duminică, 13 mai 2018

CRIMELE CU PREMEDITARE CONTINUĂ

CRIMELE CU PREMEDITARE CONTINUĂ SCHIZOFRENIC-PARANOIC DUPĂ CRIMA ABOMINABILĂ DE CRĂCIUN!
Trimiteți pe toate canalele către români!

Explozie antinațională de murdărire a ISTORIEI PUSĂ ÎN CĂTUȘE, simboluri anti-România Mare, anti-tricolor, TRICOLOR 100 ce-l vor ARESTAT
și au pus pe CRUCE pe tricolorul cu simbolul Lupului Daciei.
NU VEDEȚI ce fac entitățile antinaționale PREZIDENȚIALE? La ordinul CUI a dat ok-iul la Blaj pentru manifestația antinațională?
E extrem de vizibil BANUL, JAFUL, e clar că PILONUL 2 DE PENSII ERA O VACĂ DE MULS, e clar că trecerea obligațiilor de la angajator la angajat a scos la iveală JAFUL a peste 4 miliarde euro de la PENSII.
Jaful e deja instituționalizat. Corporațiile îl obligă pe Iohannis să murdărească chiar și anul centenarului și simbolurile naționale pentru BANII JAFULUI.
Cer urgent DEMISIA sau urgent DEMITEREA!
CER PUBLIC instituțiilor abilitate să IDENTIFICE CU CELERITATE ORGANIZATORII și să aplice exemplar legea. Așa să vă ajute Dumnezeu!
BLESTEM pe toți cei ce și-au încălcat JURĂMÂNTUL DE CREDINȚĂ CĂTRE ROMÂNIA și au devenit SPERJURI ȘI TRĂDĂTORI acum și ai MARII UNIRI cât și ai neamului românesc!
BLESTEM PE TOȚI CEI CARE NU APLICĂ LEGEA PENTRU APĂRAREA SIMBOLURILOR NAȚIONALE, PENTRU PACEA ȘI LINIȘTEA SOCIALĂ, PENTRU FAMILIA TRADIȚIONALĂ.
Joi, 17 Mai românii și ROMÂNIA comemorează ZIUA EROILOR! Cum vă permiteți în ȚARA MEA să umiliți simbolurile NAȚIONALE sub steagul desfășurat al UE? JAVRELOR CE SUNTEȚI DIN MAMĂ, TATĂ ÎN FIU ȘI FIICĂ INTINÂND INOCENȚA ȘI CANDOAREA ÎNGERILOR. AVEȚI UN GRĂUNTE DE MINTE?
AM AJUNS SĂ BLESTEM CĂ ATÂT MI-A MAI RĂMAS. CEI SĂNĂTOȘI ȘI ACTIVI TREZIȚI-VĂ!
Iartă-mi Doamne blestemul invocat la ZIUA ÎNĂLȚĂRII TALE, păcătuiesc fiindcă sufletul meu și al EROILOR NEAMULUI românesc nu mai suportă SPURCĂCIUNEA TRĂDĂTORILOR ce nu au RESPECTAT și nu RESPECTĂ nici ZILELE TALE DE SĂRBĂTOARE.
Au construit o societate bazată pe CRIME, JAF, ABUZ și FRICA DOSARELOR.
PEDEPSEȘTE-NE Doamne după păcatele noastre dar CURĂȚĂ ROMÂNIA ȘI URMAȘII DE SPERJURI și JEFUITORI!
Ocrotește-i Doamne pe ROMÂNI oriunde s-ar afla și ADU-I ACASĂ!
Amin!
Lt. col. retragere
licențiat în științe militare, ing. și ec. licențiat REI
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: