miercuri, 15 februarie 2017

PREGĂTIRI PENTRU ALINIAMENTUL „ARCUL CARPAȚILOR”.

Prăbușirea Ucraina, în 2017, e prezisă de tot mai mulții analiști încă de acum doi ani. Recent și în prognoza analistului geopolitic italian Marco Carlo. Articolul, publicat în ediția internațională „Notizie Geopolitiche”, a subliniat că "PIAȚA" s-a transformat și conduce la o politică de izolaționism exact cum afirmă și Donald Trump, astfel încât "VICTORIOSUL MAIDAN" va intra în mâinile unei Europe slăbite ce o va respinge și eforturile Moscovei vor avea  cel mai mult de câștigat.
Se lucrează așadar la NIVEL FOARTE ÎNALT ACUM pentru „pregătirea” mediului de FINALIZARE a „afacerii” devenite neprofitabile, falimentare, „Maidan Ucraina” și CONSOLIDAREA NATO pe aliniamentul „ARCUL CARPAȚILOR”.
De ar citi ATENT și TFL-iștii noștri care o tot pun de un „MAIDAN” și-n România iar politicienii, ușor șantajabili, iau poziția ghiocelului în fața ofensivei lui Iohannis dirijat de CORPORAȚIILE deranjate de politicile naționaliste ale PSD-ALDE poate ar duce la PACE ÎN ROMÂNIA.
Investițiile sorosiste devin fără finalitate și deși finanțările s-au exportat spre execuție din Europa, care a și anunțat un ajutor urgent pentru Ucraina de peste 600 milioane euro, nici banii alocați cu aprobarea Congresului SUA la finele lui 2016 pentru mărire spațiului de CONTROL al traficului aerian spre Marea Neagră, nu mai sunt suficienți unei gestiuni „sănătoase” a afacerii ucrainene.
În acest moment, state importante membre ale NATO, precum Franța, Germania, Italia, Turcia și Canada, nu alocă 2% din PIB pentru Apărare. Este inadmisibil să soliciți SUA să-ți apere copii când tu nu faci NIMIC pentru ei.

George Friedman, fondatorul Stratfor la vizita sa în România afirma:
Romania trebuie să învețe să fie mai PERICULOASĂ pentru a EXISTA, să fie un risc pentru ruși, germani și, de ce nu, americani.
UE și NATO nu asigură României securitatea la care se gândea când a vrut să adere, de aceea ROMÂNIA TREBUIE SĂ ÎȘI ÎNTĂREASCĂ SUVERANITATEA, să aibă propria politică, bazată pe urmărirea intereselor naționale, spune fondatorul Stratfor, George Friedman într-un interviu acordat HotNews.ro.
Ultimii 20 de ani au fost un interludiu plăcut în istorie, de acum romanii trebuie să-și gândească viitorul, dar e mai comod pentru ei să se pretindă neajutorați (ghiocei) si să le decidă alții viitorul.
Se face o extrapolare spre România ca noua zonă de „protecție” a Europei, pe Carpați.
CITIȚI MESAJUL. ESTE COLOSAL DE CLAR CU CEIA CE URMEAZĂ ÎN UE.
Tot mai multe voci ale analizei eficienței investițiilor arată COLAPSUL spre care se îndreaptă Ucraina.
Președintele american Trump a spus că nu a avut suficiente informații cu privire la situația din Donbas pentru a se pronunța. Administrația nu are în prezent experți în domeniu, așa cum au fost la Obama. Incertitudinea poate fi utilizată speculativ atât la Moscova cât și la Kiev
Trump a refuzat să-l sprijine pe Petro Oleksiiovici Poroșenko și la finele anului 2016, înainte de investire, și l-a catalogat chiar ca un clovn ce nu-și respectă angajamentele.
Nici în prezent Trump nu stăpânește TOATE pârghiile americane ale deciziilor suverane deoarece INERȚIA sistemică a politicii lui Obama se regăsește nu numai în Senatul american sau administrația noului președinte ci mai ales ÎN ZONELE CONFLICTUALE GLOBALE unde au fost pompați TOȚI BANII din bugetul alocat pentru război. http://conservativefighters.com/news/just-obama-reveals-sick-plan-overthrow-trumpits-horrible/
Inerția politicii Obama se resimte și în „scormonirea” din prezent a orgoliilor americane către o decizie pro-RĂZBOI alimentând agenda președintelui cu informații incitante.
EXEMPLU: „Un purtător de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov  a declarat, „Kremlinul nu consideră Iranul un stat terorist, așa cum  a spus  președintele american, Donald Trump, și intenționează să dezvolte relații intense cu această țară”. Un comentariu similar a fost făcut și de Serghei Lavrov”.
Recent Pentagonul a recunoscut că a utilizat carcase de uraniu uzat în proiectilele utilizate în Siria la fel ca și cele de exemplu din Serbia.
Nici rușii nu ar sta în banca lor. Rusia și-a trecut aviația la „pregătirile de război”. Tocmai s-a aflat că trei Su-24 Sukhoi M rusești din nou i-au „speriat” pe marinarii americani de la distrugătorul „USS Porter”, care a executat un zbor extrem de jos în apropierea navei în Marea Neagră, pe 10-02-2017, comunică un raport al mass-media din SUA. Vă reamintesc și incidentul cu US Navy care a raportat incidentul de zbor cu un Su-24 deasupra distrugătorului „Donald Cook” tot în Marea Neagră. Este raportat că, în timpul primului incident, au zburat "doi ruși cu Su-24, apoi doar unul dintre Su-24 și, în al treilea incident un avion IL-38" (rețineți că IL-38 a fost întotdeauna o aeronavă militară anti-submarin).
Un zvon ce circulă pe internet vizează starea de sănătate a lui Bashar al-Assad (ar fi paralizat). Un jurnalist arab a publicat pe rețeaua Visamela Hurra ÎNREGISTRAREA UNEI CONVORBIRI TELEFONICE cu un reprezentant al spitalului, în care, probabil, este internat președintele Siriei, Bashar al-Assad, reia știrea și portalul Timeturk . Gravitatea pentru realizarea PĂCII în Siria este incomensurabilă dacă așa stau faptele fiindcă ISIS va exploda în agresiunea lor.
Și, cu siguranță, incidentele se vor înmulți în TOATE ZONELE LUMII (vezi cele două bombardiere rusești ce testează mereu zonele NATO sau bombardierele chinezești).
Trezoreria PENTAGONULUI este GOALĂ și Trump „gândește” încă ce să facă de parcă l-ar copia pe Iohannis cu bugetul României.
DOAR în caz de RĂZBOI poate SUA să emită „hârtia” dolar, fără limită, iar Congresul nu se poate opune. Concluzia vine de la sine la CEIA CE SE PREGĂTEȘTE ACUM ÎN LUME.
Și ca să nu fiu confuz amintesc faptul că Trump a afirmat (sfătuit de consilierii săi) că sprijină Japonia 100% în politica sa de apărare (subiect racheta balistică a Coreei căzută în Mare Japoniei). Replica Rusiei face însă deliciul știrii. Dacă Rusia se retrage din insulele Kurile cine credeți că va ocupa bazele militare ale insulelor? În BALANȚĂ și rusii au efectuat teste noi cu rachetele de croazieră din Astrahan.
Obama și-a consolidat, împreună cu gruparea „RĂZBOI” imposibilitatea intervenției prin decizia lui Trump de a modifica „proiectele” dar și „conflictele” ÎN CURS mimând, pompieristic, CU FOC, NECESITATEA de sprijin pentru „SECURITATEA americană”. Exact ca Iohannis și bugetele serviciilor.
Congresul dar și Trump sunt puși în fața unui FAPT ÎMPLINIT și, cu doar câteva din unele „MOTIVE” bine țintite și derulate (parcă ar fi protestele din România) pot chiar AMPLIFICA ȘI CONSOLIDA DIRECȚIA MILITARĂ EXTERNĂ A SUA care aduce un PROFIT URIAȘ magnaților războiului.
Recent, voci ale Casei Albe au lansat știrea că Trump va solicita Rusiei, lui Putin, retrocedarea suveranității peninsulei Crimeea către Ucraina, anulând referendumul din Crimeea, și va obliga Rusia să nu se mai implice în sprijinul separatiștilor din Ucraina, știre ce agită violența RĂZBOIUL redeschis din estul Ucrainei.
Se caută cu înverșunare, de fiecare parte, MOTIVE ale încălcării acordurilor și nevoia de INTERVENȚIE STRĂINĂ.
Încep să apară „dovezi” ale utilizării complexului de rachete tactice APU "Tochka-U" împotriva populației civile din Dombas a afirmat și reprezentantul Comitetului de anchetă al Rusiei. Acest fapt a fost raportat de agenția de investigații prin Svetlana Petrenko. ("Tochka-U" este un sistem de rachete tactice, care ar putea folosi arme de distrugere în masă, adică arme nucleare, dar în practică se afirmă că nu se utilizează. În acest caz, este vorba despre folosirea secțiunii frontale cu o greutate de aproximativ 450 kg de focoase convenționale cu o putere de distrugere foarte mare).
Rusia nu a așteptat „invitații” în a comenta „bârfele dezinformărilor”: „Expresii și expresii pe care le auzim, insistent vehiculate, pot fi interpretate în diferite moduri, până când laturile țintei încep în mod serios să se contureze și apoi să invoce orice problemă, problemă ce nu va fi clară nici până la sfârșitul anului 2017, ceea ce arată în fapt ce are fiecare dintre ele în MINTE (referire la declarația Șefului Departamentului de Informații al ESTONIEI, stat aflat la flancul de nord-est al NATO în Europa, Mikk Maran care a spus în „Raportul anual 2016 al serviciului de informații eston în mod clar că, în 2017 probabilitatea unui atac militar NATO asupra Rusiei, ATENȚIE!!!, există”) a spus Senatorul Oleg Morozov.
„Este mai puțin probabil ca cineva să ghicească ceea ce înseamnă REAL acest lucru. Trebuie să așteptăm o discuție DIRECTĂ a tuturor acestor aspecte, intrate deja în ordinea lor firească între Trump și Putin” a mai spus senatorul.
PRESIUNEA DECLANȘĂRII UNUI RĂZBOI între NATO și Rusia a devenit un „slogan zilnic” al declarațiilor la fiecare NOUĂ MIȘCARE de concentrare de trupe și manevre militare în zonă.
De la simulare la RĂZBOI nu mai e decât un pas. Rusia și-a  trecut aviația la „pregătirile de război” iar anunțul incidentelor curg zilnic spre ... un incident MAJOR.

Niciun comentariu: