de departe,
Monștrișorii noștri, ca trișorii joacă
La masa verde, cer unii piață, alții VIAȚĂ,
Este vorba de exces, abatere, aberație,
Diversitate în cadrul aceleiași MINCIUNI,
Iubirea de frate, băi camarade, după epoci, ȘEFI și nevoi,
Iau forme diverse, șarpe antropoid,
Vorbește, citează din CONSTITUȚIE și Regula_mentă,
Din constipație de idei, niște yokai,
Unii au cinci picioare, alții sunt BOVINE ciclopice,
TAURI cu trei coarne, muște aptere,
Unde ești Behemoth? Oameni cu capul dus în burtă,
Sigur au ceva, fie în plus, fie în minus,
Dar ... fără nume, vă rog.
Sursa: https://www.facebook.com/groups/fc.fpr2012/?multi_permalinks=1368466973253673&notif_id=1527967236105600&notif_t=group_activity
Cum poți crede că „gașca băieților deștepți” are timp și ochi pentru inerțiile tale/mele? Dacă gașca se simte bine BIZONII sunt sacrificați. Ce contează cine mai e în turmă? Pârjoalele și molanul au făcut mereu mârlanul, ȘEF, și de BIZONI nu mai are chef.
Ați gustat din pârjoalele kobe și bizonii azi vi-i alegeți prin probe, de sacrificiu, ești de serviciu? Vezi că vine spre tine ... pozează în BINE să-ți pice ceva din cireadă fie și o ... marmeladă de borhot, cu proteine bălegată de mine.
Hai paaa... ți-am făcut de o saftea pentru gașca ta. Molanu-l aduci mata că eu îs în pijama și aștept înfometat ... pensia, kobe.
MI-E SCÂRBĂ DE SCÂRBE!
Lt.col.retragere
Licențiat în științe militare, 
IIng. și ec. licențiat management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: