duminică, 1 octombrie 2017

PARADOXAL, ÎNTOARCEREA LA BUNUL DUMNEZEU E SINGURA CALE A ȘTIINȚEI!

Pentru cei dornici de ÎNĂLȚARE, prin CUNOAȘTEREA ARMONIEI în SPAȚIU, TIMP, GRAVITAȚIE SPIRITUALITATE și nu numai, le recomand ÎNTOARCEREA LA BUNUL DUMNEZEU, E SINGURA CALE A ȘTIINȚEI!
Aici (surse), https://journals.aps.org/prl/abstract/10.1103/PhysRevLett.118.101802 aveți un fir de nisip din imensitatea studiilor OMULUI.
FOTONUL ÎNTUNECAT și AXIONUL (sau particula asemănătoare axionului) sunt și ele atenție! PARTICULE LUMINOASE populare însă în segmentele dure ale sectorului ascuns.
Repet pentru cei ÎNCĂ neștiutori:
LUMINA ca și entitate unică dintre CORPUSCUL - FOTON, ca materie și UNDĂ, energie sau ca și frecvență (vezi culorile frecvențelor), acoperă întreaga gamă de vizibil+invizibil a Universului.
O fotografie care prezintă lumina atât ca undă, cât și ca particulă, a fost realizată pentru prima dată în istorie de cercetătorii de la École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) din Elveţia (vezi foto).
Comportamentul de undă al luminii poate fi văzut în mod clar atunci când lumina este refractată printr-o prismă și se descompune în diverse culori, în funcție de lungimile lor de undă.
Lumina poate fi văzută comportându-se și ca o particulă - precum fotonii propulsați ca o radiație, emiși de materiale precum uraniul, sau atunci când gazele din atmosfera înaltă terestră sunt lovite de vânturile solare și produc aurore boreale deasupra polilor.
În 1915 Einstein publica o ecuație fundamentală pentru descrierea Universului și a evoluției sale. Numită tehnic „ecuația de câmp”, aceasta descria gravitația ca fiind rezultatul curbării spațiu-timpului în prezența materiei și energiei. Pentru a face ca ecuația sa să descrie Universul staționar și nu dinamic pe care și-l imagina, Einstein a introdus, artificial, un termen suplimentar, care poartă numele de constantă cosmologică, notată cu lambda. Mai apoi, după ce ipoteza de la care plecase a fost infirmată prin observațiile lui Edwin Hubble, care demonstrau expansiunea Universului, a unui Univers dinamic, Einstein avea să spună că această constantă lambda este „cea mai mare greșeală” a vieții lui. Astăzi, Einstein a rămas mic copil în fața EXPLOZIEI de cunoaștere. Constanta lui cosmologică, lambda, își merită locul în ecuația care descrie EVOLUȚIA Universului. Putem interpreta această constantă ca fiind o proprietate a însuși SPAȚIU-TIMPULUI. Este ceea ce se numește „ENERGIA VIDULUI”, care se manifestă, la scara foarte mare a Universului, ca o forță antigravitațională.
Uimitor, nimeni nu a plagiat. Dar ce e un PLAGIAT? Analizați-mi părerea de o viață de om. ttps://1drv.ms/b/s!AvrZiblaERiUtTs71CZpTSmEUW90
Aici TOȚI au plagiat și au evoluat, pas cu pas. Ca fizicianul Iohannis?
Dar ce e cu MATERIA ÎNTUNECATĂ și ENERGIA asociată?
Fiecare dintre ele (materii energie asociată, spațiu, timp, gravitație, spiritualitate) a fost căutat/ă în mod activ de laboratoarele lumii inclusiv și de Societatea Americană de Fizică, puternic avansată, vezi https://doi.org/10.1103/PhysRevLett.118.101802 (sursă).
Lipsa așa-numitelor elemente "FOTONI ÎNTUNECAȚI" în datele de coliziune electron-pozitron exclude scenariile în care aceste particule ipotetice explică momentul magnetic al Miuonul sau Muonul (de la litera greacă μ – miu sau mu) care este o particulă elementară cu o sarcină electrică egală cu a electronului dar cu o masă mult mai mare. Miuonul este un fermion cu spin 1⁄2 și e clasificat ca lepton (particulă elementară care nu e supusă interacției tari).
Fain nu? Îți pune creierul pe moațe.
Căutând evenimente cu un singur foton în 53  de sesiuni în forma completă -1 de e+e- a datelor de coliziune colectate cu detectorul BABAR rezultă că  evenimente cu un singur foton de energie înaltă și un impuls și o energie mare, care lipsesc, în concordanță cu producerea unei particule spin-1A' prin acest proces e+e-→γA'; A'→invizibil ce ține de segmentul de particule numite "FOTONI ÎNTUNECAȚI".
Acestea sunt motivații de teorii care aplică un aU(1) în simetrie de gabarit la materia întunecată.
Noi căutăm să găsim dovezi ale unor astfel de procese și stabilim limite superioare de nivel de încredere de 90% la puterea de cuplare A' la e+e- în gama de masă mA'≤8  GeV.
În special, limitele noastre exclud valorile A' cuplaj sugerat de interpretarea FOTONULUI ÎNTUNECAT al muonului (g-2)μ ca anomalie, precum și o gamă largă de parametri pentru modelele din SECTORUL ÎNTUNECAT.
Măi să fie, e URMĂTORUL PAS? Știința a depășit GRANIȚA ineptului de serviciu.
În cazul UNIVERSULUI, ne confruntăm cu un mare mister. NUMAI CIRCA 5% DIN UNIVERS ESTE ALCĂTUIT DIN MATERIE OBIȘNUITĂ. Restul este reprezentat de ENERGIA și MATERIA ÎNTUNECATĂ, două enigme fundamentale ce încă își așteaptă elucidarea.
Dar dacă ne raportăm la MULTIVERS? Câte ajustări mai trebuie făcute?
Frumusețea științei constă și în faptul că, pe măsură ce descifrăm mecanismele de bază ale „funcționării” Universului (MULTIVERSULUI), ne confruntăm cu MISTERE NOI, care, la rândul lor, își așteaptă explicațiile cuvenite. Nu avem încotro. Ori de câte ori găsim un mister, suntem nevoiți să îl lămurim sau se aplică INCHIZIȚIA. Cea NOM este fulminant de distructivă. Este DICTATURA unei MINORITĂȚI schizofrenice, ce se crede că l-a depășit pe Dumnezeu.
Cred că aceasta este principala resursă care se află în spatele SUCCESULUI, APROAPE INCREDIBIL, AL ȘTIINȚEI. Trebuie DOAR să conectăm și SPIRITUL (vezi referiri la gândurile noastre și câmpurile de torsiune ce le creează, imensa lor FORȚĂ. „Forța fie cu noi”, cea POZITIVĂ) pentru a „UNIFICA” elementele de unitate și UNICITATE ale Creatorului și ale Creației.
Mi se pare FASCINANT să reușești a ÎNȚELEGE această incredibilă UNITATE corpuscul-undă și să o translatezi și în  SPIRITUALITATE la DUMNEZEUL UNIC. Să sesizezi LOCUL și ROLUL OMULUI în CREAȚIE fără a-ți aroga puteri schizofrenice de supremație.
Astăzi, SCHIZOFRENIA LUMII e cauzată de RUPEREA existenței umane față de SPIRIT, ignorând unitatea CREAȚIEI și a legilor ei.
ÎNTOARCEREA LA DUMNEZEU mai poate stopa „SCHIZOFRENIA PUTERII” a puterii deșarte crezând, unii, că sunt Dumnezei ce DECID soarta Terrei ...
Oricum UNIVERSUL în splendoarea armonizată a MULTIVERSURILOR își aplică LEGILE COMPENSATORII DE ECHILIBRU.
Facă-se voia ta Doamne! Ocrotește-i pe români oriunde ar rătăci alungați din Grădina Maicii Domnului și ia-le puterea la toți cei ce o surpă prin jaf și genocid. Aruncă-i la rebuturi.
Lt. col. retragere
Ioan CEPALIGA

Niciun comentariu: