marți, 5 iunie 2018

JAFUL „DEMOCRAȚIEI” ROMÂNEȘTI

Personal, am încercat un calcul agregat la prețuri actualizate, a JAFULUI din AVUȚIA NAȚIONALĂ după 1989 pe baza unor indici de evaluare a firmelor distruse sau date unor străini, a evaluări rezervelor minerale, de hidrocarburi, pădurilor, terenurilor, lacurilor, râurilor și efectele lor asupra fondului ecosistemului, a GOODWILL-ului (FONDUL COMERCIAL - care în conformitate cu US GAAP și IFRS, fondul comercial nu este, de regulă, NICIODATĂ AMORTIZAT și își modifică valoarea funcție de CEREREA vadului comercial, (exemplu marca de comerț), dar „conducerea” este responsabilă pentru evaluarea fondului comercial, ÎN FIECARE AN, pentru a determina dacă este necesară o depreciere sau creștere raportată și la valoarea BRAND-ului companiilor, cu o bază solidă de CLIENȚI mai ales tip A - strategici, RELAȚII bune cu clienții, relații bune cu angajații și orice BREVETE sau tehnologii brevetate reprezintă fond comercial) și nu în ultimul rând, elementele de KNOW-HOW și calificarea forței de muncă, managementul ei, elemente PREMEDITAT ascunse de guvernanți.
După aceste precizări calculele mele au condus la suma de peste 1600 miliarde euro din care CIA confirmă 400 miliarde dolar nișa lor de interes.
Recent profesorul Eugen Stănescu - director la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova, a ajuns la o sumă similară, 1.610 miliarde de euro, sumă care reprezintă valoarea AVUŢIEI scoase din România de IMPERIUL TRANSNAŢIONAL, în ultimii 27 de ani. Iată-i calculele argumentate.
Conform datelor publicate în Anuarele Statistice ale României, în perioada 1990-2016, PIB-ul realizat în România, exprimat în preţurile anului 2016, a fost egal cu suma de 3.200 miliarde de euro, din care 1.100 miliarde de euro au fost încasate de poporul român, sub formă de salarii, pensii, ajutoare sociale şi de statul român, ca venituri bugetare rămase după plata salariilor bugetarilor, a pensiilor şi a ajutoarelor sociale, restul, de 2.100 miliarde de euro au intrat, sub formă de profituri, în buzunarele şi conturile celor care au devenit proprietari ai capitalului românesc, după anul 1989.
Din cele 2.100 miliarde de euro trebuie să scădem 200 de miliarde care reprezintă veniturile mixte realizate de cei 2 milioane de mici întreprinzători români care se chinuie să supravieţuiască în climatul total ostil impus de marile corporaţii autohtone şi transnaţionale.
Mai rămân 1.900 miliarde de euro care reprezintă profiturile încasate de marile corporaţii străine şi autohtone, cele create prin megahoţiile numite privatizări şi retrocedări.
Conform datelor publicate de către Ministerul Finanţelor Publice referitoare la execuţia bugetară, în ultimii 27 de ani, numai 20% din cele 1.900 miliarde de euro profituri au fost declarate şi impozitate, ceea ce înseamnă că, în această perioadă, valoarea profiturilor nedeclarate şi neimpozitate se ridică la peste 1.500 miliarde de euro.
Conform comunicatului nr 102/2015 al Institutului Naţional de Statistică al României, 88% din capitalul utilizat în România este controlat de corporaţiile străine, restul, de 12%, fiind controlat de cele autohtone.
Dacă aplicăm cele 88 de procente la cele 1.500 miliarde de euro profituri nedeclarate şi neimpozitate, aflăm că partea care a revenit străinilor, corporaţiilor transnaţionale, este de 1.320 miliarde de euro. La acestea trebuie să adăugăm suma de 296 miliarde de euro, care reprezintă profiturile nete, după impozitare, încasate de aceleaşi corporaţii transnaţionale, pentru profiturile declarate, şi să scădem cele 6 miliarde de euro, cât au investit aceste corporaţii în România, în perioada 1990-2016.
Ajungem, astfel, la cifra de 1.610 miliarde de euro, care reprezintă valoarea avuţiei scoase din România de Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani.
Aplicăm preţul de 35 milioane de euro pentru tona de aur şi aflăm, astfel, că avuţia pe care a scos-o din România Imperiul Transnaţional, în ultimii 27 de ani este de 46.000 tone aur, pe care o putem compara cu cantităţile de aur scoase din România de către străini, până în anul 1945.

Calculați și voi TFL-iștilor cu acuratețe și ce SOLUȚII aveți, pozitive, constructive.
Interesul „asasinilor economici” e evident legat de instituția DNA, și nu Kovesi, pentru a le înlătura concurența și a le proteja „afacerile” lor care să fie cu orice preț LEGALIZATE. Chiar și împotriva Constituției fiind vorba de BANI, imens de MULȚI BANI, garantați și protejați de statul paralel și procurori pentru a nu se flutura infracțiunea corporatistă.
În caz contrar Corporațiile îl au pe Isărescu care dă OK la atacul corporațiilor financiare împotriva politicilor sociale ale guvernului dirijând fluxurile.
În UE puterea e vizibil TRANSFERATĂ, și din interesul SUA, de la Markel către Macron TENDINȚĂ cu efecte vizibile și la noi.
KW Iohannis pierde în favoarea lui Cioloș care ponderează putere Franței în România, CU ORICE PREȚ, mai ales pentru PIAȚA UE cu cei 2% PIB pentru înarmare, Franța fiind și putere NUCLEARĂ în clubul american.
România azi, ca și colonie, asistă la ATACUL de schimbare a STĂPÂNILOR. Cioloș TREBUIE să fie pe val dacă și FMI, BM, FED și implicit BCE vor dori ca Macron să domine UE.
E  VIITORUL VOSTRU dragi TFL-iști oportuniști!
Lt.col.retragere
Licențiat în științe militare, 
IIng. și ec. licențiat management-marketing la REI, ASE

Niciun comentariu: