joi, 25 octombrie 2018

ROMÂNIA JEFUITĂ! MINIME COMPARAȚII.

 
Profesor Eugen Stănescu, director la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova:
„În perioada 1415-1877, deci, în 460 de ani, Imperiul Otoman a scos din Muntenia, Moldova şi Transilvania echivalentul a 341 tone de aur.
Și lupu-și schimbă părul dar năravul ba, în a ataca spre jaf ROMÂNIA.
În perioada 1678-1918, deci, în 240 de ani, imperiul Habsburgic a scos din Oltenia, Banat, Transilvania şi Bucovina, echivalentul a 876 tone de aur.
În perioada 1711-1877, deci, în 166 de ani, Imperiul Rus a scos din Principatele Române, echivalentul a 46 tone de aur.
În total, cele trei imperii, în perioada 1415-1877, deci, în 460 de ani, au scos din teritoriile locuite de români o avuție echivalentă cu 1263 tone de aur.
Rezultat calcule Ioan CEPALIGA: 
„În perioada 1990-2018 s-au JEFUIT din AVUȚIA NAȚIONALĂ echivalentul a peste 46671 tone de aur. Cum așa? Verificați și voi!
Calcule le-am făcut după datele statistice agregate, (Anuarele statistice, Eurostat, Rapoartele BNR, date internet) translatate în prețuri curente la nivelul informațiilor analizate și a echivalentului „Goodwill”-ului și valorii lui viitoare (exemplu mărci și desene înregistrate sau nu la OSIM sau instituții de protecție intelectuală, know-how, piața cu clienți și mai ales valoarea unor resurse și zăcăminte ce pot fi inestimabile).
Încercați vă rog să aflați, la un moment, valoarea DOAR a unei singure FIRME și complexitatea evaluărilor vă va descuraja. La fel e și cu valoarea EBITDA de exemplu, din metoda de EVALUARE (vezi mizeria procurorilor) fiindcă important este și CURSUL valutar de calcul.
Doar o echipă multidisciplinară poate decoperta EXACT, cu mai multă acuratețe LOIALĂ valoarea JAFULUI inimaginabil de CRIMINAL asupra României de ieri și de azi.
CERT este JAFUL și CRIMINALITATEA LIDERILOR care au administrat AVUȚIA ȚĂRII.
Calculați așadar JAFUL minim de 1600 miliarde euro la cursul oficial al BNR din 22-10-2018 de 34.282.530,91 euro/tona de aur, 160 ron gramul, și obțineți 46671 tone de aur. Calculele sunt la prețuri curente.
Aștept cu nerăbdare EXPERTIZA unei Comisii Parlamentare care să inventarieze AVUȚIA NAȚIONALĂ actuală, să o  compare cu cea din 1989 și să concluzioneze cum au gestionat GUVERNELE averea țării, mai ales AURUL.
Totul a fost JAF acoperit prin acte normative, gen protocoale, pentru acoperirea chiar și a jafului semnalat firav și de Curtea de Conturi, care a evitat însă în Conturile Naționale INVENTARIEREA completă a AVUȚIEI NAȚIONALE după 1989.”
Vrea cineva să mă combată? Sunt dispus la dialog și precizări metodologice cu cei real competenți nu cu cioflingarii de serviciu.
AȘTEPT DORITORII DE ADEVĂR.
Am atașat o poză  de la BNR ca să râdeți. AVUȚIA NAȚIONALĂ e la SECRET.
Averea românului e uite calculată OPTIMIST și e liberă, calculată criminal, pentru jaf complex, bănci, corporații, taxe și impozite.
Lt. Col. retragere
Licențiat în științe militare, 
Ing. și ec. licențiat în management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: