duminică, 15 aprilie 2018

RĂZBOIUL A FOST APROBAT LA ONU, POATE CONTINUA

RĂZBOIUL A FOST APROBAT LA ONU, POATE CONTINUA!
Rezoluția de condamnare a atacurilor din Siria, cerută de Rusia, A FOST RESPINSĂ la ONU.
VĂMUIREA LA POARTA ORIENTULUI O FACE ONU !!!
Membrii Consiliului de Securitate al ONU au votat împotriva adoptării unui proiect de rezoluție ce prevedea condamnarea acțiunii militare efectuate de Statele Unite, Marea Britanie și Franța în Siria, catalogată drept o "AGRESIUNE" împotriva Republicii Arabe Siriene și cerea "încetarea imediată și fără întârziere a agresiunii împotriva" regimului de la Damasc.
Problema ce mă oripilează este TUPEUL de la cel mai înalt nivel INSTITUȚIONAL, devenit PLANETAR, în orice domeniu, de ABUZ și construire a MOTIVAȚIILOR mincinoase care să „justifice” ABUZUL contra altui ABUZ ce distruge în avalanșă fulminantă PACE LUMII, mai plastic „ba p-a mă-tii”. Noul sofism mincinos al „corului Sarajevo” cuprinde ca și INSTRUMENT diplomatic SCHIZOFRENIA războinică și nu PACEA, procedură virusată chiar și la ONU.
Este intolerabilă, la orice nivel, MINCIUNA abuzului instituțional.
E PANDEMIE DE SCHIZOFRENIE!
Rusia avea nevoie de votul a CEL PUŢIN NOUĂ MEMBRI (din 15) ai organismului pentru ADOPTAREA REZOLUŢIEI. De asemenea, NICIUNUL dintre cei CINCI MEMBRI PERMANENŢI ai Consiliului de Securitate (SUA, MARE BRITANIE, FRANŢA versus China, Rusia) nu trebuia să-şi exercite dreptul la VETO.
Din START era imposibil
RUSIA, CHINA ŞI BOLIVIA au votat în favoarea adoptării proiectului de rezoluţie, OPT state au votat împotrivă, iar PATRU s-au abţinut (Peru, Kazakhstan, Etiopia și Guineea Ecuatorială).
Cu ocazia şedinţei Consiliului de Securitate, Nikki Haley, ambasadorul SUA la ONU atenție! a AVERTIZAT că "dacă regimul sirian (și oricine alt cineva) foloseşte din nou gaze toxice, STATELE UNITE sunt gata de acţiune". E CLAR? 
„Sarajevo e victorios”, RĂZBOIUL E CĂRNOS și salvează datoriile suverane, s-a statuat că „dolarul NICICÂND nu a fost mai bun ca aurul”.
DOLARUL va înlătura ORICE MONEDĂ, fie ea și ... de AUR.
S-a OFICIALIZAT astfel că ONU este VAMEȘUL GLOBAL și SUA rămâne JANDARMUL dintotdeauna, de la înființare.
VICTORIA SUA pune OFICIAL cu botul pe labe apariția VAMEȘULUI chinezesc și JANDARMULUI rusesc pe ORICARE DRUM spre RESURSELE planetare. 
Marea Neagră nu va deveni „lac rusesc” și nici POARTĂ spre ORIENT, este OFICIAL.
SUA nu se mai retrage din ONU care i-a validat OFICIAL cu vot de încredere, „OPERAȚIUNEA” de JANDARM GLOBAL.
Jocul SUA a fost perfect. S-a asigurat de încă doi membri cu drept de veto în CS, a corupt Turcia și a contactat statele zonale pentru a fi în acord cu atacul. A pregătit motivul (noul Sarajevo) și a lovit cu precizie.Turcia a trădat „Trilaterala” (Rusia, Turcia, Iran ce negocia SINGURĂ, fără SUA, fragmentarea Siriei) fiindcă președintele turc Recep Tayyip Erdogan a susținut oficial atacul (face încă parte din NATO). Dar și alte țări zonale interesate de fragmentarea Siriei. Rușii știau că pierd după „corul Sarajevo” de circa o lună și au evitat escaladarea. Abia după acest test de cercetare prin luptă se vor arăta mușchii. Cina tace și face deși nu e prezentă militar, vizibil, în zonă.
Ce va urma?
SIMPLU, „picătura chinezească” de ERODARE a VAMEȘULUI ONU și JANDARMERIEI VAMEȘULUI, ONU.
China era deja în RĂZBOI cu SUA și e prezentă MILITAR și în Siria dar și Africa.
DOCTRINA 2018 a Pentagonului SUA, „"UN RĂZBOI LUNG" cu TREI FRONTURI, atenție!, împotriva CHINEI și a RUSIEI în ASIA, EUROPA și ORIENTUL MIJLOCIU” indirect s-a OFICIALIZAT prin VOT de încredere la ONU.
ESTE O VICTORIE ISTORICĂ! VA FI NOUL „SARAJEVO 2018” SAU NU!?
Rămâne ca VIITORUL să valideze mereu „cărțile” jocului istoriei!
Românie dragă nu juca la cacialma, MIZA e uriașă!
Lt. col. retragere,
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: